-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel92
tag
Sziasztok!
Elterveztem magamnak, hogy szeretnék a t-home-os mail címemre készíteni egy otthoni kis spam szűrőt. Van egy Raspberry PI-m, ami megy 24/7, tehát a gép meglenne rá, ami végzi a feladatot.
Úgy terveztem (bár lehet hülye elképzelés), hogy megy egy mail kliens ezen a gépen (ofc csak karakteres jöhet szóba), amit úgy állítok be, hogy letöltésnél fenn hagyja a maileket a szerveren és akkor törölje, ha én ezeket törlöm az inboxból, majd mindenféle szabállyal a kéretlen leveleket automatikusan törölném is a klienssel, így azok remélhetőleg nem jönnek meg a tabletra (mivel csak erről levelezek).A kérdésem az, hogy kivitelezhető e, ha igen, akkor hogyan?
Annyi kéne, hogy a háttérbe x percenként tudjon szinkronizálni és lehessen autómata szabályokat létrehozni (a legjobb lenne külön fájlba tárolni, így elég jól átlátható lenne, vmi kis programocskát írnék is rá, hogy lehessen könnyen kezelni) valamint ismerje a pop3-at ssl titkosítással (ezek kellenek a T-nek).
Esetleg, ha van valami egyszerűbb módja, azt is szívesen meghallgatnám, de neten nem igazán találtam.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged