Hamarosan kapható az Olympus m4/3 ED 12-50 mm F3.5-6.3 EZ objektív

Hirdetés

Az Olympus M.Zuiko Digital ED 12-50 mm F3.5-6.3 EZ optika finom és halk, elektromágneses elven működő zoom-mechanizmusa kiküszöböli a kézi zoomállítás okozta bemozdulásokat, tehát állóképek mellett tökéletes filmfelvételhez egyaránt. A zoom sebessége ráadásul állítható és az autofókusz is villámgyors. Az ekvivalens 24-100 mm gyújtótávolsági tartománnyal rendelkező lencserendszerrel akár makrózni is lehet (0,72x nagyítás 20 és 50 cm közt), legkisebb fókusztávolsága 20 cm.


(forrás: Olympus) [+]

Az újdonság kiváló képminőséggel is szolgál majd, hiszen két aszférikus lencsetaggal és többrétegű lencsebevonattal is ellátták. Újdonság az L-Fn feliratú gomb, aminek megnyomásával az AF rendszert ideiglenesen kiiktathatjuk, így nem fókuszál félre a rendszer. Az élességállító gyűrűt AF mellett is lehet használni, így kézzel bármikor felülbírálhatjuk az automatikát.

Az Olympus M.Zuiko Digital ED 12-50 mm F3.5-6.3 EZ objektív, melyet akár kitben is megvásárolhatunk majd a legújabb PEN fényképezők bármelyikével, por- és fröccsenésálló, tehát zordabb körülmények között is nyugodtan használhatjuk. A 2012. január végétől kapható termék 139 990 forintért lesz megvásárolható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés