- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Objektívek topikja
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
azonnal tessék jönni az erdőmérnök úrnak, mer elb*sztuk a rét
szóval úgy kezdődött, hogy újratelepítettem az Ubit... eddig Wubival volt rakva, de most úgy gondoltam, megpróbálom külön felrakni...
80as vinyó, 60GB sda1-en Vista64 SP1, mellette van egy 20as, arra ment a Linux... szépen beállítgattam mindent, amikor kérdezte, hogy a boot hogy legyen megoldva, én kiválasztottam egy listából (ami alapból ha jól rémlik hd0-ra volt állítva) hogy Windows Vista/Longhorn bootloader, mert gondoltam, akkor az is belekerül a listába...
nos bele is került...
épp csak a Windows nem indul... sőt: nem mountolható be a partíció, másik Windows meg azt mondja, hogy meg sincs formázva az adott partíció...hogyan tudnám mindezt helyrehozni?
ha újra kell rakni a Windowst, az se baj, de jó volna előtte egy-két dolgot kimenteni a partícióról...
plusz ha újra kell rakni, akkor valaki legyen szíves leírni, hogy hogyan tudnák egy Ubi/Vista dualbootot úgy kivitelezni, hogy mindkét OS túlélje
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Parfüm topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest