DCMM blog: elkészültek a Live modok

Tegnap este kicsivel este nyolc óra előtt lejárt a Live mod versenyzők harmadik, vagyis utolsó nyolcórás műszakja. Amikor a finis előtt néhány órával megnéztük, mit csinálnak éppen, meglehetősen szkeptikusak voltuk azzal kapcsolatban, hogy bárkinél is valami maradandó születik. Aztán az idő végéhez közeledve egyre nagyobb lett a sürgés, összeálltak a komponensek, és fantasztikus dolgok öntöttek formát PlanetSide 2 témában.

Elegance v2.0 Elegance v2.0
Elegance v2.0 [+]

Az Elegance v2.0. csapat nagyon letisztult külsejű modot készített, viszont sajnos a belül rejtőző, kétszínű vízhűtést egyelőre gondosan eltakarta a szigorú, elölről tükrös, Vaun Sovereignty emblémás, oldalról PlanetSide 2 logós ház.

Babetech.de Babetech.de
Babetech.de [+]

A Babetech.de csapat egy nagyon szimpatikus, klasszikus casemodot csinált a New Conglomerate kék-sárga színeivel és emblémájával. Mellé egy hozzá passzoló stílusban megfestett monitort is kiállítottak.

Pointless Steampunk Pointless Steampunk
Pointless Steampunk [+]

A Pointless Steampunk csapat nem aprózta el a dolgot: a Terran Republic vaskos gépágyúját csinálták meg.

E-RIP E-RIP
E-RIP [+]

De még ez a hatalmas fegyver is eltörpül az E-RIP csapat félelmetes halálosztója mellett. Szinte hihetetlen, hogy ezt a szörnyeteget mindössze 24 óra leforgása alatt hozták össze a modderek!

Team Europe Team Europe
Team Europe [+]

Jonesék Team Europe csapata sokkal humánusabban közelítette meg a dolgot, ők a New Conglomerate gyógyszeres dobozát alkották meg vérbankkal, fecskendőkkel.

Triangle Design
Triangle Design [+]

BaluC és Soccer háromszögének ötletességéhez semmi kétség sem fér. Minden oldalra egy-egy frakció színeit és emblémáját dolgozták ki, felül a három oldal csatabárdja, oldalt pedig két-két megfelelő színű vodka adja a körítést. Az i-re a pontot a pörgő funkció teszi fel, ami az alábbi videó 32. másodpercétől látható.

Azóta történt

Előzmények