Tévé 88 dollárért

A tömegtermelést zászlajára tűző Chinavasion elsősorban saját webáruházában árulja termékeit, de biztos, hogy OEM gyártóként sok nagy brandnek is besegítenek.

CVMI-N10
CVMI-N10

Azt túlzás lenne állítani, hogy innovációban végigvernék a világot, viszont néha meglepően alacsony áron kínálnak érdekes termékeket. Ilyen a CVMI-N10 névre hallgató digitális tunerrel megtámogatott hordozható médialejátszó is. A 3,5 hüvelykes képernyő persze nem hasonlítható egy igazi tévéhez, de időnként meglepően jól jöhet. Felbontása 400x240 képpont, ami ehhez a mérethez még pont jó, főleg ha arra gondolunk, hogy még a legnagyobb gyártók kínálatában is megtalálhatóak olyan hordozható DVD-lejátszók, amelyek dupla ekkora képernyő mellett kínálnak ugyanennyi pixelt.

A Chinavision állítása szerint a készülék húsz különböző médiaformátummal bírkózik meg, amelyek között megtalálhatóak a legnépszerűbbek, így például az MP3, a VOB, az RMVB, a FLAC, a WMV, vagy az MPEG4. A modell 8 Gb-os belső memóriával rendelkezik, ami az integrált kártyaolvasónak köszönhetően egészen 16 GB-ig pumpálható fel. Az e-book olvasóként is használható CVMI-N10 első pillantásra nem tűnik egy világbajnok eszköznek, viszont az ára több mint baráti, hiszen csak 88 dollárt kell érte fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés