Hirdetés

Aktív témák

  • danikollar

    őstag

    Röviden:
    benceking nevű felhasználóról van szó.
    Vettem volna tőle egy 3.41-en lévő Slim PS3-at, egy ugynilyet. Pénteken megbeszéltük, hogy este elküldi a képeket, előre utaltam volna neki a 40ezer Ft-ot. Szombaton (2011.11.05.) munkanap volt, tehát lehetett volna intézni mindent. A képek nekem gyanúsak lettek, hiszen amin a szoftver verzió szerepelt, annak a képnek az EXIF adatai szerint Iphone 3G-vel 2011.09.26-án, a melléjáró játéknak pedig egy Galaxy S és a dátum 2011.11.04. este, tehát ezeket valóban ő csináta. A ps3-ról készült képeket pedig menthette le netről, azoknak nem is volt EXIF adata, ami szintén gyanús volt. A szoftververzió képét is menthette le netről amúgy. Szóval gyanús volt a dolog, de még így is belementem, úgy,hogy előre nem utalok, ha feladja és elküldi a feladóvevényt, akkor elutalom neki a pénzt, semmiképp sem akarta utánvéttel. Mindenképpen szombaton szerette volna, hogy meglegyen az utalás, nagyon sürgette. Csak hogy átküldte a feladóvevényt, amit egyértelműen kamu. Belinkelem nézzétek meg, és belinkelek mellé egy másik, valós feladóvevényt, amit én adtam fel egy srác-nak, egy 50ezer Ft-os xbox volt a termék:
    Kamu
    Valódi
    Érdekes, hogy felül nincs beikszelve, hogy Start vagy Start Plusz, pedig csomagról beszélünk. A "feladó fizet" és a "tömeg" rész kézzel van beírva, pedig nyomtatva kellene lenni, de még ez a kisebb dolog, a jobb alsó sarok pont nem látszik, ahol egyértelműen kiderül, nyomtatva persze, hogy mikor lett feladva. A másik ezen a linken, a posta nyomkövető linkjén az én valódi feladóvevényem még mindig benne van a rendszerben, az ő kamu feladóvevénye természetesen nincs. Mondtam, hogy küldjön képet úgy, hogy látszódik a jobb alsó sarok is, de tudtam, hogy nem létezik ilyen, és nem is küldte természetesen És még ő ment a facebook-ra megnézni a képeimet, vádolt, hogy csaló és kamu vagyok meg leakartam húzni egy ps3-al és a "jard"-dal fenyegetőtt, holott ő akart 40ezer Ft-al átbaszni. A privátokban is folyamatosan fenyegetőzött. Megjegyezném, hogy nem vagyok rászorulva az ő ps3-ra, hogy "lehúzzam", mert van egy FAT PS3-am 3.55 CFW-s, meg egy JTAG xbox360-am, amiket a megkeresett pénzemért vásároltam. Erre ő már itt is bizonyította, hogy egy kamu, mert szombat óta ígéri nektek a képet. Utána is azt állította, hogy én vagyok a "féreg", ő feladta a csomagot és leállíttatja a (valójában nem létező) csomagot és hogy gondoltam, hogy nem utaltam. Azért csak most írok, mert most vált számomra láthatóvá, hogy itt is átakar verni embereket a játékokkal.
    Két e-mail címről is írt nekem: becekocsis@freemail.hu és pek.feco@gmail.com
    Végezetül a megbízhatóságok:
    Az enyém és az övé.
    Ráadásul nekem folyamatban van egy eladásom és egy vásárlásom is, amik biztos, hogy pozitív értékeléssel fognak zárulni.

Aktív témák