Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz aleister #28430 üzenetére

    A komolynál maradjunk annyiban, hogy nekem az nem komoly teszt, ahol 2GB ramos E8500-as gépben tesztelnek egy 4850-es kártyát. Nekem az nem komoly teszt, ahol nem mérnek csak átlag FPS-t. Tovább nem is nagyon néztem az eredményeket, felesleges.
    Dealer95 fórumtárs írásához nem tudtam hozzászólni, nem negáltam, csak se megerősíteni, se cáfolni nem tudtam. Drlovi írására úgy gondolom, érdemben reagáltam, nem csak "negáltam".
    Úgy gondolom, kellően elmagyaráztam, és adatokkal alá is támasztottam a kijelentésem, miszerint "Szeretem én az 5850-em, a legjobb VGA-m ami valaha volt, de a ramhiány előbb utóbb utol fogja érni. Persze, 1 kártya alá még sokáig elég lesz, minimális butításokkal itt-ott, de kettő alá? :N". Hol ezzel a probléma? Szerintem egyáltalán nem véletlen, hogy már a 6950 alá (mind árban, mind teljesítmény-kategóriában) pozicionált kártyára (7850) is 2GB került, ezzel a játékfejlesztők is hamarosan élni fognak, ahogy terjed el. Illetve a 4850/70 alá is saját tapasztalatból írtam, hogy az 512 kevés volt anno, nemcsak hype volt belőlük az 1GB-s verzió, ezzel se tudom, mi a baj, a 2GB-set te hoztad fel, azzal egyet is értettem, hogy felesleges volt.

    Sajnos nem fogom tudni neked PH-s tesztet érdemben megítélni, nem tudom, pontosan hogyan tesztelnek, és a minimum FPS se szentírás, ugyanis az is egy másodperc átlaga, illetve nem tudhatod, hogy mondjuk azonos minimum FPS-ek mégis milyen tendenciát mutatnak. Addig nem fogod tudni te se érdemben eldönteni a kérdést, míg nem próbáltad ki magad.

    Mégegyszer leírom, persze, hogy nem törvényszerűen nem elég, sőt, rengeteg mai, tegnapi játék alá elég. Pontosabban a többség alá. Ellenben egyre több olyan játék fog jönni, ahol egyre inkább kevés lesz, és ezért egyikünk sem fog tudni mit tenni, csak majd idővel fejleszteni a VGA-kat. Bár én is szeretném a lehető legtovább megtartani, elhiheted, egyfelől szeretem és bevált, másfelől nem volt ócsó játék egy ilyen bő 2 éve, ahhoz képest ma már bagóért mennek. :U

    A személyeskedésért elnézésed kérem, kicsit elragadott a hév. :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák