Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • slashing

    senior tag

    üdv kacérkodok a jelenlegi OMV rendszerm lecserélésén XPEnolgy-ra.

    Az átállásal kapcsolatban érdkelene hogy a jelenleg belakott 3x3TB vinyó (nem raid) miután felcsatolom az XPE-be akkor formázni fogja-e vagy simán átveszi az EXT4-re formázott vinyókat és kezeli majd gond nélkül?

    DLNA mennyire működik hibamentesen, jelenleg szívok az OMV alatt ezzel, mert bizonyos könyvtárakat az istenért nem akar bescannelni hiába vannak azokon olyan engedélyek hogy mindenki mindent csinálhat velük akkor sem. Illetve olvastam olyat is hogy bizonyos könyvtárnevek lehet nem tetszenek neki de mivel nem használok spec. karaktereket így ha probélma neki a " - , () " akkor tőlem b... mivel ezek olyan alap dolgok amiket nem hiszem hogy ki kéne gyomlálnom ahhoz hogy működjön.

    OMV alatt van egy nagyszerű auto shutdown plugin ami ip alapján kikapcsolja a gépet ha nem találja őket, van-e erre valami hasonló megoldás?

    Melyik verziót kell, érdemes most feltenni? Melyik leírás alapján? Ha tudtok linkelni nagyon megköszönném! Egy HP N40L -re menne fel a rendszer! Kezdésképpen USB-re. Egyenlőre nem gyalulnám le az OMV-t az ssd-ről. ezt megtaláltam ezen hozzászólásnál, sry

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák