Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Solt-

    veterán

    válasz nubreed #32480 üzenetére

    Hogy őszinte legyek nekem megfordult a fejemben, de kizárólag abban az esetben ha a normál piaci áron (costum esetében cirka 550USD x árfolyam + ÁFA - szürkeimport kedvezmény) hozzá lehet majd jutni.

    Mindenképpen Sync-s monitorra akarok váltani, mégpedig IPS, 27", 144Hz kombinációban. Vega 64 + FreeSync esetén ez (normál esetben) meglenne cirka 1000 euróból, 1080Ti + G-Sync esetén ez cirka 1500 euróba fájna. Árban itt van 50% különbség, teljesítményben pedig cirka 30% különbség az 1080Ti javára.

    A teszteket nézegetve a játékok többségénél ezen a felbontáson is megvan a 100+ FPS mindkét kártyával, de az összes játék gyakorlatilag Sync tartományon belül fut, tehát az élményben nem lenne különbség, viszont cirka 500 euróval beljebb lennék.

    Ellene szól, hogy VR alatt viszont sokat számítana az a plusz 30%, mellette, hogy szerintem szinte biztosan többet fog gyorsulni a Vega mint amennyi tartalék szoftveresen még az 1080Ti-ben lenne. Megint ellene szól, hogy ezzel évekre az AMD mellé kötném magam, ami nem túl biztató ha a jövőben is ennyit kell várni a felső kategóriában új VGA-ra.

    www.smart-bus.hu

Új hozzászólás Aktív témák