Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Füleske

Füleske
(őstag)

Érdekesek ezek a talpak. Egyik sem tetszik amúgy , giccses hatású.

[ Szerkesztve ]

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

(#2) toldy válasza Füleske (#1) üzenetére

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Azért mert ahogyan kiszáguldott az az 1mm vékony perem lecsapta. ;)

Nem is lenne rossz 3 olyan egymás mellett. ;] :O

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#3) GIJoe

GIJoe
(fanatikus tag)

Én az LG szuper-takarékos TVit várom, amit nem rég olvastam egy cikkben 106 cm led képernyő 20-25 fogyasztással... Az edge leddel trükköztek valamit...

(#4) BotaN

BotaN
(senior tag)

Az a 27 colos nagyon durva...

(#5) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Na végre nem csak TN.

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#6) .mf

.mf
(PH! addikt)

A 27"-est elfogadnám. A Desmot is. A leányzó most kivételesen nem jön be annyira, bár lehet más frizurával jobb lenne az összkép :))

Végre nem csak TN-es panel... hogy erre miért kellett ennyit várni... A 60Hz-en 23,96, 24 és 25FPS-es filmektől kifolyik a szemem, már nagyon hiányzott a nagyobb képfrissítési frekvencia. Az ára azért még most is kérdéses.

(#7) lujó55

lujó55
(őstag)

Ez az 1mm-es perem nagyon bejön.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#8) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

A képekről nekem az jött le, hogy az új monitorok:
- kicsit lesznek.
- ha motoros jatékkal játszol akkor sanszos, hogy a monitorból kijön a versenymotor és elcsap.
- ha kettő drababot veszel akkor mellé adják grátisz a csajt az ótvar kinézetű napszemüveggel.

[ Szerkesztve ]

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#9) kleinguru

kleinguru
(senior tag)

Ha a 27" 3D 2560x1440-es felbontást tudna... nah az volna az igazán komoly:)

Bitang jó lenne egyébként Enfinity-hez:)!

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#10) toldy válasza kleinguru (#9) üzenetére

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Mivel cinema monitor ezért biztos vagyok benne, hogy csak FullHD lesz. :(

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#11) kleinguru válasza toldy (#10) üzenetére

kleinguru
(senior tag)

kár:(

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#12) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

aktív? passzív?

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#13) adamssss válasza shteer (#12) üzenetére

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Passzív

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#14) xxxxxxxxx

xxxxxxxxx
(lelkes újonc)

Hadd jöjjön csak én nagyon meg vagyok elégedve W2286 os led lcdm-mel nagyon tettszik hogy a fogyasztást próbálják minél kevesebbre levinni. Hajrá LG!
Jövőre ha ez a széria kijön le is váltom a jelenlegit. :)

Asus P5QL, C2Q 9500, Zalman 9500Led, 4X1GB Kingmax 1066Mhz, MSI 6870 HAWK, WD Caviar Black 640GB, X-Fi Titanium Fatal1ty Pro, Creative GigaWorks S750THX, LG D2342P, Logitech Driving Force GT

(#15) tibi72

tibi72
(tag)

Ugy nézki csere lesz ha megjelenik a 27"-os ,(most is LG 27"-s van).Nekem nagyon be jön. :C :C

(#16) Gabboo válasza Cyberpunk (#5) üzenetére

Gabboo
(tag)

Nekem is rögtön ez jutott eszembe.
Mostanában egyre több hír jön nem TN-es monitorokról, csak így tovább. :)

--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

(#17) Levin01

Levin01
(őstag)

Ha nem 200körül lenne az ára, ahogy az várható hanem 100alatt (ami elképzelhetetlen sajnos), akkor beneveznék egy ilyenre :DDD

(#18) csevede

csevede
(kvázi-tag)

Nekem átjött a dizájn :R Ips-ért meg külön megy a piros :DD

(#19) csevede

csevede
(kvázi-tag)

Bár azon is dolgozhatnának, hogy az árakat kissé barátibbá kalkulálják :)

(#20) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1 milis káva. ideális monitor lenne három kijelzőhöz... nem akarnak belőle csinálni 23"os, nem3ds, eipses verziót mondjuk a 2311h árában? na az lenne a kánaán. (27es elérhető áron scifi, illetve azoknak már nagyon sok hely kell... 23masokból is több, mint másfél méter széles a kijelző a végén).

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#21) waithEard

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem bejön a dizájn. De ha választhatnék, a nénit választanám középen. :)

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

(#22) echterion válasza waithEard (#21) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

Bizony-bizony. :K

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#23) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

Az összes eddigi passzív szemüveges megoldásnál felhozta valaki a felezett függőleges felbontást. Erre ma olvastam egy részletes tesztet, amiből kiderül, hogy az olcsóbb 3D TV-k (tesztben jószerivel ez mind Samu) is felezik a sort 3D-ben, csak "elfelejtették" megemlíteni a vásárlóknak ...
És akkor már inkább a passzív :D

A legutolsó 23"-os IPS paneles, 3D-s LG hírben megadott ár bőven 100K alatt, picivel 80K fölött volt. persze azóta esett a forint az USD-hez képest, de akkor sem 200K volt. Az meg nem baj ha az IPS terjed, sem az, ha tud 72/75Hz-et. :C

Close the World ..... Open the Next!

(#24) Prof válasza Füleske (#1) üzenetére

Prof
(senior tag)

hát nekem se, mi a francnak csiliogó talp, konyhafelszerelésnek szánják a lábasok mellé?

(#25) siriq

siriq
(őstag)

Nagyon tervben van egy 3d-s monitor. Ez most nagyon eselyesnek nez ki.

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#26) dezz válasza GIJoe (#3) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugye most viccelsz? Max. valami szuper-takarékos módban lehetne annyi a fogyasztás, negyen fényerőn... Fizika... Már ha hagyományos LED-es edgelit-ről van szó.

Vagy ha a nano LED alapúakra gondolsz, ahol maguk a LED-es úgy vannak kiképezve nanotechnológiával, hogy a fény jóval nagyobb részét vetítik előrefelé (így nem nyeli el a LED háza), nos az meg nem lesz egy olcsó mulatság.

----------

Amúgy jó, hogy jönnek ezek a monitorok, de ezek a talpak... Borzalmas. Meg az elektronikát sem viszi túlzába az LG. Nem baj, majd fogja ezeket a paneleket a Dell, NEC, stb. és csinál belőlük normális monitort.

(#27) GIJoe válasza dezz (#26) üzenetére

GIJoe
(fanatikus tag)

Étvágytalan 47 colos LCD panel az LG-től

Ha abból indulok hogy az én kis tyúkketrecemben elég a 32" TV, akkor 20 körül kell legyen a fogyasztás...

[ Szerkesztve ]

(#28) El Kebir válasza GIJoe (#27) üzenetére

El Kebir
(senior tag)

"vertikális, egy oldalon elhelyezett LED-es háttérvilágítást alkalmaz"

"A siker érdekében a Local Dimming Technológiát is bevetették a cég mérnökei"

Fából vaskarika? :U Ügyesek ezek a kici koreaiak...

Van egy nagyon erős sejtésem ennek az egyoldalról megvilágított local dimmingnek a minőségéről... esetleg valaki eloszlatja borús felhős (foltos) gondolataim? :)

TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

(#29) GIJoe válasza El Kebir (#28) üzenetére

GIJoe
(fanatikus tag)

Ha használható és tényleg energiatakarékos, én örülök neki, várom!
Lehet ez épp olyan hogy, van aki szerint a Suzuki nem autó csak a BMW.
Mindig mutogatva röhögök, amikor látok egy BMWt lerobbanni :) :U

(#30) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát eljutottunk ide is,végre 3d LG monitor és IPS panellal.A 27" változatot preferálnám ha megjelenik nálunk is.Remélem nem aranyárban lesz.Müszakilag és esztétikailag is hibátlannak tünik.

(#31) Szizol

Szizol
(lelkes újonc)

Az a vékony káva nagyon bejön. Emiatt még azt a csúnya fémtalpat is elnézném talán :)

(#32) dezz válasza GIJoe (#29) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én arról beszélek, hogy bár sokat javult a sima fehér LED-ek hatékonysága (fény/fogy.), ennyit azért nem. Nem nőtt a többszörösére a hatékonyságuk...

Viszont jövőre jönnek a nano LED-ek. Na ez már egy érdekesebb dolog, mert itt a LED-ek fizikai kialakítása is más és tényleg ilyen kétszeresére nőtt a hatékonyság. De mivel teljesen új technológia, elég szépen el fogják kérni az árát. Főleg, hogy leginkább backlitnek fogják használni.

(#30) Duree: Izlés kérdése, de azért ilyet mondani, hogy esztétikailag hibátlanok... :P

[ Szerkesztve ]

(#33) Tonyius777

Tonyius777
(tag)

remélem nagy felbontásban érkezik az LG bár már előttem írták cinema monitor és lehet hogy csak Full HD lesz :O

A Samsung S27A850D hoz már volt szerencsém jó lett volna csak pixelgari miatt "talán elbuktak" a boltban és visszakaptam a kp-t gond nélkül :C most inkább várok.

Annyit már tudok mondani az S27A850D -hez hogy szépek a színek csak a sötét rész annyira sötét, hogy nem jönnek ki a kép részletei mint a régi samsung-on 2693hm. Talán a LED még nem mutatja a legfejlettebb oldalát.

[ Szerkesztve ]

Üdv:Tony

(#34) dezz válasza Tonyius777 (#33) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Talán a LED még nem mutatja a legfejlettebb oldalát."

Pfff, a LED-nek ehhez semmi köze... :U Már illene tudni, hogy az csak a háttérvilágítás. (És itt még csak zone-dimming sincs, mint pár komolyabb tévénél.) Ez paneltípus függő.

(#35) Locutus

Locutus
(senior tag)

DM92... mikó?

www.korszellem.hu - - - Samsung U70-et vennék: http://href.hu/x/g23a

(#36) BoharJoe

BoharJoe
(lelkes újonc)

Jó lenne már tudni, hogy mikor jelennek meg a cikkben említett cuccok...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.