Játékosoknak készített egeret a Razer

Ki mondta, hogy a notebook alkalmatlan játékra? – kérdezhették a Razernél, amikor először megfordult a vállalat tervezőinek fejében az Orochi BT egér és a Kabuto nevű egérpad alapötlete. Természetesen már számos gyártó kínál a laptopokhoz jól felszerelt egeret, a profi játékosokra azonban még nem gondolt senki. Pedig a mai világban már igazi hordozható erőműveket lehet vásárolni, így biztos van igény a mérhetetlenül pontos optikával felszerelt „cincogókra”.

A Razer Orochi BT névre keresztelt egér lényegében egy szűk, ám annál igényesebb vásárlóréteget céloz meg, így a tervezők mindent beleadtak. Az ergonomikus kialakítású termék 3G-s lézeres szenzorral rendelkezik, ami 4000 dpi felbontással dolgozik. Az elektronika felbontása gombnyomásra változtatható, így könnyen be lehet állítani a megfelelő sebességet, emellett a beépített memóriába számos profil elmenthető, ennek megfelelően a felhasználó bármilyen gépen használhatja kedvenc beállításait.

Az egy görgővel és hét gombbal rendelkező készülék USB interfészen keresztül köthető a számítógéphez, és vezetékkel vagy vezeték nélkül is használható. Utóbbi esetben a kommunikáció a mellékelt Bluetooth 2.0-s modulon keresztül történik, az energiaellátásért pedig két AA elem felel.

A 280 x 195 mm kiterjedésű Razer Kabuto egy ultravékony, mikroszálas egérpad, mely gumírozott felületével tökéletesen tapad bármilyen sima felületre. Ezenkívül használható a notebook képernyőjének védelmére és tisztítására is.

A Razer Orochi BT és a Kabuto már előrendelhető a vállalat webáruházában, az üzletekbe azonban csak szeptemberben kerülnek. Az egér 80, míg az egérpad 20 eurós áron érkezik.

A termékekről készült további képeket az alábbi galériában lehet megtekinteni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés