Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah, a fogyasztást azt már a kutyát sem érdekli, de hogy zöld műanyagból legyen na az már igen, mikor kb 3~4~5 éve a sharp a gyárait félig már csak megújjuló energiával látja el.
Csináljanak kis fogyasztású tv-t. De ne fényerővisszavétellel.
A készenlét meg engem nem érint, kapcsoló megnyom nuku áram, fogyasztás=0!

Family Guy Online - Closed Beta

(#2) joi29

joi29
(őstag)

"a színek szinte leugranak a képernyőről"
Na akkor ilyet se veszünk :N , a fenének van kedve este filmnézés helyet,
színeket zavarászni a szobában. :DDD

(#3) old_artist

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Hááát igen, ez az ASV (Advanced Super View - 2001-től) panel technológiája a Sharp-nak nem csak a monitorokban fellelhető (pl. régebbi EIZO), hanem az LCD-TFT-k piacán is, és örvendetes, hogy ebben a 20-26-32"-os kivitelekben is alkalmazzák - a leendő vásárlók elvárásainak lletően, és nem a TN paneleseket - mint egyesek!

[ Szerkesztve ]

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#4) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sharp volt az első tv-m azóta szeressük :K

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#5) Sicilian válasza joi29 (#2) üzenetére

Sicilian
(őstag)

hihihhihihi :DDD

Egyébként a Sharp-ok megbízható tévék, annyira nincs a köztudatban, vagy tévedek :F

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#6) elefant válasza Sicilian (#5) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

Szevasz!

Sharp lcb-ben brutál erős, úgyhogy a világ más tájain ezzel tisztában is vannak. Itthon a két nagy koreai cég kommunikációban verhetetlen, talán ez az oka annak, hogy a többiek kicsit kiestek a köztudatból. Sajnos nem tudom megítélni a kérdést, mer' egyszerűen nem tudom külső szemmel nézni a piacot, a barátaimmal meg nem arról szoktam beszélgetni, hogy "szerinted miben jó a sharp?" "szerinted ott vannak?" "mit gondolsz a márkáról?" stb. stb.

(#7) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Film végére lebomlik?

.::www.megadanceradio.hu::.

(#8) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

"a készülékek készenléti állapotban mindössze 0,1 wattot fogyasztanak"
2012-től teljesen nullára kell az összes gyártónak csökkentenie ezt a számot, mert betiltották a zombi fogyasztást :)

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23 - Newton I. Axiómája eltörte a lábam :D -

(#9) elefant válasza Devid_81 (#7) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

na ezen nevettem

jóvolt.

(#10) Arni90 válasza Devid_81 (#7) üzenetére

Arni90
(kvázi-tag)

:DDD :C

Adok, veszek, üzletelek.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.