Érdekesek ezek a talpak. Egyik sem tetszik amúgy , giccses hatású.
[ Szerkesztve ]
"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

Érdekesek ezek a talpak. Egyik sem tetszik amúgy , giccses hatású.
[ Szerkesztve ]
"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"
Azért mert ahogyan kiszáguldott az az 1mm vékony perem lecsapta. 
Nem is lenne rossz 3 olyan egymás mellett.

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

Én az LG szuper-takarékos TVit várom, amit nem rég olvastam egy cikkben 106 cm led képernyő 20-25 fogyasztással... Az edge leddel trükköztek valamit...

Na végre nem csak TN.
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

A 27"-est elfogadnám. A Desmot is. A leányzó most kivételesen nem jön be annyira, bár lehet más frizurával jobb lenne az összkép 
Végre nem csak TN-es panel... hogy erre miért kellett ennyit várni... A 60Hz-en 23,96, 24 és 25FPS-es filmektől kifolyik a szemem, már nagyon hiányzott a nagyobb képfrissítési frekvencia. Az ára azért még most is kérdéses.

Ez az 1mm-es perem nagyon bejön.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
A képekről nekem az jött le, hogy az új monitorok:
- kicsit lesznek.
- ha motoros jatékkal játszol akkor sanszos, hogy a monitorból kijön a versenymotor és elcsap.
- ha kettő drababot veszel akkor mellé adják grátisz a csajt az ótvar kinézetű napszemüveggel.
[ Szerkesztve ]
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Ha a 27" 3D 2560x1440-es felbontást tudna... nah az volna az igazán komoly
Bitang jó lenne egyébként Enfinity-hez
!
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
Mivel cinema monitor ezért biztos vagyok benne, hogy csak FullHD lesz. 
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

kár
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
aktív? passzív?
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Passzív
Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

Hadd jöjjön csak én nagyon meg vagyok elégedve W2286 os led lcdm-mel nagyon tettszik hogy a fogyasztást próbálják minél kevesebbre levinni. Hajrá LG!
Jövőre ha ez a széria kijön le is váltom a jelenlegit. 
Asus P5QL, C2Q 9500, Zalman 9500Led, 4X1GB Kingmax 1066Mhz, MSI 6870 HAWK, WD Caviar Black 640GB, X-Fi Titanium Fatal1ty Pro, Creative GigaWorks S750THX, LG D2342P, Logitech Driving Force GT

Ugy nézki csere lesz ha megjelenik a 27"-os ,(most is LG 27"-s van).Nekem nagyon be jön.

Nekem is rögtön ez jutott eszembe.
Mostanában egyre több hír jön nem TN-es monitorokról, csak így tovább. 
--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

Ha nem 200körül lenne az ára, ahogy az várható hanem 100alatt (ami elképzelhetetlen sajnos), akkor beneveznék egy ilyenre 

Nekem átjött a dizájn
Ips-ért meg külön megy a piros 

Bár azon is dolgozhatnának, hogy az árakat kissé barátibbá kalkulálják 
1 milis káva. ideális monitor lenne három kijelzőhöz... nem akarnak belőle csinálni 23"os, nem3ds, eipses verziót mondjuk a 2311h árában? na az lenne a kánaán. (27es elérhető áron scifi, illetve azoknak már nagyon sok hely kell... 23masokból is több, mint másfél méter széles a kijelző a végén).
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
Nekem bejön a dizájn. De ha választhatnék, a nénit választanám középen. 
Isten Hozott! (Az ördög visz el...)
Bizony-bizony. 
"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

Az összes eddigi passzív szemüveges megoldásnál felhozta valaki a felezett függőleges felbontást. Erre ma olvastam egy részletes tesztet, amiből kiderül, hogy az olcsóbb 3D TV-k (tesztben jószerivel ez mind Samu) is felezik a sort 3D-ben, csak "elfelejtették" megemlíteni a vásárlóknak ...
És akkor már inkább a passzív 
A legutolsó 23"-os IPS paneles, 3D-s LG hírben megadott ár bőven 100K alatt, picivel 80K fölött volt. persze azóta esett a forint az USD-hez képest, de akkor sem 200K volt. Az meg nem baj ha az IPS terjed, sem az, ha tud 72/75Hz-et. 
Close the World ..... Open the Next!

hát nekem se, mi a francnak csiliogó talp, konyhafelszerelésnek szánják a lábasok mellé?

Nagyon tervben van egy 3d-s monitor. Ez most nagyon eselyesnek nez ki.
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit
Ugye most viccelsz? Max. valami szuper-takarékos módban lehetne annyi a fogyasztás, negyen fényerőn... Fizika... Már ha hagyományos LED-es edgelit-ről van szó.
Vagy ha a nano LED alapúakra gondolsz, ahol maguk a LED-es úgy vannak kiképezve nanotechnológiával, hogy a fény jóval nagyobb részét vetítik előrefelé (így nem nyeli el a LED háza), nos az meg nem lesz egy olcsó mulatság.
----------
Amúgy jó, hogy jönnek ezek a monitorok, de ezek a talpak... Borzalmas. Meg az elektronikát sem viszi túlzába az LG. Nem baj, majd fogja ezeket a paneleket a Dell, NEC, stb. és csinál belőlük normális monitort.

Étvágytalan 47 colos LCD panel az LG-től
Ha abból indulok hogy az én kis tyúkketrecemben elég a 32" TV, akkor 20 körül kell legyen a fogyasztás...
[ Szerkesztve ]

"vertikális, egy oldalon elhelyezett LED-es háttérvilágítást alkalmaz"
"A siker érdekében a Local Dimming Technológiát is bevetették a cég mérnökei"
Fából vaskarika?
Ügyesek ezek a kici koreaiak...
Van egy nagyon erős sejtésem ennek az egyoldalról megvilágított local dimmingnek a minőségéről... esetleg valaki eloszlatja borús felhős (foltos) gondolataim? 
TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

Ha használható és tényleg energiatakarékos, én örülök neki, várom!
Lehet ez épp olyan hogy, van aki szerint a Suzuki nem autó csak a BMW.
Mindig mutogatva röhögök, amikor látok egy BMWt lerobbanni

Hát eljutottunk ide is,végre 3d LG monitor és IPS panellal.A 27" változatot preferálnám ha megjelenik nálunk is.Remélem nem aranyárban lesz.Müszakilag és esztétikailag is hibátlannak tünik.

Az a vékony káva nagyon bejön. Emiatt még azt a csúnya fémtalpat is elnézném talán 
Én arról beszélek, hogy bár sokat javult a sima fehér LED-ek hatékonysága (fény/fogy.), ennyit azért nem. Nem nőtt a többszörösére a hatékonyságuk...
Viszont jövőre jönnek a nano LED-ek. Na ez már egy érdekesebb dolog, mert itt a LED-ek fizikai kialakítása is más és tényleg ilyen kétszeresére nőtt a hatékonyság. De mivel teljesen új technológia, elég szépen el fogják kérni az árát. Főleg, hogy leginkább backlitnek fogják használni.
(#30) Duree: Izlés kérdése, de azért ilyet mondani, hogy esztétikailag hibátlanok... 
[ Szerkesztve ]

remélem nagy felbontásban érkezik az LG bár már előttem írták cinema monitor és lehet hogy csak Full HD lesz 
A Samsung S27A850D hoz már volt szerencsém jó lett volna csak pixelgari miatt "talán elbuktak" a boltban és visszakaptam a kp-t gond nélkül
most inkább várok.
Annyit már tudok mondani az S27A850D -hez hogy szépek a színek csak a sötét rész annyira sötét, hogy nem jönnek ki a kép részletei mint a régi samsung-on 2693hm. Talán a LED még nem mutatja a legfejlettebb oldalát.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Tony
"Talán a LED még nem mutatja a legfejlettebb oldalát."
Pfff, a LED-nek ehhez semmi köze...
Már illene tudni, hogy az csak a háttérvilágítás. (És itt még csak zone-dimming sincs, mint pár komolyabb tévénél.) Ez paneltípus függő.

DM92... mikó?
www.korszellem.hu - - - Samsung U70-et vennék: http://href.hu/x/g23a