Kis, éles, jobb minőségű csípőfogó simán vágja a nyákot...
TRON addict

Kis, éles, jobb minőségű csípőfogó simán vágja a nyákot...
TRON addict

Én ezt láttam az egyik oldalon:
"ATI Eyefinity technology with support for up to three displays"
Vagyis 4 monitort nem támogat...
TRON addict

Csak 3 monitort támogat a display portra lehet még csatlakoztatni hdmi-re átalakítót és úgy megy.
Ebbe a vidibe jáccik is a csávó 3 monitoron [link]

Szaisztok!!Megjött a cserekártyám (gigabyte 5850)és ennek a ventije is néha kattog!Mi lehet a bibi??Ja és ha elaltatom a gépet akkor mikor feláll 2-3 másodpercig a monitor csíkos,utána pedig jó minden.
[ Szerkesztve ]

Kicsit megpiszkálva a kártyát meg van a 30 fps
975/1250MHz jelenleg, alapfeszültségen, 1000-en feszemeléssel is szétesett a kép (vagy nem voltam elég bátor, 0,05V-al emeltem a feszt, 0,1-et megpróbálok még, az az 1000MHz olyan jól hangzik, de nem volt kedvem megint végigvárni amíg a RAID tömböm leellenőrzi magát fagyás után...). Kapott a Gigabyte egy szép Asus BIOS-t... viszont, ha elállítom az órajelet, szétesik a másik DVI kimenet, ami a plazmára van kötve (nem vált fel 400Mhz-re a GPU, és szétesik a kép a 2. monitoron). Szóval most megy a váltogatás játék és normál használat közt...
www.prohardver.hu - www.kttech.hu

Ha a monitor csíkos, akkor túl alacsony órajelre áll be... Nekem is ez van (igaz, csak ha 2 monitor megy egyszerre, és 157MHz-en dekkol a GPU).

Több lehetőség van, vagy nagyon szemfüles vagy és minden kicsi hibára odafigyelsz, vagy pedig valami szemétdombokra kitett valamiket vásárolsz amiért nem irigyellek és nem bántásból mondom. Két kártya ugyan azzal a hibával kicsit gyanús. És mind kettőt te kapod?
Gondolom a Bandi bazárba vásárolsz mert ott is láttalak? Esetleg küld vissza ezt is mert ha bedöglik a hűtés cseszheted a gari meg ugrik ha azért megy tönkre.Az én kártyámat 75-ért kézhez kaptam de semmi baja. A villózás lehet mem hiba vagy driver. A ventilátort nézd meg ha feljebb állítod a fordulatot akkor csinálja-e? Vagy nem kattog a venti csak te annak hallod mert egy bizonyos fordulaton hallani egy ritmusuk ismétlődést de az nem kattogás.
[ Szerkesztve ]
GA-990FXA-UD5 , AMD FX-8150 ,Mugen2 dupla gyári venti,Sapphire Radeon 5850 1GB DDR5,8GB Corsair XMS3 1600Mhz

Szia!Ez nem onnan van(Bandit,onnan kellett volna
) és ahonnan most van a Gigabyte kártyám Őt sokan dicsérik!De lehet ez se jó,JOBB mint ami ez előtt volt de szerintem ez sem az igazi!!(Egy normális VGA nem csinál ilyen hangokat,amiket ez,mintha ki akarna repülni a vga a házamból és ezt veheted mind a két háznak
.(A pc-ház,és amiben lakom)
[ Szerkesztve ]

Helló!
Videó karit akarik venni és egy HD5850-es karin gondolhodom, de lenne előtte egy-két kérdésem.
1.A letiltott skalár proceszorokat életre lehet valahogy kelteni?
2.Tuningolva kb hol a vége feszel és fesz nélkül,mennyi az alap fesz és mennyit bír max?
3.Milyen a gyári venti, esetleg tuningra alkalmas vagy egyből cserére szorul?
Előre köszi a segítséget!
Üdv,Róbert
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

Hát nem tom? Sajnállak mert ha már kifizeti az ember a pénzt érte minimum hogy jól menjen.
Minden fordulaton ezt csinálja? Próbálj manuálisan állítani rajta, vedd ki vissza a kártyát és az kézzel forgasd meg akkor mit csinál? Nem ér e bele kábel?Rendesen rögzítve van e? Mind két csavart beletekerted és szorul is? A venti alatt a nyák csavarok be vannak e tekerve? Ha az ujjaddal megpörgeted úgy látni kellene hogy akad e a ventilátor. Ha nem akad akkor csak valami balansz problémája lehet.
GA-990FXA-UD5 , AMD FX-8150 ,Mugen2 dupla gyári venti,Sapphire Radeon 5850 1GB DDR5,8GB Corsair XMS3 1600Mhz

Most Győrbe megyek,utána megnézem amitt irtál de csak addig hogy kézzel megpörgetem a ventit!garis úgye,de már kezd teli lenni a hócipőm ezzel a gigabyte 5850-el!!!
"Ha nem akad akkor csak valami balansz problémája lehet.˝ezzel mit szerettél volna mondani??

Nagy fordulatokon a nem kiegyensúlyozott tárgyak ütnek, esetleg kattognak mert a csapágyakat tönkre vágják. Ha kikerült valami szarul öntött széria, amit azért adtak el hogy megvedd a kártyát de kicserélik de te már akkor is megvetted ezt a ATI kártyát. Azért mondom hogy próbáld felvinni a fordulatot vagy megterhelni a kártyát hogy pörögjön fel a venti.Ez lehet amire én gondolok. A kereslet akkora hogy mindent ki kell árusítani hogy ne maradjon kártya nélkül vevő de ha rossz majd kicserélik de akkor sem veszel NV-t.

vettem en is egy gigabyte 5870 karit
3dmark vantage eredmeny (kari alapon nem huzva)
4 gb ram win7 (09.10.14 kiadott driverrel)
e8400 @3200 mhz 11401
e8400 @3600 mhz 12051 (gpu 15725 cpu 7089)
uj driverrel 09.10.23
e8400 @3600 mhz 12137 (gpu 15697 cpu 7223)
tok jo a procihoz nem is nyultam...
i5-2500K Corsair H60+COOLINK SWiF2 120P ASROCK Z68 E4 CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1866MHz GIGABYTE HD5870 KINGSTON 96GB SSD 2x WD 1500GB Black Enermax pro82+II 425W CORSAIR Graphite Series 600T Fehér

Ha időd engedi, nézhetnél pár valós játék tesztet is. Sokan kíváncsiak hogyan skálázódik az 5870 a Wolfdale procikkal. 
twitter: MatrixfanLive

ha dobtok par linket tesztprogihoz akkor szivesen
half life 2 van de az nem mervado
ja meg Wolfenstein
i5-2500K Corsair H60+COOLINK SWiF2 120P ASROCK Z68 E4 CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1866MHz GIGABYTE HD5870 KINGSTON 96GB SSD 2x WD 1500GB Black Enermax pro82+II 425W CORSAIR Graphite Series 600T Fehér
(#3016) Robi BALBOA válasza Robi BALBOA (#3009) üzenetére

Tudna valaki segíteni? 
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM
Tudtommal fizikailag vannak tiltva, nem lehet engedélyezni . Tuningra nincs garancia, de nézz teszteket, Dunát lehet velük rekeszteni . A gyári venti a tesztek alapján jó .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Az első benyomások nagyon pozitívak az 5870-nel.
A gyári a hűtő a 4870 és 4890-nél megszokott, TELJESEN JÓ megoldás. Idle semmi hangja nincs, alap ventifordulat 22%, és a kari (GPU) 46 fok körül van. Load már megjön kicsit a hangja, de egyáltalán nem vészes, és 70 fokra melegszik pl Vantage alatt. Furmark-ot még nem néztem, de ha jól tudom az a progi már nem mérvadó a védelem miatt.
Ami nagyon pozitív, hogy ez egész kártya csak langyos, nem forró, mint pl a 4890 volt. A backplaten már nem lehet rántottát sütni, és a kártya többi része sem nagyn melegszik. Ez a javított power-saving nagyon jól működik. Nálam nincs semmi villogás, vagy ilyesmi.
Ami negatívum lehet, hogy a kártya jó nagy, akikinek kisebb háza van annak okozhat gondot. Illetve a kártya hátulján a sok kimenet miatt kevés hely van a rácsnak, talán jobb lett volni végig meghagyni a rácsot, és akkor még jobb lehetett volna a hűtés.
Alap órajeleken a Vantage-ban 16500 körül kaptam. Majd nézek tuningot is.......
Nem tudjátok, készül v.mi a FutureMark-nál a DX11 korszakra? 
Írhatnátok ide is, nem csak neked szól .
Az élet kegyetlen .

Nem kellene egy DX11-es benchmark-toplistát nyitni,ha már van rá mód?
Fixálni kellene a felbontást,egyebeket azt hajrá... 
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
lesz olyan változatú HD5870 amig 2GB VRAM-al lesz szerleve és 6 kimenet lesz rajta azaz 6 monitort lehet majd rákötni

Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

Jaja, default beallitassal.. 
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
Ez ugye csak Win7 alatt működik? 
Nekem még Vista van, még nem léptem meg a váltást......... 

Nem, Vista alatt is van DX11.

És hol kapni? Mert én eddig nem találtam.
[ Szerkesztve ]

hi
[ Szerkesztve ]
Tedd fel inkább ezt: [link]
Ha végképp nem, akkor gyűrd oda neki ezt is, itt a leírásnál láthatod, hogy ebben tuti benne kell legyen a DX11: [link]
Ha még ezután sem megy, akkor keresd meg a system32 mappában a kérdéses filet, és másold be a program mappájába. (Az exe mellé, és ha van Bin, Binaries mappa, akkor oda is.)
[ Szerkesztve ]
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.
Felpakoltam mindent, amit mondtál, de így sem jó. És megnéztem, nincsen ilyen nevű fájl a system32 mappában.
Csak olyanok vannak, hogy d3dx11_42 meg d3dx11d_42
Újraraktam a tesztprogit is, de az sem segített.
Mi lehet a hiba?
Van itt olyan v.ki, aki Vista64-en el tudta indítani?

Ez nekem sem jött össze.

Hány MHz-nél van CPU limit egy HD 5870 CrossfireX rendszerben? i7-920 config alá tervezem.
TRON addict
Lehet, hogy nem mondok újdonságot, de az MSI AfterBurner progi működik bármilyen VGA-val. Kipróbáltam az XFX 5870-nel, és simán állítja a feszt is.
Így nem kell bios-t módosítani.
3,683'4764GHz-n.
Ezt a poént már elsütötte előttem valaki.
Milyen játékok alatt? Milyen felbontásban? 6 Full-HD monitorhoz nem kell bika proci...
PC-STYLE.hu
Nem tudjátok mikor jön ki a mobil ( értsd: laptop ) VGA-k a 58xx sorozatból? Fél év, egy év? Mennyi idő kb. ?

Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi

Ha meg tudják oldani a hűtést.

Kezdem érteni. Kis felbontásnál VGA limit van, nagy felbontásnál van CPU limit?
TRON addict
Fordítva, nagyjából .
Az élet kegyetlen .

Van már valakinek tapasztalata meghúzott 5870 + E8400 párosról combosabb játékokban pl. Crysis, vagy ez a kérdés is megy az ünnepi év levesébe? 

Úgy látom itt a többségnek 5870-e van. Ár/érték arányban nem jobb az 5850?
De, sokkal, majdnem 40%-al drágább, de eddigi tesztek alapján átlagosan alig 20%-al gyorsabb, főleg ha mindkettőt tuningolod.
De valószínűleg olyanok vettek első körben bármilyen HD5800-ast, akik minél gyorsabb kártyát akartak a gépükben tudni.
Nekem 50-esem lesz jövőhéten, és szénnéhúzom víz alatt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

Ti tapasztaltatok valami hasonlót?
http://ipon.hu/?news=9278

A CPU és a VGA limit: [link] 2. bekezdés. 

Én is egy 50-est foglaltam, jövő héten lesz meg. 
játéktól függ - konkrétan a C-betűsök (Crysis, Clear Sky, Cryostasis) esetében mindegy, hogy E8400 vagy Q9650, mert a 4 magból legalább kettő pihenőn van...
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

szevasztok!
adott egy vadi uj gigabyte 5850-es kartya, dafault minden, ma raktam ossze az uj gepet (amiben benne van), es miutan a Race Driver Grid parszor kifagyott, az egyik restartnal suru fuggoles csikok jelentek meg a windows bejelentkezo utan, es a gep is megfagyott. a legujabb 9.10-es driver van fennt. szerintetek mi(k) lehet(nek) az ok(ok)?
koszi es udv.!
Suzuki - Way of Life
Egész sok G80-as Geforce halt meg így egy időben. Valószínűleg GPU hiba, (esetleg RAM, de) valószínű, hogy hardware és nem software gond. Vidd vissza.

sziasztok! lehet nagyon nagy hulyeseg lesz, amit kerdeznek, de legyszives valaszoljatok. ha most veszek egy 5850est es 3 honap mulva egy masikat, akkor azokat osszelehet valahogy kotni (crossfire-ra, vagy valami hasonlora gondolok)???mint peldaul egy 4870x2 est.a valaszokat elore is koszonom.
#DD00FF