Logitech M280 - hétköznapi vezeték nélküli melós egér kékben és feketében

Hirdetés

A Logitech nem csak a vérbeli játékosok, hanem a hétköznapi felhasználók igényeit is igyekszik szem előtt tartani. A most bemutatott, kékben és feketében egyaránt kapható vezeték nélküli egérrel is ez utóbbi tábort kívánják kiszolgálni, azon belül is azokét, akik minden nap sok időt töltenek el a számítógép előtt ülve, és szükségük van egy könnyen mobilizálható, kényelmes digitális rágcsálóra, amely könnyen kezelhető és pontosan követi a parancsaikat.


[+]

A teljes nevén Logitech Wireless Mouse M280 elnevezésű, jobb kézbe illeszkedő beviteli eszközt érthető módon nem szórták tele gombokkal az egeret, összesen két fő gombot kapunk, illetve még egyet, amit a görgő lenyomásával érhetünk el. Cserébe gondoskodtak a kényelmes, íves, csúszásmentes kialakításáról, illetve próbálták a tömeget is alacsonyan tartani a lehetőségekhez képest - vezeték nélküli kialakítása révén a tápellátás AA-méretű elemről történik, így ezzel együtt ~91 grammot nyom a mérlegen.


[+]

A 2,4 GHz-en működő, 25 méterig használható "Nano" vevőegységgel kiegészített termék belsejében 1000 dpi-s érzékelő dolgozik, ami a gyártó szerint pontosan teszi a dolgát. Ellátták működést jelző LED-del és energiatakarékossági funkciókkal egyaránt, aminek köszönhetően használaton kívül aktiválódik az alvó üzemmód, és akár 18 hónapig megúszhatjuk az elem cseréjét.


[+]

A Logitech M280 a legtöbb operációs rendszerrel használható (Windows, Mac OS, Linux, Chome OS) és 9599 forintért rendelhető meg a gyártó weboldalán. A garancia két év.

Azóta történt

Hirdetés