Új billentyűzettel veszi célba a játékosokat a Logitech

A Logitech bemutatta a G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard elnevezésű billentyűzetét, amely teljes egészében a játékosok igényeire lett szabva. A termék a vállalat Romer-G mechanikai kapcsolóival kerül forgalomba, ami egyedivé teszi a klaviatúrát, hiszen a cég állítása szerint az 1,5 mm-es vezérlési pont révén az új kapcsolók a hasonló mechanikus megoldásokhoz képest 25%-kal hamarabb érzékelik a gombok lenyomását. Emellett ellenállóbbak is, így abszolút nyüstölhető termékről van szó.

Érdekes extra az újdonság háttérvilágítása. Ez ugyanis a Logitech szóhasználatával élve intelligens. A színeket egy 16,8 millió variánst tartalmazó palettáról lehet megválasztani, illetve a gombok beszínezése és világítása az egyes beállításokhoz, valamint akár a játékokhoz is hozzáigazítható.

Az Arx Control is érdekes megoldásnak tűnik. Ez egy olyan Logitech G alkalmazás, amely a Logitech játékos szoftverekkel együttműködve lehetővé teszi például játékstatisztikák, a rendszerteljesítményt érintő kimutatások és a média beállítások mobil eszközökön történő megjelenítését. Az Arx Control SDK-jával játékok fejlesztői még akár személyre szabott alkalmazásokat is írhatnak, kifejezetten a játékokhoz igazított tartalmakkal. A Logitech szerint a Valve már vizsgálja is a lehetőségeket, többek között a Steam platform, valamint az azon futó, népszerű játékok kapcsán. Az Arx Control adatok könnyű hozzáférhetősége érdekében, az G910 Orion Spark billentyűzet egy kihúzható tálcával is rendelkezik, amely támogatja a legtöbb iOS és Android operációs rendszert futtató eszköz használatát.

A klaviatúra kilenc programozható gombbal is rendelkezik, amelyek segítségével az összetett parancsok is könnyen és gyorsan kivitelezhetővé válnak. A maximális kényelem érdekében az G910 Orion Spark 27 darab különböző parancsot képes tárolni 3 profilba különítve. A Logitech a G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard szállítását várhatóan novemberben kezdi meg, az ára pedig 180 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés