Hirdetés

Aktív témák

  • frizso

    senior tag

    Na akkor én is osztok egy fekete pontot, eddig voltam türelmes! :K Mivel már hat napja nem reagál és nem veszi fel a telefont sem, ezért gondolom már nem is kapom meg a megvásárolt hangfalaimat!
    Az egész történet 2008.01.11-én kezdődött mikor megláttam a hírdetését: Logitech X-230 2,1-es hanfal eladó, na mondom pont ilyet szeretnék, gyors adatcsere és egyeztetés után elutaltam a pénzt a hangfalért (5k) (a postát utólag utaltam volna mivel az összeget nem tudta!) floxet kolléga készségesen megígérte, hogy másnap postázza a cuccot, hát nem jött neki össze :((( Mondtam neki semmi gond, de ha lehet minél előbb dobja postára! Két nap múlva írta is, hogy sikerült feladnia! Na mondom 4 nap és itt van, de nem jött, vártam egy hetet a csomag sehol sem volt :(((
    Ekkor felhívtam, de ő azt mondta, hogy a posta visszavitte, mert sz@r címet adtam meg!!! Ez nagyon sántít mert még, ha elírtam volna a címet, akkor sem kapta volna vissza 10 napon belül!!! Mivel a posta 10 napig tartja, hátha valaki jön érte és csak utána küldi vissza a feladónak! Na mondom biztos én vagyok hülye, ezért felhívtam a legjobb cimborám, aki területi ellenőr a postán és megkérdeztem, mit lehet ilyenkor tenni, hátha mégis elkeveredett a csomag!!! Na az első tanácsa az vót, hogy kérjem el a rakszámot (csomagazonosítót) abból egy perc alartt megnézi, hogy hol akadt el a csomag!!! Én kértem is floxet -től, de nem adta meg. Azt is megígérte, hogy visszautalja a pízt, de ezt sem tette!!! Utoljára 2008.01.29-én sikerült komunikálnom vele, azóta semmire nem válaszol (telefon, email, PH...)!!!
    Na így még a PH-s pályafutásom alatt nem jártam, buktam 5k-t! :O
    Ezúton kérem a kolléga kizárását a PH-ról, mivel visszább olvastam, hogy nem ez volt az első pénzes átverése. És mivel az összeg csekély, ezért sajna nem lehet a rendőrséghez fordulni!
    Ha egyszer feljutok Bp-re :Y

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák