Viszlát JVC tévék!

Korábban már egyre hangosabban csiripelték a madarak, hogy a japán vállalat kivonulhat a tévé iparágból. Most nagyon úgy tűnik hogy igazuk volt, hiszen a JVC magyarországi fióktelepe közleményben jelentette be, hogy a 2010-es pénzügyi év első negyedévének végéig, azaz júniusig megszünteti a LCD vizuális termék kategória forgalmazását. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy akinek JVC tévéje van, az foghatja a fejét, és retteghet az esetleges meghibásodástól, hiszen a szerviztámogatás és a szervizháttér a korábbihoz hasonlóan működik majd.

Nem ez az egyedüli változás, hiszen az optikai lemezek, azaz CD, DVD eszközök forgalmazását április elsejétől a fürthi székhelyű JVC Advanced Media Europe Gmbh veszi át.

A vállalat közleményéből kiderül, hogy az átszervezés keretein belül a hazai képviselet a jövőben kiemelten fog foglalkozni a kamerák, autórádiók, audiotermékek, kivetítők és különféle tartozékok termékcsoportjaival. Tehát a céljuk nyilván az, hogy több energiát tudjanak fordítani ezekre a kiemelt szegmensekre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés