Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Erdei88 #17846 üzenetére

    Nekem sose volt ilyenem... :F Ez a kép egy fagyás kiséretében jön? Küldj már róla képet...

    (#17845) DeathAdder: Nálam a 4X-es élsimítás már max, mert fölötte nem látom a különbséget, viszont az erőforrásigény jelentősen nőhet. :D Na, közben gyorsan rá is próbáltam, érdekes, 8X-os élsimítással megnéztem egy szivatós jelenetet (a végén a harc azzal a nagy cuccal a reptéren) amit utána a 4X-essel is, és azt vettem észre, hogy az FPS szám gyakorlatilag nem változott, ellenben az addigi tökéletes, játszható, élvezhető dolog megváltozott, és ilyen laggolgatós, nem egyenletes lett, a minimum-FPS 1-2 pillanatra 15 környékére is leesett, majd megint hirtelen 25. Pontosan olyan, mintha 8XMSAA-val már kifogyna az 1GB VRAM. Ezt támasztja alá, hogy Dirt2-ben is szinte csak 2-3 FPS csak a mínusz a 4X-8X MSAA váltásnál 60FPS magasságában.... :U (Itt jól jön az 5850/70 erős ROP kapacitása)

    (#17847) DeathAdder: A Warhead-nek nagyobb a gépigénye picivel DX10 maxon. Nekem ilyen megállásaim csak és kizárólag akkor voltak, mikor a játék az automatikus mentéseket csinálta, megállás után egyből jött a szöveg, hogy játék mentve. :D

    (#17851) DeathAdder: I7-nél az alapórajel része a max 1066Mhz-es ram. Afölött tuning. ;) Az 1950-es ramokhoz pedig nagyon precíz beállítás, az esetek 80%-ban gyilkos feszek, és kivételesen jól tuningolható proci kell. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák