nem rossz, bár nem hiszem, hogy ez elsz a házimozik full hd projektor királya.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
orbano
(PH! félisten)
WCbe jó lesz
A vér nem válik VAZZE!™ - Sony Vaio P31ZK/W netbook eladó!

Laci.M
(fanatikus tag)
Az áruk érdekelne... Pláne itt Maradisztánban 
Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

Ati_X_321
(fanatikus tag)
ezek a 3d projektorok milyen technológiával mennek? polarizációsra gondolok, de jó lenne, ha minden hírben ki lenne emelve, hogy éppen melyik 3D-s cucc milyen technológiával operál

P00By
(PH! nagyúr)
Az biztos 
Ez a skype jó ötlet.

Laci.M
(fanatikus tag)
WC-ben mehet a videókonferencia
Még jó h szagokat nem továbbít, nade ki tudja mit tartogat a jövő 
Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D
megnézném azon a projektoron az mp3-at 
bemutatták ténylegesen is? (a renderelt kép miatt kérdem)
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

]Phobos[
(senior tag)
Hát nem tudom, szerintem az árába már belefért volna az a kamera meg a miki. Elképzelem, ahogy az aranyárú HD TV-re rácsípteti a júzer a VGA felbontású kamerát meg 300 forintos mikit 
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

Devid_81
(PH! kedvence)
HX300G erdeklne, hogy mit is tud, es mennyiert...lehet jobb ha nem tudom? 
[ Szerkesztve ]
.::www.megadanceradio.hu::.

Szemjuel
(kvázi-tag)
hát lehet hogy vizuális effekteket csinál a zenéhez 
Az egyetlen lencse és a 120 Hz támogatása alapján nagy valószínűleg a shutter-szemüvegeset.
Cikk: "26 új LED, LCD és plazma rendszerű" -- A "LED" is LCD rendszerű... (Nem biztos, hogy asszisztálni kellene egyes cégek némileg félrevezető marketing-stratégiájához.)
[ Szerkesztve ]

P00By
(PH! nagyúr)
Igen, ez zavaró
Nem hiszem, h nagy probléma lenne belepakolni ezeket... 

orbano
(PH! félisten)
nekem is ez volt az első kérdésem: és mi a q***a anyjukért nem építették bele? vagy az majd a jövő évi újdonság lesz. komolyan mondom hánnom kell ezektől a gyártóktól...

Integra
(Jómunkásember)
kb
mondjuk én egy lcd-ben gondolkodom a budiba a szemközti falra, pont elfér egy 24 collos, és alig kerül valamibe, a poénért már megéri, hogy beszóljanak a haverok.. 

orbano
(PH! félisten)
na, nem csak én vagyok ilyen sznob f*$z?
természetesen érintőpanellel elé, billentyűzetet mégsem tarthat az ember az ölében, max valami kakaóbiztos verziót.