Újabb Olympus objektívekkel bővül a m4/3 rendszer

A m3/4 rendszerű fényképezőgépek egyre csak bővülő tábora most két újabb csúcsminőségű objektívvel bővül: a portrékhoz ideális M.ZUIKO DIGITAL ED 75 mm F1.8, illetve a természetfotózáshoz ajánlott M.ZUIKO DIGITAL ED 60 mm F2.8 makróval.


A képen a 12 mm F2 és a 45 mm F1.8 objektívek láthatóak

M.ZUIKO DIGITAL ED 75mm 1:1.8

Hirdetés

A nagy fényerejű objektív tág rekesze gyenge fényben, vagy akár fedett sportesemények fotózásához is kiváló teljesítményt nyújt, de nagyszerűen használható stúdióban egyaránt, például portréfelvételek készítéséhez. A felépítés minősége hozza az M.ZUIKO DIGITAL ED 12 mm F2 által igen magasra tett mércét, az elegáns, teljesen fémből készült kivitel pedig a top m4/3 fényképezőgépekkel alkot tökéletes egységet – például az Olympus PEN gépekkel, vagy az új E-M5-tel.

M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 Makró

Az új felsőkategóriás Olympus E-M5 első kiegészítője. A speciális makró objektív masszív, por- és cseppálló házat kapott, így zord körülmények között is gond nélkül használható. A növény és állatvilág csodaszép részletei szinte életre kelnek a maximum 1:1 nagyítású és 19 cm-es legkisebb gyújtótávolságú objektív használatával.

Mindkét objektív modellje megtekinthető a CP+ Photo and Camera Imaging Show kiállításon, Yokohamában, 2012. február 9. és 12. között. Az ár és a megjelenés pontos dátuma hamarosan kiderül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés