Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyre undorítobbak lesznek a termékeik :U

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#2) adm

adm
(őstag)

kezd véget érni a logi mx500-g5 sorozat másolása. elkezdték klónozni a g9-et. :D

pecs2100.hu

(#3) Sanyix

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

úgy 3 éve vettem egy trust egeret, 2000 forintért. Lézeres volt, szép nagy, kényelmes, és az alap gombokon kívül, oldalt szintén kényelmes helyen böngésző előre-vissza gomb. Nagyon fasza volt, pontos, nem ugrál minden felületen tökéletes volt. Sőt még most is az, csak a bal gombja nehezen működik, mivel valamikor jól felbaszott a vindóz valamelyik marhaságával, és hozzácsaptam az egeret az asztalhoz :) és ez nem használt a gomnak.

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#4) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

most vagy tükrözve vannak a képek, vagy balkezeseknek tervezték őket :)

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#5) Symbio válasza JoeYi (#4) üzenetére

Symbio
(senior tag)

Pont ezen agyaltam én is ;) Jobbkezes is készül vajon? :DDD

(#6) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Rettentően csúnyák. 1000dpi szerintem igen kevés. Mondjuk az áruk sem valami sok.

(#7) kapcsandika

kapcsandika
(senior tag)

Valahogy sosem jöttek be a Trust termékei. Nincsenek túl jó tapasztalataim vele. (Lehet hogy az a baj hogy Logitech-hez szoktam)

"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

(#8) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Számomra nagyon csúnyácskák, de nem én vagyok a vevőkör. :)
Ára nem olyan vészes ám.

(#9) Sanyix válasza Ari18 (#6) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mire kevés? Csak vér istván gémereknek kevés, akik azt hiszik többel jobban fognak játszani a 0 pontosságot megkövetelő 2 cm-ről pofánlövős cs meg kod-ban. :D

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#10) devast

devast
(őstag)

Nekem is kallódik valahol egy trust egerem, lézeres minta állat, csak ugrál és rendszeresen elveszíti a fonalat :DDD

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#11) KrenAtesz válasza JoeYi (#4) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Viszont a nagy képek meg, jók, nem?

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#12) -XadAnuX+ válasza devast (#10) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Hihi régebben hasonló gondokkal küzdöttem, pont ezzel a márkával :P

(#13) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Látom nem csak nekem nem tetszenek. Azért kipróbálnám és utána mondanék róla véleményt.

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#14) FID válasza juliabrilke (#13) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Áruk miatt venném meg csak! De nekem se tetszenek!

www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

(#15) Ari18 válasza Sanyix (#9) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

"Mire kevés?"

Nem tudom, mekkora monitorod van, de 1920*1200-as felbontásban már igen csak kapkodni kellene az egeret, hogy átvigyem a kurzort az egyik feléből a másikba, 1000dpi mellett. Ezt kéne már megérteni, nem a CoD miatt kell.

(#16) macikos válasza JoeYi (#4) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Valamit elnéztetek, mivel ezek jobbkezesek... :F

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#17) HyP3b0y válasza Symbio (#5) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

Nem tudom ti mit láttok, de én csak jobbkezest...vagy már más a cikk?

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#18) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Pedig ezek nekem még mindig balkezeseknek tűnnek. :U

(#19) HyP3b0y válasza Ari18 (#18) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

Gondolkodj már...szted a kisujjadhoz raknak gombokat???az a baloldala az egérnek ameik oldalán vannak gombok...

[ Szerkesztve ]

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#20) Ari18 válasza HyP3b0y (#19) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Az lehet, de nekem nem állnak félre az ujjaim, már ne is haragudj. Másik irányba kellene kanyarodjon.

Tessék nézd meg itt:

[ Szerkesztve ]

(#21) HyP3b0y válasza Ari18 (#20) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

Kérlek muattál egy G5t ami full egyes és sehova sem "kanyarodik". Nem láttál még döntött jobbos egeret...

(#22) -XadAnuX+ válasza Ari18 (#20) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Amúgy nekem is jobb kezesnek tűnik első ránézésre.

(#23) Hevius

Hevius
(kvázi-tag)

Mert vannak már balkezes döntésű egerek is? :U :Y Én balkezes vagyok de az egeret jobb kezemmel irányítom szóval nekem mindegy. :DD

(#24) Ari18 válasza HyP3b0y (#21) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Azt akartam a képen mutatni, hogy a hüvelyk ujjadnál van egy "bemélyedés" ennél meg pont a másik oldalon. Akkor sem lehet valami kényelmes, így ránézésre sem tetszik.

[ Szerkesztve ]

(#25) DroneZ

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

totál g9 szvsz

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#26) Depression válasza Ari18 (#15) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aha. Szóval az az 5 centi megviseli a kezed?

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#27) Ari18 válasza Depression (#26) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom, de elég kényelmetlennek látszik. Nagyon balkezes formája van. Pont a másik irányba kellene "kanyarodnia".

(#28) nyunyu válasza HyP3b0y (#21) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Nem láttál még döntött jobbos egeret...

Felulnezetben erre hasonlitanak legjobban a nagy Trustok, meg a kromszinu muanyag lendkerekre ragasztott gumibordakat is atvettek :Y (Vajon a gorgo ki/be kapcsolhato racsnis, vagy mezei noname megoldas???)

Viszont elolrol nezve total maskepp gorbulnek.
Nem ertem, miert raktak magasabbra a mutatoujj helyet, mint a gorgot.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#29) Depression válasza nyunyu (#28) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha jobban megnézed, nincs magasabban a mutatóújj, csak optikai csalódás.
Ari18: az 5 centi az 1920 pixel osztva 1000DPI.vel. Annyi a FullHD képernyő teljes átmászása.

[ Szerkesztve ]

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#30) Ari18 válasza Depression (#29) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor igen sok nekem, mivel most 3000dpi-on használom az egeremet. Így kényelmesen, kis mozdulatokkal tudok navigálni. Megszoktam nézzétek el nekem ;)

(#31) nyunyu válasza nyunyu (#28) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Viszont elolrol nezve total maskepp gorbulnek.

Lottem egy csoportkepet a jobbkezes egereimrol (mar amennyi maradt nemelyikbol), ugy latszik Trustek a 12 eves MouseMan+ ivet vettek alapul, nem az elobb belinkelt MX1100-et vagy a kepemen bal szelen levo MX Revo-t. (kozepso ket rom MX1000 illetve MX700)

Baaar, jobban megnezve felulnezetben az MX Revo-t, picit csaloka, mivel a bal es jobb gomb kozotti reshez kepest a bal gomb bal eleje elorebb van fel centivel, a jobb gomb jobb szele viszont hatrebb egy centivel.
Ha a resre merolegesen lenne vagva, mint ahogy a MM+ volt, akkor lehet, hogy nem tunne ugy, mintha balra lejtene.

(#32) nuke7

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

4500.-ért wireless uj egér nagyon megéri, és gondolom nem genius minőség. ez tetszik :K

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#33) nyunyu válasza nuke7 (#32) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

4500.-ért wireless uj egér nagyon megéri, és gondolom nem genius minőség.

Valoszinuleg azt is alulmulja :DDD

(#34) nyunyu válasza Hevius (#23) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Mert vannak már balkezes döntésű egerek is?

Tizevente egyszer olyat is ki szokott adni a Logitech.

Valamikor a kilencvenes evek kozepen volt a haromszog alaku MouseMan-bol balkezes (kepen kozepso tukorkepe), ebben az evtizedben meg mar ellottek az MX610 Lefty-t.

[ Szerkesztve ]

(#35) -XadAnuX+ válasza nyunyu (#33) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

:DD

(#36) KaraDani válasza Sanyix (#3) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Megnézném én az a trust egeret amelyik pontos ;] Próbáltam haverom Trust egerét, valamelyik gamer edition mx510 forma koppintással, kényelem oké volt. De amint leraktama Qpap lowsensemet, kivettem a winfosos egérgyorsítást regedittel, és belőttem egy csé lowsenset jöttek a gondok, első 180fokos ránátsomnál, csak egyhelyben rángatózott kicsit és csókolom, egyszerűen semmit nem tudott lekezelni a mozgásból. :)

(#37) Hebry

Hebry
(senior tag)

Éljenek a balkezesek. Az összes egeret nekik csinálták!

(#38) kbencee

kbencee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Vagy lehet, hogy ezek tudnak a közeljövő emberi evolúciójáról, amit mi nem?

[ Szerkesztve ]

(#39) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem is volt Trust egerem,nemigazán jött be(vezeték nélküli ,optikus 1600Dpi 8000ft volt-Tescos jegyeken vettem :DD ),azt áttpasszoltam az asszonynak,Neki bejött(4 évig müködött is)...
de valahogy nekem,köszi nem(ha olcsóbb kat.akkor A4Tech a nyerö,ha drágább kat.akkor Razer,ez van :K [IMG:/dl/upc/2009-08/206908_mysz-a4-tech-x-750bf-x7-black-desen_a4-tech_images.thumb.jpg][/IMG]
ezek a legjobbak,szerintem(OLCSÓBB ÉS DRÁGÁBB) :K

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#40) Hebry

Hebry
(senior tag)

Egyébként a trust egerei eléggé hasonlítanak a logitech-t egereire.
Ami nem baj.
Van egy VX revolutionom, és noti mellé el se tudnék képzelni jobbat.

(#41) Sanyix válasza Ari18 (#15) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1280*1024 centiket mozgatom csak főleg, hogy lehet állítani a kurzor mozgási sebességét ;) haver 1920*1080-as monitorjánál is ez van. Köze nincs a monitor méretéhez.

És emellett egy ofp vagy arma szintű játékban is jól megy a célzás, ahol bizony sokszor távolra kell lőni, tehát szinte pixelenként mozgatni a célkeresztet.

[ Szerkesztve ]

(#42) Sanyix válasza KaraDani (#36) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lefényképezzem neked?

(#43) nyunyu válasza Hebry (#40) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Van egy VX revolutionom

Idokozben annak is megjott a verfrissitese.
Kisebb vevo, hosszabb akkuido, mondjuk a zoom gombokat lesporoltak rola.

(#44) Mgeri

Mgeri
(kvázi-tag)

támadnak az egerek :DDD

Mindíg azt kell tenni, amit éppen akkor kell! - AMD forever!!!- - Vannak eladó cuccaim!

(#45) KaraDani válasza Sanyix (#42) üzenetére

KaraDani
(őstag)

;]

Lehet, hogy sikerült olyat gyártaniuk már ami esetleg egész tűrhető szenzoral rendelkezik, de hidd el, hogy az általam próbált egérre is azt mondta a gazdája, hogy pontos, mert nem használta lowsensel nagy rántásokkal az egért, és így őt nem is zavarja a dolog, én meg játszani egyáltalán nem tudtam vele, mert megfordulni nem voltam képes kb.

(#46) nyunyu válasza KaraDani (#45) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Neked valo az MS BOM/WMO/IMO, gombokert megvehetoek.

Nyilvan egy agysebesz nem tud harci barddal operalni, ha meg tamad a szomszed kannibal torzs, akkor meg a precizios szikevel nem mennel sokra ellenuk.

[ Szerkesztve ]

(#47) KaraDani válasza nyunyu (#46) üzenetére

KaraDani
(őstag)

MX 518 am van :)

2. részben abszolút igazad van, írtam is, hogy pl haveromat nem zavarja, neki nem gáz, de amióta látta, hogy hogy (nem) mozog az egere ha én cséznék vele, és hogy mozog az mx 518 am nem mondja, hogy jó az optikája :) Nálam az egér onnan indult, hogy kövesse le a mozgásomat halál pontosan az optika, nyilván aki csak netezget annak mind1, bár nem értem azok meg mért vesznek drága egeret :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.