Hirdetés

Hirdetés

  • Nokia 3210 - felélni az örökséget

    ma A HMD ismét elővett egy klasszikust, hogy újra kiadják. De ismét csalódás lesz azoknak, akik az eredeti modellt is használták. És lehet, hogy másoknak is.

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

Új hozzászólás Aktív témák

  • Giot

    addikt

    válasz CptMisi #11144 üzenetére

    Kösz a garfikonokat! Beszédesek :) !
    Ez a Point of View meg nekem teljesen ismeretlen márka volt eddig. De ezután sem fogom szorgalmazni a közelebbi ismeretséget. :D
    Ez a nekem nem vált be meg olyan dolog hogy mindannyian kifoghatunk valami szemetet vagy egy egész rossz szériába is belenyúlhat a delikvens.
    A HIS volt az első komoly vidkarigyártó akitől vásároltam, a 9600XT tökéletes volt ez alapján vettem egy x1650pro-t tőlük sokat szívtam vele. Túlmelegedett egyfolytában pedig IceQ hűtés csücsült rajta. Gariban persze nem láttak semmit ebből az egészből :U mire sok keresgélés után kiderült hogy van rajta valami PciE/Agp fordító chip a hátoldalán az melegedett túl. De ez érdekes módon nem jött ki garanciában. De nem ez alapján ítélem meg a HIS-t a szememben még mindig egy kultmárka. Kifogtam egy rossz szériát ez van!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák