Hirdetés

Két változatban jönnek a Phanteks Eclipse házak

Hirdetés

A Phanteks bejelentette az Eclipse sorozatú házcsaládot, amely a prémium kategóriát képviseli, de még éppen megfizethető árcédulát kap. A fekete, fehér és szürke színezésű termékek Mini-ITX, E-ATX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogadnak, és két darab 3,5"-es, illetve két darab 2,5"-es rejtett rekeszt kínálnak. Extra fiókokkal további négy 3,5 vagy 2,5 hüvelykes meghajtó építhető be, de az 5,25 hüvelykes rekesz semmilyen formában nem érhető el.


[+]

A 465 mm magas, 210 mm széles és 470 mm mély házakba a hűvös levegőt az elöl elhelyezkedő egy darab 12 cm-es ventilátor szállítja, a meleg levegőt pedig a hátul felszerelt 12 cm-es szélgép vezeti ki a szabadba. A szellőzés javítása érdekében az említett egységek mellé további négy darab 12 cm-es légkavaró helyezhető el a előlapja mögé (két darab) és a felső részére (két darab). Ha ez a kombináció nem felel meg, akkor felülre és az előlap mögé opcionálisan szerelhető két-két 14 cm-es, de utóbbi esetben ki kell szerelni az eleve beszerelt előlapi 12 cm-es ventilátort.


[+]

Az I/O panel a házak tetején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik, amely mellett megtalálható még az előlapi LED-et vezérlő gomb. Az újdonság 39,5 cm-es VGA-kat és 17 cm-es processzorhűtőket is fogad, illetve utóbbi egyszerűbb felszerelését biztosító kivágás is megtalálható az alaplaptálcán.

A Phanteks Eclipse sorozatú házak szállítása már megkezdődött. A normál P400-as modell 80, míg a P400S verzió 90 dollár lesz. Utóbbi elérhető lesz ablakos oldallappal is, illetve alapvető extrája a hangszigetelés, valamint az integrált háromlépcsős ventilátorvezérlő.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés