Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Blu-ray lejátszók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel92
tag
Sziasztok!
Elterveztem magamnak, hogy szeretnék a t-home-os mail címemre készíteni egy otthoni kis spam szűrőt. Van egy Raspberry PI-m, ami megy 24/7, tehát a gép meglenne rá, ami végzi a feladatot.
Úgy terveztem (bár lehet hülye elképzelés), hogy megy egy mail kliens ezen a gépen (ofc csak karakteres jöhet szóba), amit úgy állítok be, hogy letöltésnél fenn hagyja a maileket a szerveren és akkor törölje, ha én ezeket törlöm az inboxból, majd mindenféle szabállyal a kéretlen leveleket automatikusan törölném is a klienssel, így azok remélhetőleg nem jönnek meg a tabletra (mivel csak erről levelezek).A kérdésem az, hogy kivitelezhető e, ha igen, akkor hogyan?
Annyi kéne, hogy a háttérbe x percenként tudjon szinkronizálni és lehessen autómata szabályokat létrehozni (a legjobb lenne külön fájlba tárolni, így elég jól átlátható lenne, vmi kis programocskát írnék is rá, hogy lehessen könnyen kezelni) valamint ismerje a pop3-at ssl titkosítással (ezek kellenek a T-nek).Esetleg, ha van valami egyszerűbb módja, azt is szívesen meghallgatnám, de neten nem igazán találtam.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Annyi kéne, hogy a háttérbe x percenként tudjon szinkronizálni és lehessen autómata szabályokat létrehozni (a legjobb lenne külön fájlba tárolni, így elég jól átlátható lenne, vmi kis programocskát írnék is rá, hogy lehessen könnyen kezelni) valamint ismerje a pop3-at ssl titkosítással (ezek kellenek a T-nek).