Metro 2033 ponthogy piszkosul vga-limites 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
azért próbáljátok ki 
ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##
Neked hogy jött össze a 230W? Mennyi fesz van a procinak? Éna cod4 ből tudtam kihozni ennyit. A többi játék alatt, 280W körül van a fogyasztás. Terheletlenül mennyit fogyaszt a géped?
Nem szép, de legalább jó öreg!
Nekem Alapon 60Watt.
Terhelve Prime+Furmark alatt 230Watt jön össze. Nem 80+os a tápom se ha jól tudom.
Egy X3-al jó érték főleg az Idle 60W. Nekem 100W körüli ,az X2 250-es egy HD3450-el is 75W Idle fogyasztást produkál. A próbálkozásaim során egy bizonyos feszültség csökkentés után már nem tudtam érdemleges fogyasztás csökkenést elérni. Pedig a volt 4830-nál 0,85V-ig lementem, és 1-2W-nál többet nem jelentett. Ugyan ezt a CPU-val is eljátszottam.
Nem szép, de legalább jó öreg!
Nekem 5830 van melette. Ami idle-ben nagyon keveset kajál. X3-am meg Load-ban is alul van feszelve 1:2V-ra.

drlovi
(tag)
Sziasztok,
Nemsokára megjön az 5830 am.
1440*900 felbontás mellett egy négymagos phenomot milyen tempóba illik járatni ?
Most 3gigán jár, mert a 3870 bőven elég volt. ill stock kúler van csak a procin.
Ill. lehet a kártya étvágyán valahogy csillapítani ?! pl ATT ? anno a 3870 emnél nagyon bejött.
SGSII SAMU-UE40D6500

sadista
(újonc)
na megjött az 5830 Xtreme, és azt kell mondjam jól szuperál
60%-on pörög a venti, ami még mindig nem annyira hangos, de egy kis plusz hűtést ad
a witcher 2 teljesen maxon is tükörsimán fut (az elején egy icipicikét akadozik, de fél-1 perc múlva már hadrendbe is állt), bár a legjobb mintavételt kikapcsoltam
(az amúgy is csak leszívta az fps-t de semmit nem adott cserébe.)
60W terheletlenűl, 1,15V-t kap a proci, és mindig VGA limit közeli beállításon játszom
ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

Rico45
(fanatikus tag)
Sziasztok!!
Az normális,hogy ha fullon pörög a vga ventillátor játék közben??(hd5830)
99%-on de 71fok fölé nem megy!
[ Szerkesztve ]
// ORIGIN ID Battlelog (Bf3 & Bfc2): ZotyAdry //// Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121// http://www.yellowstone-ker.hu/
melyik típus?

sadista
(újonc)
hogy pöröghet neked fullon, ha manuálisan lehet csak beállítani? nekem 60%-on van és úgy is marad akármit csinálok is.
hoppá, közben rájöttem hogy haver állítgatott rajta 
[ Szerkesztve ]

Rico45
(fanatikus tag)
Nincs egy hetes!
De jól működik amúgy!
ÁÁ szerintem valamit elnéztem!:-)) Bocs-bocs -bocs!!

A középsőt néztem:-)De látom a legalsó a ventié!
[ Szerkesztve ]
// ORIGIN ID Battlelog (Bf3 & Bfc2): ZotyAdry //// Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121// http://www.yellowstone-ker.hu/
Sziasztok!
11.6os driver-ről véleményetek? Nekem DiRT3 alatt érezhetően visszaesett a teljesítmény ... Mind benchmarkolás során, mind normális játékban...
█ iPhone 4 16GB FEHÉR █ garanciális dobozában olcsón ELADÓ! | Továbbá: CM 212Plus SWiF2 ventivel | Corsair Vengeance 2x4GB 1600 Black 5 év garancia | - [http://goo.gl/rfyCK]
A 6800-as széria tökéletesen működik vele. Szerencsére.
lúzer sport club
Azt tudom, és gondoltam kedves kolléga, mivel a driver leírásában is csak a 6xxx szériáról volt szó
Én az 5xxx eredmények változására lennék kíváncsi.
5870-hez volt valami híresen jó driver valamikor?
█ iPhone 4 16GB FEHÉR █ garanciális dobozában olcsón ELADÓ! | Továbbá: CM 212Plus SWiF2 ventivel | Corsair Vengeance 2x4GB 1600 Black 5 év garancia | - [http://goo.gl/rfyCK]
erre én is kíváncsi lennék, mert szerintem, már az újak egyre inkább a 6xxx-re vannak kihegyezve
3.6Ghz-körül 

Motion_Blur
(PH! félisten)
"5870-hez volt valami híresen jó driver valamikor?"
AMD_Catalyst_11.5b_Hotfix_8.85.6RC5_Win7_May25 még mindig 
Nálam se élt meg túl sokat a 11.6 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Ezt be tudod nekem légyszi linkelni? 5830-am van de gondolom ahhoz is jó.
Előre is köszönöm 

Motion_Blur
(PH! félisten)
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
nekem is az van fent, eddig bevált ezért nem is raktam ffel a 11.6-ot amúgy is csak 6xxx-ről áradoztak vele kapcsban
Koszonom! 
Téged már nem is mertelek kérdezni, már csomószor baszogattalak ezzel a driver marhasággal

Akkor újratelepítés után visszatér a 11.5b... Nekem is nagyon tetszett ez, csak azért piszkálta a csőrömet, hogy egy beta drivert használok véglegesnek.
Köszönöm Uraim 

sanyesz79
(újonc)
Srácok! Valaki tudna segíteni?
Sajnos vagy nem sajnos, vettem egy 5830 game edition karit nemrég 28-ért. Nem vagyok nagy guru és nem olvastam teszteket, túl jókat nem írtak erről a kariról, de az én igényeimet tulajdonképpen kiszolgálja..., de nem is ez a bajom, hanem bekapcsoláskor van amikor nem ad képet a monitor, és nem tudok mást tenni csak resetelni, és utána már működik rendesen, látom a boot képet stb. Mi lehet a baj? minden más jó a gépben, jól is raktam be, ennyire azért értek hozzá, új rendszer is van w7 enterprise 64bit, 550 Watt HKC táp...
Ha van lehetőséged, próbáld meg másik táppal.
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless ****** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

sanyesz79
(újonc)
Nem akarom elhinni, hogy az 550 nem elég....
Egyébként ebben az árkategóriában 28 körül mi az ami jobb lehet az 5830-nál?
a 550w helyett elég lenne 400w is ha nem hkc volna.Az 5850 esemhez kipróbáltam én is egy ilyen hkc-t de hulladék volt,aztán vettem egy chicony hipro 430w ost avval szépen megy.
[ Szerkesztve ]
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.
Az a baj vele hogy a ráirt értékek kamuk,stol is csinált egy tesztet erröl,kb a ráirt értékek felénél megmurdelt a táp.Túlterhelés,vagy egyéb védelem nincs benne.
Ezek a mai kártyák meg 2*75w ot simán igényelnek 12v ot és inditáskor ehez hozzájön mindennek az iduló áram igénye.Ezek után gondolhatod...
meg is van:[link]
Ezt megnézed meglátod legjobb ha veszel addig másikat mig van géped.
[ Szerkesztve ]
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

zsole84
(senior tag)
Az, hogy az 550 W csak dísznek van rajta, nem ajánlott márka. Itt: [link] tudsz olvasgatni/érdeklődni normálisabb tápokról.

sanyesz79
(újonc)
Hát ez igazán remek, ha ezt előbb tudom....
Erről mi a véleményetek?
http://www.pcx.hu/termek/chicony-hipro-580w-tapegyseg-73434
...meg a másik, hogy hogy tudnám elpasszolni a HKC-t:-) gondolom senki nem venné meg...

Dtomka
(fanatikus tag)
ha egy kicsit is jártas a témában akkor nem
!én 500 w chieftec-et ajánlanék, mert hosszú kábelei vannak és nagyon megbízható táp!
számíttasd be egy számtech boltba 
Ha ott nézelődsz, akkor inkább EZT a tápot nézd. Olcsóbb és mérföldekkel jobb. Nálam ennek az 500-as változata van, és simán viszi az adatlapomon lévő konfigot (de ez is elég lenne nekem is).
Shatter Your Limits --> Intel® Core™ i7 2600K °°°° Tuningeredmények: http://cpu-tuning.joruska.com °°°°
ja megéri ugyanaz a panel van a chiconyba is 5 ezerért
Semmi baj vele jó táp,nekem a 430w os hajt itthon 4 magos amd+hd5850 et.Minden védelemmel rendelkezik mivel eleve a benne lévő panel kapcsolása régebbi márkás tápokban is megtalálható.Csak épp nem kell 15-20 ezret fizetni érte.
[ Szerkesztve ]

Zoli-206
(senior tag)
Phenom II X4 965BE és HD5870 mellé lőttem egy FSP Everest 600W 85Plus-t, az a biztos 

sanyesz79
(újonc)
Köszi mindenkinek a segítséget!
Bár minél jobban belemelegszünk, annál inkább nem tudom, melyiket vegyem
)
Teljesen mindegy csak a codegen,m-tech, rasurbo, lc-power,deer,coolink,modecom,trust,speeze,ms/golden power.Tápnak nevezett vasdarabjait kerüld

sanyesz79
(újonc)
Na gyerekek, egy ilyet veszek, mit szóltok hozzá? A hozzájárulásotok nélkül nem veszem meg
http://www.pcx.hu/termek/chicony-hipro-630w-tap-49758

Mittu88
(senior tag)
sziasztok!
vettem egy zafír 5830-ast még amikor bejött az akció 25k-ért, de csak most jutottam el odáig, hogy van időm kicsit tuningolni. Egyelőre gyári fesz-en van, 800Mhz-en és 1000-es ram frekvencián. Mi az a frekvencia, amit fesz. emelés nélkül első körben tutira elbír? Plusz hogy kell húzni, amennyivel emelem a GPU órajelét, annyival kell a memóriáét? Vagy arányosan? Először csinálok ilyet, és nemtom ide kell-e írnom ezzel kapcsolatban (vagy valami GPU tuning fórumba), de elvégre 5830 topic 
köszi előre is, ha segítetek 
Üdv,
Ádám

sephi
(őstag)
Nem a ráírt értékekkel van a gond, azok helyesek.Csak kevesbé terhelhető a 12V-os águk.
(#22040) djculture : Vagy keresse fel a Melyik tápegységet vegyem topicot segítségért.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

Fr3eWar
(senior tag)
Üdv, lehet ebben a szar catalystban olyat hogy clone módban egyik kijelző 24Hz legyen a másik 50?
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.
azt nem a ccc-ben tudod beállítani, hanem a képernyőfelbontás (win7 alatt jobb egér asztalon)

jagada
(őstag)
Azért ne feledjük Vargánét se!
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült...XD

Fr3eWar
(senior tag)
Ott is mindkét eszközt egyszerre állítja. A projekotnak jó volna a 24Hz de akkor a monitor is annyi van..
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.
akkor meg rakd ki csak oda ahol nézni szeretnéd a filmet, a 24Hz az amúgy tuti igen kevésnek tűnik még a sima crt- TV-k is 50Hz-et tudnak, nem a 24képkockával kevered?
amúgy meg ne klónozd, hanem kiterjesztettre rakd akkor külön külön is tudsz felbontást megadni

harry
(PH! kedvence)
Könnyen eldőlt az 5830 xtreme / nem-xtreme kérdés, utóbbit nem lehet kapni
(legalábbis ahol néztem). De elégedett vagyok az xtreme karival, win7 idle alatt hűs és csendes, majd nekilátok ubuntu drivert is felhákolni.
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

Fr3eWar
(senior tag)
Hát igen, egyelőre az marad míg nem tudok jobb kábelt szerezni. Érdekes mert a 3méteres meg 1méteres kábelekkel akár hdmi-hdmi akár hdmi-dvi simán megy. Filmnél még jó a 24Hz de játékoknál...