Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
azonnal tessék jönni az erdőmérnök úrnak, mer elb*sztuk a rét
szóval úgy kezdődött, hogy újratelepítettem az Ubit... eddig Wubival volt rakva, de most úgy gondoltam, megpróbálom külön felrakni...
80as vinyó, 60GB sda1-en Vista64 SP1, mellette van egy 20as, arra ment a Linux... szépen beállítgattam mindent, amikor kérdezte, hogy a boot hogy legyen megoldva, én kiválasztottam egy listából (ami alapból ha jól rémlik hd0-ra volt állítva) hogy Windows Vista/Longhorn bootloader, mert gondoltam, akkor az is belekerül a listába...
nos bele is került...
épp csak a Windows nem indul... sőt: nem mountolható be a partíció, másik Windows meg azt mondja, hogy meg sincs formázva az adott partíció...
hogyan tudnám mindezt helyrehozni?
ha újra kell rakni a Windowst, az se baj, de jó volna előtte egy-két dolgot kimenteni a partícióról...
plusz ha újra kell rakni, akkor valaki legyen szíves leírni, hogy hogyan tudnák egy Ubi/Vista dualbootot úgy kivitelezni, hogy mindkét OS túlélje
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő