Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
azonnal tessék jönni az erdőmérnök úrnak, mer elb*sztuk a rét
szóval úgy kezdődött, hogy újratelepítettem az Ubit... eddig Wubival volt rakva, de most úgy gondoltam, megpróbálom külön felrakni...
80as vinyó, 60GB sda1-en Vista64 SP1, mellette van egy 20as, arra ment a Linux... szépen beállítgattam mindent, amikor kérdezte, hogy a boot hogy legyen megoldva, én kiválasztottam egy listából (ami alapból ha jól rémlik hd0-ra volt állítva) hogy Windows Vista/Longhorn bootloader, mert gondoltam, akkor az is belekerül a listába...
nos bele is került...
épp csak a Windows nem indul... sőt: nem mountolható be a partíció, másik Windows meg azt mondja, hogy meg sincs formázva az adott partíció...hogyan tudnám mindezt helyrehozni?
ha újra kell rakni a Windowst, az se baj, de jó volna előtte egy-két dolgot kimenteni a partícióról...
plusz ha újra kell rakni, akkor valaki legyen szíves leírni, hogy hogyan tudnák egy Ubi/Vista dualbootot úgy kivitelezni, hogy mindkét OS túlélje
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest