Hirdetés

Aktív témák

  • joanadavis

    csendes tag

    válasz Zooka #17159 üzenetére

    Röviden: noha Zooka alapvetően nem vert át, mint a sok genyó, akikről szó van, túlárazva és alulfelszerelve adta el a gépet, amit vettem tőle.

    Sok idő volt a problémák jellege miatt, igen, hiszen véletlenül jöttem rá arra is, hogy meg lehet nézni a Lenovo oldalán, milyen felszereltséggel jött a gép hardveresen. Ami meg sz*r volt a notebookban, az nem azért volt az, mert én rontottam el. (pl. 5 hónap folyamatos használat mellett kevesebb mint 1% akkuelhasználódás szemben a >40%-os elhasználtsággal, amivel nekem eladtad, pedig én sem ám a polcra tettem és nézegettem!)

    Hangsúlyozom: nem elromlásról van szó, a gép azóta is köszöni szépen, jól van és hálásan dolgozik. Hanem amilyen állapotban eladtad, ahhoz képest messze túl volt árazva a gép.

    Még valami: legközelebb ne uszítsd rám az összesen két barátodat PH-ról, mert attól nem fogom visszavonni, amit mondtam, a másik meg az, hogy én nem kértem semmidnek a megvonását, csupán jeleztem, hogy az az igénytelenség, amivel találkoztam a gépen, amit eladtál, sok időmbe telt, hogy kiderüljön, és így utólag nézve sok pénzbe is (Neked is meg járulékos költségként mindenkinek fizetve, akiktől akksi, cerka, stb. lett beszerezve). Remélem, most már világos, miről beszélek.

    ui: örülj, hogy nem kértem vissza a pénzt, mert mint láttam, rögtön aznap megvetted a telefont :D

Aktív témák