Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

iPon-on már kifejtettem a véleményen, 5600 dpi-hez képest a $80, de még euro-ban is nagyon jó ár (összehasonlítva házon belül a Mamba-val). Kérdés, hogy a mindennapokban mennyire idegesítő a num. bill.

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#2) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát egy ilyen miafenét én nem tudnék elképzelni magamnak. Egyáltalán nem szeretem ezeket az agyongombozott egereket. Amikor akarom felemelni, mozgatni őket, csak lenyomok egyet kettő akaratlanul is. Nem beszélve arról, hogy milyen szokatlan lesz utána másik egeret ragadni. Nekem a sima letisztult egyszerű és könnyedén felemelhető egerek jönnek be.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#3) vallas

vallas
(senior tag)

Telefonálni lehet vele? :DD

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#4) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Ronda és normál használatra teljesen felesleges. 5600DPI ide vagy oda nem ér annyit amennyibe kerül. A Logitech G500 jobban bejön, de az sem ér annyit. Inkább valami új technológiával foglalkoznának minthogy ugyanazt 25ször lenyomják az elvakult fanatikusok torkán apró változtatásokkal. Nekem ez az egér túl magasnak tűnik a numerikus bill. rész miatt...

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#5) Zolás

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz ez highprőgémereknek minden gombra rakhat valamit amit amugy is marha gyorsan elérne :DDD Amugy meg wowba minek ekkora dpi?? Nem emlékszem hogy lenne fps verzió belőle :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#6) Jhonny06 válasza Zolás (#5) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így könnyebb eladni. :)) Univerzális, FPS-hez is. :F

[ Szerkesztve ]

(#7) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Oszt ezmiez? :F Kezdenek kicsit extrembe valtani ezek a hypergamerfaszacuccok. :U

powerd by mango, no more droid

(#8) Atis707

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mekkora, vagy hány hüvelykujj kell ehhez? :DDD

(#9) Zolás válasza Atis707 (#8) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Hát az oroszoknál klónoztatsz magadnak még4-5 hüvelykujjat és még a csajok is odalesznek érted ééérteeeeeddd :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#10) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

klaviatúrán már implementáltak egeret (lásd pl notiknál a touchpadot, vagy különböző media keyboardokon a görgőt), de fordítva még kiaknázatlan terület volt... bár hagyták volna érintetlenül, mert ettől az... izétől(?) öklendezhetnékem támad.
a perifériák is SoC mintájára "fejlődnek"? :F

[ Szerkesztve ]

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#11) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kicsit torz de ari ;)

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#12) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy hosszabb menet után szép mintás lehet a kezed tőle.

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#13) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Egyaltalan van valaki, aki kenyelmesen eleri ezeket a plusz gombokat?

En pl. egyaltalan nem szeretem a huvelykujjamat mozgatni egereszes kozben, fixen a mouse4/5-on van, Revo 3 allasu "tekeroje" nekem kiesik, mert tul elore kene nyulni erte.
Itt meg a 10-12 gombok tul hatul vannak, teljesen vissza kell hajtania az embernek az ujjat a megnyomashoz.

Inkabb a mutatoujj kornyereke raktak volna oket.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#14) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem ronda is meg használhatatlan is.

Bár jobban belegondolva, mostantól lehet a játékokat meg minden egyebet két egérrel tolni :D kinek kell ezután billentyűzet? ;]

True Success is Blonde

(#15) Barney™

Barney™
(fanatikus tag)

Na ez nekem nem tetszik.. :DDD

My SSD is faster than your HDD

(#16) KaraDani válasza Jhonny06 (#1) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Sose értettem ezt a DPI hajhászást, kb annyi értelme van, mint monitornál a dinamikus kontrasztnak, marketing humbug. Ennek a funkiconális használhatósága, egyenesen közelíthet a 0 hoz szvsz.

[ Szerkesztve ]

(#17) malwy

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

A számozott gombok használata szerintem megoldható, és ifjonc kézben még komfortos is, mivel neki nem kell átszoknia. Viszont a balklikk mellettti két gomb az ott nagyon rossznak hat :( Mondom én aki az ötgombos egeréről kettőt használ mindössze. No meg a görgő:)

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

(#18) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Ebben beépített telefon is van? :F

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#19) BR4D

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

CoD közbe majd szépen nyomogatja az user, aztán mehet a móka... Alkalmas 0/50 stathoz.

(#20) P00By válasza BR4D (#19) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Arra viszont tökéletes :D

(#21) athomi válasza KaraDani (#16) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Sokan arra izgulnak, hogy jó nagy legyen a szám, mert attól jobb lesz, pedig abszolút felesleges a DPI-t növelni.

[ Szerkesztve ]

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#22) Tripower válasza P00By (#20) üzenetére

Tripower
(tag)

nem tudom mit sirtok!
amikor a 3 az egyben és az all in wonder korszakát éljük!
ez egy egér egy klavi egy számologép meg egy telefon fax ultra übertronic kombinációja!
tök jó már nagyon itt volt az ideje hogy a sok prö emos már majdnem öngyilkos lett de nem mert itt van ez a cucc és veri azt a sok nyomaszto depresszios csodát amit a tévéshopban is láthatsz...
de én halandó E.T. spontán felvágom az ereimet! hogy a szegény wowos itemet vállaszon egy fps egéren........ kérdem én MINEK nincs elég értelmetlen kinai kacat?

Team Jammin'

(#23) DEJVID válasza KaraDani (#16) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Egy 30-as monitoron 800-dpi-vel elég szar bármit is csinálni játékokon kívül. G9-em van CS közben 1200- néha 1000 dpi-t használok. Ezen kívül mindig 3200 dpi- ha lehetne használnék többet is.

Én vagyok a PH! királya.

(#24) P00By válasza Tripower (#22) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Én, ugyan nem sírok :N Nem vagyok (már) játékos, jó öreg mx 518 maximálisan kiszolgál :)

(#25) Gerisz

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pont a héten nézegettem a Razer oldalát és láttam ezt az izét. Hát jó lesz nekem a Lachesis :)

(#26) Tripower válasza P00By (#24) üzenetére

Tripower
(tag)

nem rád értettem globálban mondtam csak tudod igy hogy az eggyik csuklomat már átvágatam a látványtol és megsérültek az inak igy véletlen félre kattintottam az új helyett választ nyomtam bocsi igy is tiszta vér lett a logi wawe meg g5 combo..... :Y

[ Szerkesztve ]

Team Jammin'

(#27) P00By válasza Tripower (#26) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Akkor np! :D És jobbulást :Y :D

(#28) L4D1K

L4D1K
(senior tag)

Ha a másik oldalán is lenne egy 12 gombos rész akkor ez szvsz nem egér hanem repeszgránát. :DDD

# ANTAL Tuning #

(#29) bivalyolo válasza L4D1K (#28) üzenetére

bivalyolo
(senior tag)

tényleg elég randa szegény..nem tudom miért nem lehet a copperhead/diamondback formánál maradni..nekem kraitem van ami ugye db kevesebb gombbal és szerintem sokkal jobban néz(nek) ki mint ez!

(#30) Jhonny06 válasza KaraDani (#16) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért ez nem egészen így működik, maximum egy bizonyos érték után (mondjuk 4000), de azért érezhető a különbség.

(#31) KajakFéreg

KajakFéreg
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez nagyon gusztustalan :(

//cнєѕтєя вєηηιηgтση

(#32) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Amire kitlálták arra sztem tökéletes! :K Más kérdés, hogy csak ezért én specko nem vennék ilyen egeret!

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#33) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Szerintem kenyelmetlen lehet a huvelyk ujjal kezelni azt a sok gombot.

(#34) KaraDani válasza Jhonny06 (#30) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Miben érzed :F Csé 1.6 oztam 4 évig, most sourceozgatok, mx 518 am van 1600dpi, de őszintén szólva, haver 400dpi s microsoft intellimouseánál se éreztem, a különbséget. Szerintem normális ember nem képes érzékelni a különbséget, gondolj bele 2,54cm-en 1600 ot érzékel, vagy 5000 et mekkora a különbség? 1600 dpi esetén: 0,015875mm (2,54cm/1600*10) elmozdulást képes érzékelni, 5000 dpi esetén: 0,00508mm (2,54/5000*10) -et. Ha van ember aki bármielyik értéket képes észrevenni megemelem a kalapom :R Nem 0,015875mm nél kisebb mozgatás miatt nem fogsz head shot-ot lőni ;]

(#35) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megnézném ki vesz ilyet :DDD Röhejes a cucc :U

(#36) Gergo88

Gergo88
(fanatikus tag)

ezzel úgy lehet tolni az masszív online számológépet hogy még a koreaiak is lehidalnak

Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

(#37) devast válasza KaraDani (#34) üzenetére

devast
(őstag)

Kell az embereknek a 10000 DPI meg a 10millió:1 dinamikus kontrasztarány, hogy jól érezzék magukat. Más haszna valóban nincs. Az megint más kérdés, hogy 5000 DPI-t használva fullhd(1920x1080) felbontású kijelzőn az egérrel kb 1 centit megtéve el tudsz jutni a bal végéből a jobbikba.

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#38) norbi1992

norbi1992
(tag)
LOGOUT blog

Azt nem értem , ugyebár billentyűzete mindenkinek van , tehát mi értelme ennyi programozható gombnak ?
Ott a másik kezed amivel vagy 100 darab bill. közül válogathatsz :DDD

(#39) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

5600 DPI szép meg minden de mineek....tök fölösleges(legalábbis nekem)a Lachesis egeremet 1850-en használom 1680x1050-es felbontáson,ez fölött már túl gyors...
egyébként jó kis egéreke,hasznos lelet WOW,LA játszásnál :C

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#40) Rover623 válasza Ayg0 (#10) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

de fordítva még kiaknázatlan terület volt...
Ahogy te tévedni tetszel...;)
Volt már pár kísérlet, jó húsz éve láttam egeret QWERTY billentyűzettel a hátán...:U
Sajnos elkallódtak a régi BYTE magazinjaim, a neten meg nem találom...:(
De numpadot sokan pakolnak egérre...szóval a 17 gomb nem a csúcs...:D

[link]

[link]

[ Szerkesztve ]

primus inter pares

(#41) gpatrik

gpatrik
(tag)

Egy hangszórót bele és egy mikrofont, és rögtön kész a Gamer SkyPe telefon egér párosítás.
Játéknál nem tudom minek 5600dpi, bőven elég a 2500 is mondjuk a4tech, de ehez képest fillérekből kijön.

Amúgy nem értem a számokat, miért jobb ott az egéren kitapogatni mondjuk a "8"ast, mint megnyomni egy "H" betűt?

"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."

(#42) Kaics

Kaics
(fanatikus tag)

Megint egy marhaság a mélyen tisztelt fogyasztóknak. :C

Fus Ro DAH! XD

(#43) Rover623 válasza Rover623 (#40) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De van ugyebár ilyen cucc is: [link] :DDD

primus inter pares

(#44) Rover623 válasza gpatrik (#41) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

VOIP mouse

primus inter pares

(#45) _Oscar

_Oscar
(tag)

Addig nem kell, amíg nem lesznek rajta ékezetes billentyűk. :))

Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

(#46) KaraDani válasza devast (#37) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Az szerintem nem pozitívum, hogy gyorsabb az egér, ha 1cm alatt átér az ember a desktopon, akkor az nem tesz lehetővé precíz egérkezelést. A DPI nek az lenne az értelme, hogy pontosabban érzékel az optika. Az egér sebességét gyönyörűen lehet állítani driverben, vagy akár windowsban. 1600DPI vel mégis ultralowsensel Csézek.

[ Szerkesztve ]

(#47) Loretto válasza Ste (#14) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Legközelebb egyszerre jelentetnek meg balos jobbos combot, amik csak egyszerre működnek, és akkor lesz elég ujj. :DDD

Soirée...

(#48) Termigáßor válasza norbi1992 (#38) üzenetére

Termigáßor
(tag)

Hát hogyne lenne értelme! :DDD

Ez egy kétkezes egér! Jobbal markolod ballal meg pötyögsz rajta!

A billentyűzetet meg úgy ahogy van félretolhatod, és nem fogsz a lehető legrosszabb pillantban beleütközni mint eddig! :P

Amúgy tényleg semmi értelme. Nekem egy Diamonback 3G van 7 gombos, 1800dpi-s de vissza van lassítva egy mert IMO 1.1A volt mellette tehát gyakorlatilag a sebessége megegyezik egy 400dpi-s egérrel. 1000Hz usb hack-kel és a Mousehook nevű kis programmal bármilyen alkalmazásban tudom használni mind a 7 gombját. De igazából 5-nél többet nem nagyon használok.

Szerintem ez a Naga egyértelműen kapálózás a Razer részéről. Nyilvánvalóan kifogytak az épkézláb ötletekből és fogalmuk sincs merre kéne tovább fejleszteni.

[ Szerkesztve ]

shield(gun) only...

(#49) edward2

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

Április 1 van? ha jol tudom augusztust irunk.

Viccet félretéve. Mi akar ez lenni??? Skypeon pl. tudok vele tárcsázni egy kézzel az oké úgy hogy kezem le se veszem egérről. Najo közben rájöttem. A repülőkből szabadalmaztatták a HOTAS rendszert ami itt úgy alakul át, hogy:

HOKAM: Hands On Keyboard-And-Mouse

(#50) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hátezmiezmá?? Nagyon nem jön be, és nemcsak a gombok miatt, amugy sem tettszik..

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.