- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
A Yoper linux felrakása során adódott némi probléma.
A gép egy P2-400, ASUS P2B lapban, legújabb BIOS, 256MB RAM, 60GB-os UDMA33 winyó slave módban.
A partícionálás során (swap nélkül) amikor elmentem a táblát kiírja, hogy sikerült kiírni, de a visszaolvasás nem sikerült. Ok, folytattam, de install közben kiírta, hogy nem tudja formázni a partíciót.
Ok, telepítő újraindít, újra partícionáltam már swap-al együtt (333MB), megint ugyanazt írta ki a tábla mentésénél. A telepítés ennek ellenére sikeresen végigment, de a formázás szokatlanul lassú volt, és nem is égett közben a winyó lámpája...
A gép újraindítása után nem talált bootolható partíciót, pedig tuti, hogy beállítottam a rendszert bootolhatónak.
Kivettem a winyót, win alatt leteszteltem, semmi bad sector, minden tökéletes, 100%-os állapotú a S.M.A.R.T. szerint.
Az érdekesség a dologban, hogy ezen a gépen nemrég volt OpenSuSe10, Mandriva, és Xubuntu is. Ráadásul a Yoper lazán felment a Virtualbox-ra.Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest