Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Giot

    addikt

    válasz BeLucZ #10923 üzenetére

    Ez nem egészen így van! :N Mindegy hogy a natív felbontáson vagy ablakban használod, ha a GPU leterheltsége 98/99% így is úgy is. És ha megnézed akkor láthatod hogy mindegyik mindegyik tesztem amit készítettem igaz ablakban fut (1280X1024) de az aa mindig plafon és az xtreme burning mindig be van kapcsolva. De ami igazán érdekes nagyon úgy tűnik hogy talán jobban megterheli a GPU-t az ha magasabb fps-el számol (jobban pörög a GPU :F ). Pld látható hogy valamivel alacsonyabb fps ek voltak fullHD-én és a max hőmérséklet alacsonyabb volt 82 fok 65%-os ventifordulat mellet. De az ablakos módban (1280x) magasabb fps-ek mellett 67%-on volt a venti, és 83 fok volt a max. Lehet ez így hülyeségnek hangzik, de úgy látszik van némi valóság alapja.
    Egyébként meg úgyis az a lényeg hogy a játékban betonstabil legyen ez meg az elkövetkező pár napban kiderül mert ezeken az órajeleken akarom használni.

    (#10921) zolisx4: Sapphire-al van tapaztalatom. :D Lásd az aláírásom! A His meg egy kult márka a szememben. Igaz lehet már vesztettek a presztízsükből, mert az a tapasztalat már jó régen volt. :K

    (#10938) Kristof86: Talán tomta fórumtársa gondolsz? :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák