Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) richpublic

richpublic
(kvázi-tag)

:C klasz

*Xbox kontrollert vennék!*

(#2) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

Ár? :U

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#3) suraki válasza Robi BALBOA (#2) üzenetére

suraki
(tag)

A PG sorozatban ez a fényerő eddig 500eHUF környéke volt.

Thank you for making my day 3 f/stops brighter :-)

(#4) Spor

Spor
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

3D-s mozizást otthonra is :K

www.pc-style.hu

(#5) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"A szemüveg „lencséibe” épített monokróm LCD kijelzők"

Hát, végülis igaz, de azért így kicsit furán hangzik. :) Tegyük hozzá, ennek a "kijelzőnek" egyetlen, nagy pixele van és két állapotot tud: átlátszó és fekete.

(#6) Kinder

Kinder
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

1024x768....4:3 :(
Azért legalább egy 720p-t ki kellett volna szenvedni.

(#7) belanet válasza Kinder (#6) üzenetére

belanet
(tag)

Szerintem is minimum 720p kellett volna. :F

dezz Nem is kijelző, mert nem jelez ki semmit. Viszont az lcd, és a monokróm stimmel :DDD

http://www.spring-gas.hu

(#8) 9950es

9950es
(fanatikus tag)

:D , szerintem ez még eco módban is sajnálatosan világos lesz 2d-bebn vagy rakhatsz fel szürke vásznat.

120 fps or GTFO :D

(#9) misran

misran
(tag)

A 120 Hz elsore jonak tunik, de nem fajdul meg az ember feje ettol a kitakargatasos modszertol? A fureszfogas jelet az agy korrigalja, de ettol felmelegszik. Vagy az elofeldolgozast mar "atveri" ez a frekvencia?
Valaki nezett mar ezzel a modszerrel huzamosabb ideig kijelzot? (pl. egy filmet)

MiSRaN

(#10) belanet válasza misran (#9) üzenetére

belanet
(tag)

Én régebben még játszottam is az NV szemüveggel :K Egy idő után (1-1,5ó) elkezdett könnyezni a szemem. Elég fárasztó, az biztos. De gondolom hamarosan a 200Hz vagy annál magasabb frissítési freki lesz a nyerő :D

http://www.spring-gas.hu

(#11) Suker10 válasza belanet (#7) üzenetére

Suker10
(tag)

Hatalmas különbséget éreznél. :D

Müzli 38% gyümölccsel: "Száraz, hűvös helyen tárolandó. Az elemzés értékeit a természetes termékek biológiai variáció. Hiszen ebben a gabonafélék természetes termék tartalmazhat nukleáris alkatrészek, részek és kő shell alkatrészek is." De legalább természetes.

(#12) JanR

JanR
(őstag)

Karcsunak tunik az a felbonatas, a keparanyrol nem is beszelve :U

www.oaziscomputer.hu

(#13) dezz válasza Suker10 (#11) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

25%-kal több pixel... Azt már meg lehet látni. De úgy is lehet nézni, hogy 1024-en kevésbé jön ki a különbség a 720-hoz (DVD) képest, mint 1280-on. Az utóbbira ráadásul 1:1-ben mehetne 720p-s tartalom, nem kell átméretezni.

Persze az érték/ár arány sem mellékes. Ha elég olcsó, szemet lehet húnyni a fentiek felett, cserébe 3D-ben lehet filmezni.

[ Szerkesztve ]

(#14) New Life válasza belanet (#7) üzenetére

New Life
(fanatikus tag)

Én nem értek az ilyen dolgokhoz, de józan paraszti ésszel gondolkodva mégis csak kijelző, mert az lcd-ben benne van a display szó, nem?

i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

(#15) gardener válasza belanet (#10) üzenetére

gardener
(őstag)

Meg szemcsepp is lesz a dobozban. ;] Mindenesetre egy 100k-ért még kipróbálnám. De ha több száz ezerért megveszem és nem tetszik visszavihetem? :N

(#16) ArcAngel_25 válasza New Life (#14) üzenetére

ArcAngel_25
(újonc)

Pont ezért hívják hivatalosan csak LC-nek. Csak a könnyebb asszociáció miatt használják rá az LCD kifejezést.

(#17) Márton válasza gardener (#15) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

"100k-ért még kipróbálnám. "
Jóval többet nem is kérhetnek érte, mert 180-ért már ott a 720p-s Acer.

"az otthoni mozizás mellett prezentációs célra is alkalmasak"
Otthoni mozizáshoz a 16:9-es filmekhez 2010-ben azért minimum 720p kellene :o

"DLP-ink"
link!

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.