Új Logitech mechanikus gamer billentyűzet, 70 millió leütésre tervezve

A Logitech bemutatta G810 Orion Spectrum névre hallgató mechanikus gamer billentyűzetét, amelyet a gyártó saját Romer-G mechanikus kapcsolóival szerelték fel. Ez már ismerős lehet a 2014 őszén bemutatott Logitech G910 Orion Spark billentyűzetből, ahol elsőként hasznosították a Cherry MX és MX RGB ellenfeleként kifejlesztett mechanikus kapcsolót, melynek előnye a rövidebb, mindössze 1,5 milliméteres vezérlési pont, valamint nagyobb strapabírás, ami 70 millió leütést jelent.

Az új játékos kiegészítő ennek megfelelően személyre szabható RGB világítással érkezik. A Logitech Gaming Software (LGS) segítségével egyenként megválaszthatjuk a gombok színét a több mint 16,8 millió árnyalatot tartalmazó palettáról, ráadásul szinkronizálhatjuk a fényeffekteket más Logitech G gaming eszközökkel is, sőt a színeket parancsokhoz és beállításainkhoz is hozzárendelhetjük. Ha valaki ezzel nem akar bajlódni, akkor az LGS több mint 300 játékhoz kínál előre programozott megvilágítást, ezek a kicsomagolást követően azonnal rendelkezésre állnak.


[+]

A 153 x 443,5 x 34,3 milliméteres méretekkel és 1180 grammos tömeggel bíró Logitech G810 Orion Spectrum esetében nem feledkeztek meg a dedikált médiavezérlő gombokról sem, ezek segítségével azonnal elindíthatók, szüneteltethetők, némíthatók a zenék, videók, míg a hangerő szabályozásához a dedikált görgőt használható. Adott a makrózás lehetősége is az F1-F12 billentyűkkel, ehhez a Logitech Gaming Software teljes kontrollt biztosít a felhasználóknak, így akár azt is meghatározható, hogy mely gombok világítása kapcsoljon ki az egyes játékmódra váltva.


[+]

A Logitech G810 Orion Spectrum mechanikus gamer billentyűzet várhatóan e hónaptól lesz elérhető Európában 189 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés