Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Jaj, rossz helyen van a FN... A régi laptopomon pont fordított az állás, és a Ctrl+F5 törölte amit írtam... Szóval eddig nem próbáltam egyedi Catalyst-et de majd a SP1 után bepróbálom. Rakhatsz fel saját wint, és azon ugyan nem megy a VAIO központ, de adnak alá drivereket. A játékok tökéletesen mennek (Trine és Supreme Commander 2 van csak a Steam accomon...) - ezért nem is kerestem más drivert...
Amúgy nem kapsz mástól Brazost, a Neo325+HD4225 meg többet fogyaszt és a proci jóval gyengébb, a VGA meg ennek a felét tudja a tesztekben... Plusz nincs benn DX11...
Egész jó a touchpad, mondjuk pici de használható (nem gondoltam hogy valaha ezt mondom egy touchpadra); a billentyűzet sem rossz, kicsit pöcögősebb, mint a Macbook-é, de kinézetben olyanAzért is szeretem a gépet, mert majdnem Macbook kinézetre
Jó anyag na, szép is, eddig nem találtam rajt negatívumot... Ha másnál lehetne kapni itthon Brazost, lehet azt vettem volna, ha 20-30ezerrel olcsóbb lenne, de ez nagyon sok HA, és egyelőre ez az egyetlen. Szóval szerintem megérte. Imádom
Amúgy a Sony centerekben kinn van, lehet nyúzniA kijelző sajna TN, függőlegesen 30-40 fokok ahonnan még teljesen korrekt, vagyis nem tudom mitől nézik a fokot, de én erre ezt mondanám
De hát ennyiért ne várjon senki IPS-t vagy PVA-t
A képe amúgy szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- PLC programozás
- Xbox Series X|S
- Ingatlanos topic!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bestbuy játékok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest