Hirdetés

IPS panellel érkeznek a legújabb LG Cinema 3D monitorok

Az LG-től nem szokatlan, hogy az év utolsó napjaiban csepegtet információkat azon új termékeiről, melyek a következő év első napjaiban megrendezett CES kiállításon fognak először bemutatkozni. Így történik ez most is, ugyanis a koreai gyártó a legújabb Cinema 3D-s monitorjairól mutatott néhány képet, illetve ezekről osztott meg némi információt. Utóbbi még kissé ködös, de nyilvánvaló módon nem céljuk teljes mértékben leleplezni legújabb termékeik tudását.


[+]

Az előzetes bejelentés fő attrakciója a DM92 típusjelzésű 27"-es Cinema 3D kijelző, aminek már a mintegy 1 mm-es kávája is vonzza a tekintetet, ám erre rátesz még egy lapáttal, hogy a panel a szokásoktól eltérően nem TN+film, hanem e-IPS lesz – LED-es háttérvilágítással. A gyártó azon is rendkívül sokat dolgozott, hogy ennek a paneltípusnak a fogyasztását lejjebb szorítsa, a befektetett munka gyümölcse pedig a mintegy 25 százalékos csökkenés az energiafelhasználásban.


[+]

A DM92 mellett érkezik majd egy 23"-es modell, a DM82, illetve TV tunerrel és hangszóróval egybeépített változat, valamint egy belépő szintű olcsó modell is, ám ezekről egyelőre nem nyilatkoztak bővebben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés