Hirdetés

Szinte mindent tud a SilverStone új HTPC háza

A SilverStone Milo házcsaládja mindig is a HTPC-t építő réteg célpontja volt, így nem csoda, hogy érkezett egy új tag az ML08 személyében. A feketére festett apróság Mini-ITX formátumú alaplapot fogad, továbbá egy slim, illetve kettő darab 2,5 hüvelykes rekeszt kínál. Előbbibe 12,7 vagy 9,5 mm-es optikai meghajtók szerelhetők, továbbá lehetőség van egy extra 3,5 vagy 2,5 hüvelykes meghajtó használatára is, de ennek beszerelhetősége a felhasznált VGA hosszától függ.

A 87 mm magas, 380 mm széles és 370 mm mély házba SFX vagy SFX-L szabványú tápegység szerelhető, továbbá extra ventilátorokra nincs lehetőség, így megfelelően kell kiválasztani a processzor és az opcionális VGA hűtését is.


[+]

Az I/O panel az előlapon kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik. A ház maximum 330 mm hosszú VGA-kat és 58 mm magas processzorhűtőket fogad. Az extra 3,5 vagy 2,5 hüvelykes hely használata esetén a VGA nem lehet hosszabb 160 mm-nél, tehát a tipikus SFF megoldások férnek csak be.


[+]

A két Kensington zárral felszerelt SilverStone Milo ML08 szállítása már megkezdődött, és négy opcióban lehet majd elérni. Az alap fekete (SST-ML08B) ház rendelhető ablakos oldallappal (SST-ML08B-W), illetve kérhető fogantyúval (SST-ML08B-H) is, továbbá az ablakos oldallap és a fogantyú együtt (SST-ML08B-HW) is igényelhető. Az alap fekete verzió ára 94 dollár lesz, míg a fogantyú az árcédulát 107 dollárra növeli. Az ablakos verziók várhatóan hasonló árszintekre érkeznek, de erről még nincs hivatalos információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés