Hirdetés

2012. május 26., szombat

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 5830 / 5850 / 5870 (kiemelt téma)

(#4001) Haart válasza Lacika001 (#3998) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

A szintje érhető el vagy az órajelei mert nemmind1. Eleve nem ugyanaz a kiépítése a 2 kártyának. Kevesebb a steam proci.

(#4002) janos666 válasza Haart (#4001) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem az órajelszintjére gondolt.
Én remélem, hogy ha kerítek rá vizesblokkot, és megküldöm fesszel, akkor a teljesítményszintje is meglesz. :DDD

Ma beraktam a szobatársam gépébe az 5850-emet (holnap majd otthonra talál az én gépemben is), valami kis 2Gb-en ketyegő Athlon64 x2 mellé 1.0-ás PCI slotba, és hát így azért eléggé szaggatott rajta az unigine benchmark, ahol sok volt a tesszelált felület. Ugyan azokkal a beállításokkal az ő 4870 1Gb-ja szép simán végigfutott (épp csak a tesszelált felületek maradtak le, ami látványos).
Tudom hogy ez csak ilyen legelső techdemó (és megnézem én még ezt 3,8-as c2q-val 2.0-ás lapban is), de azért nem túl biztató, ha 2db 5850 kell majd, ha a tesszelációt is be akarom kapcsolni a DX11-es játékokban, mert anélkül tök lapos lesz minden (pedig a kettő közt lehetne, ha tesszeláció helyett hagyományos technológiával trükközik ki a térbeli hatást). Szóval ez a demó egyelőre nem mutat semmi f@szát erről a tesszelálásról. :U

[ Szerkesztve ]

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#4003) HW Junkie

HW Junkie
(kvázi-tag)

Na ez érdekes, 5970 specifikációk:

http://www.ipon.hu/hir/a_radeon_hd_5970_vegleges_specifikacioi/9589

És ott figyel rajta a 2 giga ram ami nekem kell :DD

Az arhitektúra az 5850 és 5870 keveréke duplázva.

Kíváncsi leszek mikor adják ki, mennyiért és hogy mennyit fogyaszt.

Ha nem valami 160e forintos horror lesz akkor én befizetek rá :R

(#4004) TTomax válasza HW Junkie (#4003) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Hiába van rajta 2Giga Vram ha két GPU osztozik meg rajta... ugyanugy csak 1G-s lesz a VRAM mennyiséged...szerintem mielött te ilyet veszel,alaposan mélyedj el a témában,nehogy nagyon mellényulj.... amugy az ára pedig kb 2db 5870 köré várható... meglessz a 160ezer,söt...
Most nézem,most is egy X2-ed van... most vagy valamit én értek félre,vagy ... :B

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#4005) TTomax válasza zuchy (#3981) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Szóval szerintem a HD5870 2GB ideális választás lehet, ha kell az ARMA2.
Támogatja már a CF-et? :DDD

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#4006) Goldmen75

Goldmen75
(őstag)

Egyet nem értek....Nekem pl maxon simán fut az arma 2...minek oda 2 GB ram????

www.cgroup.hu (from Pécs)

(#4007) Lacika001 válasza Haart (#4001) üzenetére

Lacika001
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha szintjét írok akkor a szintjére gondolok :D , de alapfeszen még az órajeleit se lehet elérni, mindenképpen emelni kell a feszültséget, 1,2V-on stabilan viszi a 944MHzes órajelet, ami az 5870 szintjét jelenti, és nem kell hozzá vizesblokk, igaz kicsit nagyobb fordulaton jár majd a ventije.

off

(#4008) ceaser válasza Goldmen75 (#4006) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt örömmel hallom! :C Én is erre a játékra gyúrok.... Vártam az 5970 specifikációit.... De ARma2 -őt teknintve jobban járok 1 db erős vga-val... Tudtommal nem támogatja a multi GPU-t ez a játék....
Valakinek estetleg van olyan tapasztalata, hogy CF rendszer mellett van visszaeseés teljesítményben a játékot illetően... (A későbbi DX11-es játékokhoz azért jó lenne egy CF ;] )

(#4009) banderasz77 válasza Lacika001 (#4007) üzenetére

banderasz77
(PH! addikt)

Nem 5850-et akartál írni? Én a teljesítményére voltam kíváncsi, nem pedig, hogy ugyan azt az Mhz-t tudja-e. Miért is lenne az érdekes?

(#4010) janos666 válasza ceaser (#4008) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezek nagyon kirívó esetek, hogy még lassabb is a 2 GPU, mint 1, ezt rendszerint orvosolni szokták a soron következő driver(ek)ben, és végül csak kicsikarnak azért ~50%-os hatásfokot (tehát 1,5x-es teljesítményt) az alapvetően nem multigpu barát programokból is.
Na persze ki tudja, már a DX10 sem volt AFR barát, akkor mi lesz itt DX11-el, és AFR-el. :F

(#4009) - Besaccolta neked, hány Mhz kell, hogy legyőzd az SP-k számában elveszett hátrányt.

[ Szerkesztve ]

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#4011) banderasz77 válasza janos666 (#4010) üzenetére

banderasz77
(PH! addikt)

Ok, értem, de akkor is 5850 teljesítmény lenne az nem? És nem az 5870-es? Az már tényleg durva lenne. ;]

(#4012) ceaser válasza janos666 (#4010) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor ha jólértem akár egy 2GPU-s VGA jobban teljesíthet egy olyan játékkal párosítva, ami egyáltalán nem támogatja sem a CF-et, sem az SLI-t?
Csak jó sokat kell várni egy értelmes driver-ra.... 4870x2-nél is tapasztaltál hasonlóakat?
Köszi! :R

(#4013) Goldmen75 válasza ceaser (#4012) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Hát még ezekhez sincs "normális" driver...
Lehet a későbbiek folyamán kreálnak majd olyat, ami még durvább teljesítményt hoz ki a VGA-k ból. De nem tudom mire vágyunk, vágytok még...Jelen pillanatban az 5870-et semmi sem akaszja meg! S nem is fogja egy darabig...még ha bekapcs. tesszellációt sem...Kell hozzá jó cpu, sok ram, gyors hdd (esetleg már SSD) aztán hali! Egy jó darabig vígan elleszünk sztem!

(#4014) DrJános

DrJános
(fanatikus tag)

Nem tudom, hogy lesz-e egyátalán de 1 5890 nek tudnék örülni ha pl: 2GB és 512Bit lenne rajta, de ismerve őket, ha meg is csinálják akkor is csak 256 és 2GB lesz és lényegében egy szarrá húzott 5870.

Gép a profilban. Eddigi mobiljaim: S.E.K300i => S.E.K800i => S.E.K800i ...........................Jelenleg: S.E. Live with Walkman WT19i User...................... "Hát akkor b*sszák meg ezek a b*zi trollok!" - Bocha

(#4015) Goldmen75 válasza DrJános (#4014) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Nekem volt 4870-is meg 4890-is, oly sok difi nem volt!!!
Sztem itt se lesz, az alapokat bőven tudja az 5870-is..Jah a memóriát elcseszték, de még pont kiszolgálja a sebességet...Nem tanulnak:) Az Nvidiánál már ugye 512 régóta...

(#4016) RI/OS

RI/OS
(őstag)

Hát nem tudom.
Ha 160k-170k lesz az 5970, akkor nem hiszem hogy bárki megveszi.

Én vettem 2db 5870-et, mert magasabbak az órajelei, jobban húzható, nem melegszik annyira, mint 2gpu egy kártyán, stbstbstb..

[ Szerkesztve ]

(#4017) lsc válasza Goldmen75 (#4015) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az Nvidiánál már ugye 512 régóta... Igen, ddr3-mal, az ati meg 256 ddr5-tel, szinte ugyanaz . Egyébként volt 512-es ati is, a 2900xt-ből volt .

Más : Egy kis dx11+ tesszaláció mérés stalker cop-al [link].

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#4018) deicide válasza HW Junkie (#4003) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, ezek lesznek a végleges specifikációk, jövő héten kapunk egy darabot is belőle mutatóba, majd lefényképezem, ha megjött, meg is venném, ha beférne a gépbe, de az a kb 35cm, hiába a thermaltake ház, nem fér be.

When one person suffers from a delusion it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called religion.

(#4019) RI/OS válasza deicide (#4018) üzenetére

RI/OS
(őstag)

35cm?
LoL
Már a 28 is durva, az sem fér bele sok házba, de szerintem a 35 még a haf 922-be se menne bele :D

(#4020) deicide válasza RI/OS (#4019) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A méret az egyelőre csak találgatás, arról nem kaptunk info-t, ha neadjisten befér 29 centibe, akkor lesznek tesztek is hamar...

When one person suffers from a delusion it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called religion.

(#4021) HW Junkie válasza TTomax (#4005) üzenetére

HW Junkie
(kvázi-tag)

Hi

Én nagyon szívesen veszek 5870-et 2GB változatban csak legyen végre (a 6 display portos extrém csoda mint ha valami professional edition lenne félek limitált példányszámmal meg elmebeteg árral számolhatok, plussz kétségeim vannak a display port kimenet HDMI konvertálásának lehetőségével kapcsoaltban plussz kapni sem lehet).

A 2GB-al nagyobb látótávolság beállítható az Arma2-ben, GTA4-ben meg a hasonló rengeteg nagyfelbontású poligonnal dolgozó játéknál. Nekem az kell :K

Logikus hogy magas árral számolhatok de mivel jön az Nvidia DX11 megoldása is január körül feltételezem nem fogják az égig srófolni mert a cél az hogy az Nvidia-nak esélye sem legyen.

Persze ez mind csak spekuláció részemről de logikusan hangzik nem?

Az jó kérdés hogy az ARMA2 támogat-e crossfire-t.... a gép infóm már nem napra kész majd frissítem, 4870X2 már nincs meg eladtam amíg még volt valami ára, azóta egy núdli régi kártyával szenvedek várva hogy meg tudjam venni a váltást :N

(#4022) Goldmen75 válasza RI/OS (#4016) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

2 db kari te jó isten, mit csinálsz velük?:D

(#4023) banderasz77 válasza lsc (#4017) üzenetére

banderasz77
(PH! addikt)

Meg PRO-ból. :K

(#4024) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

(#4025) voodoo98 válasza lsc (#4017) üzenetére

voodoo98
(tag)

OK, hogy gyorsabb ez nagyon jó!
De én semmilyen különbséget nem láttam, pedig kinagyítottam a képeket és nagyon közelről néztem...DX10 vs DX11 vs DX11 tesszelált képekre értem.
ui.: Unigine-ben nagyon szépen lehetett látni a sima és a tesszelált kép közötti különbséget az OK.

(#4026) lsc válasza voodoo98 (#4025) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha lejjebb görgetsz van "sebességtáblázat", a tesszaláció pont lassítja, szűrőkkel jobb a helyzet . Az is igaz hogy az 58xx szériát már illik és lehet is szűrőkkel használni . Egyébként ha a két fás képet nézed azért nem ugyanaz .

Az élet kegyetlen .

(#4027) ceaser válasza Goldmen75 (#4013) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Ok Köszi!
Örülök, hogy ilyen vélaménnyel vagy az új vga-ról, hogy ilyen tapasztalataid vannak...
Igazad van...kicsit néha elszáll az ember agya és nagyravágyó lesz....

Az arma2 miatt érdeklődöm én is nagyon az új58xx; 59xx széria után... Azt hozzá kell tenni, hogy az a játék sincs teljesen kész, szerintem csak rivalizálásból jelent meg az OFP2 előtt....
Ha a játékhoz is, meg a VGA driverekhez is jönnek majd a frisebb,jobb változatok, akkor tényleg nem lehet gond ....

(#4028) Goldmen75 válasza ceaser (#4027) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Jah! S most nézem , Neked brutálabb a CPU-d is ráadásul!:D Tehát egy 5870-ből is többet ki tucc hozni mint én....

(#4029) cowboy_bebop válasza P00By (#4024) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Ezt most miért ide? :F

(#4030) P00By válasza cowboy_bebop (#4029) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Azért, mert egymás felett van a két topik és rosszra nyomtam :W Bocsi! :B

(#4031) emmm válasza Goldmen75 (#4028) üzenetére

emmm
(senior tag)

Játékban a két proci között nem nagyon van különbség, csak egyéb programoknál.

(#4032) katt777 válasza Barbarossa88 (#3996) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Most soroljam azokat a 4 magosokat, amelyeknél több cache-sel bír egy E8400? :DDD Ráadásul nincs olyan VGA ma, amelyet ne lehetne kihajtani egy E8400-zal, ha az ember normális grafikai minőséget használ (és a procik összehasonlítása miatt az ilyen tesztekben pont nem ilyeneket használnak). Az egész i7 technológia 3-4% pluszt hoz egy E8400-zal szemben, szóval ennyit a 4 magosokról...

zuchy: Látod, hogy félreértették, nem kötözködésből szóltam. :N
Nem is játszanék 640x480-as játékkal (különben sem számít, hogy 500, v. 600 FPS-szel viszi őket egy proci), és attól, hogy valami nem régi (lásd: Wolf), még nem lesz terhelő egy VGA-nak. De majd teszek föl a honlapomra Borderlands terhelési grafikonokat: megy mind a 8 mag, de összesen nincs annyi terhelés, amellyel egy E8400 ne birkózna meg.
Persze, hogy gagyi proci nem játszik, de pont az E8-asok az a szint, amely már megfelelő az erősebb kártyák alá is.

HW Junkie: Azt csak képzeled, hogy kell neked annyi. ;) Ha a játék úgy van megírva, hogy 2GB-tal hagyjon nagyobb látótávolságot, akkor már gáz. Amúgy ezt bújtatott marketingnek nevezik.

TTomax: Hiába mondod neki, csak arra gerjed, ha meglátja, hogy "2GB". :DDD Amúgy egyetlen kártyára sem kell 2GB egy akármekkora, ma kapható felbontású monitorhoz, de ha elmondják sokszor, hogy a sok RAM a több képernyőhöz kell, az is totálisan falra hányt borsó marad.

Goldmen75: Mert lehet villogni vele a faluvégen. :)

ceaser: A CF mindenképpen szívás. 2 GPU-val max. +80% teljesítményt kapsz, de ez a legritkább, van, hogy visszaesik a gép teljesítménye az 1 kártyás konfighoz képest. 3DMark06 és Vantage viszont hoz akár +98%-ot is!
A 2GPU-s VGA cseppet sem lesz jobb, mert az is CF v. SLI, csak egy kártyán.

janos666: Egyetlen régebbi játéknál sem orvosolják a lassulásos hibát, mert leszarják a régi programokat, és a régi hardvereket is.

RI/OS: Vegyél már +2-t, és egy hozzá való lapot akkor már! :U Csak megéri az a +8% teljesítmény! :DDD
HAF 932-t kell venni, vagy S840-et, az még tágasabb.

Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com

(#4033) RI/OS válasza katt777 (#4032) üzenetére

RI/OS
(őstag)

ceaser: A CF mindenképpen szívás. 2 GPU-val max. +80% teljesítményt kapsz, de ez a legritkább, van, hogy visszaesik a gép teljesítménye az 1 kártyás konfighoz képest. 3DMark06 és Vantage viszont hoz akár +98%-ot is!
A 2GPU-s VGA cseppet sem lesz jobb, mert az is CF v. SLI, csak egy kártyán.

Ráadásul alacsonyabb órajelekkel...

Egyébként pl far cry 2-ben simán skálázódik a CF ~85% körül....

59 vs. 103 fps

/a Heaven nem fut le dx11-ben mióta bent van a CF. Gratulálok, rettentő jó benchmark lett..Ezt a hulladékot

[ Szerkesztve ]

(#4034) FarCsávó

FarCsávó
(tag)
LOGOUT blog

Nagyon durva videokártya.
Akinek van mit mond róla?

Telefonon gyorsabb! 0630-4729-232 Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=FarCs%C3%A1v%C3%B3&submit=

(#4035) Lacika001 válasza banderasz77 (#4011) üzenetére

Lacika001
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nem tudom mi nem világos, ha kb 950MHzre húzod az 5850et akkor kb egyenrangú egy alapórajeles 5870-el.

off

(#4036) banderasz77 válasza Lacika001 (#4035) üzenetére

banderasz77
(PH! addikt)

Már megvok. :R

(#4037) Robi BALBOA válasza voodoo98 (#4025) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Pedig van különbség a képek között, csak minimális én is alig vettem észre a sima DX11 és a DX11 tesselációs kép között a különbséget! (A leg szembetűnőbb különbség a DX11 és a DX11 tesselációs kép között az övön található piros doboz formájának változása :DDD )
Ilyen mértékű tesseláció tényleg nem fogja lassítani a gamékat! :DD

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#4038) HW Junkie válasza katt777 (#4032) üzenetére

HW Junkie
(kvázi-tag)

Hehhe, ha én racionálisan tudnék gondolkodni arról, hogy milyen hardver kell ahhoz, hogy játszak Xbox360-am lenne :D
Van külömbség 2giga és 1giga videó ram között bár ahogy írod ez kevésbé vagy egyáltalán nem a valós műszaki és informatikai igények eredménye hanem a játékfejlesztők összejátszása a hardver gyártókkal.
De hát ahogyan a nick-em is sugalja itt belső kényszer működik nem józan ész tehát 2 gigás videókártyám lesz és kész :DD :))
Már ha még egyszer az életben kapható is lesz ebből a típusból olyan :(((
Ha lesz igérem beszámolok itt röviden, hogy mennyire lett jó :C

(#4039) ceaser válasza katt777 (#4032) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

A dupla GPU-s megoldásoktól mindig is féltem...egy nyákon ugyanaz a teljesítmény (,És lám 5970-re ez már nem is lesz 100%-ig igaz) mint normál esetben kettőn... Az ezzel járó hőt is egy vga-ról kell eltűntetni.... De ez csak az én véleményem....
Én azért gondoltam egy 5870 CF rendszerre, mert az egy gpu-t támogató játékoknál elég az egyik teljesítménye, de amelyik játék támogatja a több GPU-t, annál meg nagy előny lehet a kettő.. (későbbiekben) Gyakorlatban nem tudom hogy működik.... Ahogy elnézem erősen program (játék), driver függő...
A 3DMark és társai nem érdekelnek, mert azokkal nem tudok játszani.... :DD
Bár legutóbb én is csak a heaven tesszelációs tesztjéből tudtam esetleges rossz következtetéseket levonni a 5870-t illetően.... De ez majd csak akkor derül ki, ha lesznek dögivel DX11-es játékok, hogyan bírja a full bekapcsolt tesszelációt.
Pont én is arra lennék kíváncsi, hogy Arma2 nél nem-e hátrány egy 5870CF egy 5870-nel szemben.... Tehát nem fogja-e vissza ennél a játéknál a CF rendszer az egy GPU teljesítményét....
Esetleg valaki ezt nem tudná letesztelni???

(#4040) ko-ko82 válasza lsc (#4017) üzenetére

ko-ko82
(senior tag)

Szia!Most akkor minden játékban lesz tesszaláció ami DX11-re jön?Mert a DX11 ek közt is van különbség,És nem kicsi! :D

(#4041) lsc válasza ko-ko82 (#4040) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lehet, de gondolom a játékot is úgy kell megírni .

Az élet kegyetlen .

(#4042) ko-ko82 válasza lsc (#4041) üzenetére

ko-ko82
(senior tag)

Mért szerinted a tesszalációt nehéz bele tenni egy játékba?mert szerintem csak így van értelme a DX11-nek,ha nincs benne szinte olyan mint a Dx10.

(#4043) lsc válasza ko-ko82 (#4042) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A szerintem meg hogy mi lesz az nem biztos hogy fedi egymást . Amint megjelennek a dx11-es játékok rögtön kiderül .

Az élet kegyetlen .

(#4044) ko-ko82 válasza lsc (#4043) üzenetére

ko-ko82
(senior tag)

Köszi.És bocsi a láma kérdéseimért.

(#4045) ceaser

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt láttátok?

Egész baráti :C

(#4046) DrJános

DrJános
(fanatikus tag)

Nagyon baráti De miért pont Giga :O ??? Tudom, hogy a 70 es el nem nagyon volt gond de a kisebb modell hűtési hibái miatt inkább tartózkodnék tőle.

Gép a profilban. Eddigi mobiljaim: S.E.K300i => S.E.K800i => S.E.K800i ...........................Jelenleg: S.E. Live with Walkman WT19i User...................... "Hát akkor b*sszák meg ezek a b*zi trollok!" - Bocha

(#4047) ceaser válasza HW Junkie (#4038) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Én nem tudom, hogy viszonyul majd az 1Gb ramhoz képest a 2Gb....
512Mb-hoz képest az 1Gb ram nekem érdemi változást mutatott Arma alatt...
512 Mb -rammal....jajj nem töltödtek be rendesen a textúrák..pontosabban késett egy közeli objektum teljes részletességének a megjelenítése....
Igaz ott volt még egy lényeges külünbség 512Mb Ram 256bit vs 1Gb Ram 512bit.... Ez lehetett esetleg a sávszélesség miatt is?

ko-ko82: Remélem ez a tesszeláció nem csek egy kis ízelítő lesz a leendő játékokban.... (AVP bemutatója nem volt túl meggyőző) Kár most még erről kárognom, de én sem akarok félévente 100K-s VGAkat cserélgetni, még ha ez is a céljuk a gyártóknak....
Szóval én attól félek, hogy ez a tesszeláció csak a 6xxx sorozatnál lesz kiforrott... De meglátjuk mennyire alkalmazzák a leendő játékokban..Azok többet árulnak majd el...

(#4048) banderasz77

banderasz77
(PH! addikt)

Meg tudná nekem valaki mondani, hogy az 5850 milyen hosszú? Olyan, mint egy 4870? Vagy esetleg hosszabb? Mert akkor necces, hogy befér a házamba.

(#4049) ko-ko82 válasza ceaser (#4047) üzenetére

ko-ko82
(senior tag)

Én most azt mondom befejeztem ezt a költekezősdit a PC-re,mert egyszerűbb venni egy konzolt ami legalább 1 évet kihúz.(nem úgy mint a pc,itt főleg a Vga-n van a hangsúly)

(#4050) ceaser válasza ko-ko82 (#4049) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem sokaknál ezt fogják elérni a hardver gyártók! Tényleg tiszta örület megy már... "Hetente" jelenik meg újabb hardver (nem csak vga), ami a felét sem tudja annak, mint amit beharangoztak, hiány van belőle, sokba kerül simán a kezedbe adják a gyártási hibás daabokat is. Akkor szarakodik az NV is a PhysX-szel... Az ati még ki sem adta a 5xxx széria teljes palettáját, nem tud szállítani elegendő vga-t (tudom TSMC gyártósor...bla-bla), már bedobja a nagy közönségnek, hogy amit eddig letett az asztalra az semmi nem lesz a 6xxx szériához képest..... és így tovább .... Persze ezzel nem is lenne baj, ha tele lenne a nagy átlag pénzzel......

Én még kitartok egy darabig.... :F

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 5830 / 5850 / 5870 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.