Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolet
őstag
válasz
ALONSO11 #41335 üzenetére
érdekes nekem az Asus nem búg, csak venti hangja van
kicsit fel van húzva 1180/1460 ha jól emlékszem (most nem otthon vagyok) a teljesítmény -10%-on van a venti meg fixen 50%-on ez olyan 58 fok körül tartja, de nem nézegetem
tény, hogy nem halk, bár azt sem tudom más kártya mennyire halkabb vagy hangosabb, igaz nem is érdekelegy i3 2120-al hajtom
a WOT nekem fullHD-ben minden maxon 30-50 fps-el elmegy, nekem megfelel egyelőre
a BF4-et csak próbálgatom, de ultrán használom csak talán a 3 A van alacsonyabbra állítva
ott sem látok extra lagolást vagy bármit, de nem tudom mennyi az fps-em közben
ja multin is így használom és játszható, igaz alig játszom vele, mert a WOT leköti minden időmetvásárláskor BIOS-t cseréltem és a legújabb catalysttal használom windows 8.1 alatt
egyedül ami nem tetszik az nem is biztos az ő hibája, de windows betöltődéskor a szokásos 5-10 mp helyett legalább a duplájáig tart, míg megjön a bejelentkező képernyő
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest