Gombnyomásra navigál az új Genius egér

A Genius bemutatta az Ergo 525X Lasert, mely egy új fejlesztésű, Flying Scroll névre keresztelt navigációt alkalmaz a weboldalak gyors görgetése esetén. A technológia a piros színű gomb segítségével kelthető életre. Az aktiválás hatására a nyolc irányban végezhető navigációt az egér elmozdulásai vezérlik, s ennek köszönhetően a nagy kiterjedésű weboldalak bármely pontja gyorsan elérhető. A készülék természetesen rendelkezik hagyományos görgővel is, így a klasszikus megoldás kedvelői sem csalódnak majd.

A 100 x 60 x 35 mm-es egér öt gombbal rendelkezik, melyek közül kettő a böngészőknél használatos, az előző és következő oldalra ugrásért felel. Az USB porton keresztül kommunikáló termék lézeres letapogatója 800 és 1600 dpi felbontáson üzemelhet. A szenzor precizitását használat közben a bal, a jobb és a középső gomb egyszerre történő lenyomásával tudjuk módosítani.

A 86 grammos egérhez a Genius a Windows és a Mac OS X operációs rendszerek használata esetén biztosít támogatást, a mellékelt lemezen egy Symantec által fejlesztett Norton biztonsági szoftver 60 napos próbaverziója is megtalálható. Az Ergo 525X Laser várhatóan ebben a hónapban kerül az üzletekbe, a fogyasztói ára 30 dollár körül lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés