Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #59070464

    törölt tag

    Sziasztok!

    Vettem egy Sapphire 5870-t Accelero Xtreme 5870 hűtővel Lezli25-től. Tőle is megkérdeztem a jelenség okát, de tőletek is megkérdezem. Több szem, többet lát alapon.

    Az mennyire normális (vagy nem az), hogy 100C fok a VRM 100%-os 3 ventilátor mellett egy ilyen (10 ezer Ft-os) hűtővel? A ház egy Fractal R3 és egy S-Flex fújja ki hátul a levegőt (E8400-on egy Mugen2-es hűtő van). Tudtommal a VGA-n a VRM 130C, mint abszolút maximum, amit ez a szekció kibír (de nyilván még az alatt sem túl egészséges). Ha ezen ilyen hűtő van, akkor ez miért ilyen magas? Nincs rendesen feltéve vagy egyéb? Lezli MX4-essel pasztázta fel 3-4 hete. BF3-ról beszélek (ami egészségesen, de azért eszi a GPU-t). Félek attól, hogy egy FurMark vagy egy Kombustor alatt akár meg is halhat, ami nem normális ilyen hűtővel (sztem), 100%-os fordulaton (ez élből kb +20C lenne = esetleges VGA die). Tisztában vagyok vele, hogy ez nem játék, nem is játszok vele... VGA-t tuningolni sem igen szoktam, nekem még sosem hozott annyit, h megérje az esetleges instabilitás.

    Mit tudtok erre mondani? Köszi előre is! :R

    UI: egyébként a nyák iszonyat forró felülről. Hiába 50-60 fok a GPU, amikor azonnal megégeti a kezem a kártya teteje. Ezek után kezdtem el nézegetni az AIDA-t...

    Thx! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák