-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
válasz
Narancs #13555 üzenetére
Mégsem jó
Azóta nem látja az USB-s billeket a gép. Hármat kipróbáltam, BIOS-ban még tudok lépegetni, UBUNTU 11.04 alatt már nem működnek. Azóta annyit csináltam, hogy megpróbáltam elindítani egy videót, amihez le akart szedni három csomagot. Kérte a jelszót, majd rögtön ki is írt valami ilyesmit, hogy "hiba, eza művelet nem irányítható távolről, háttér daemon leáll". Hogy azóta nincs bill, vagy azóta nincs, hogy újrakonfigoltam a phpmyadmin-t, nem tudom, de mást nem csináltam a géppel ez biztos.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest