Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen monitort vegyek?
- Amazon Kindle
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Tök tök jó hogy megnyitottad a topikot szerintem , anno kértem engedélyt a modkerben És engedélyezték így ezzel nem lehet probléma. Már réges rég csinálni kellett volna egyet de a Topik gazdák nem engedték a másik oldalon .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
Srácok a cw-s MP5 változott , mert a napokban több ember is közelharcban azzal kaszált le ? Egyre több játékos mp5- Ak47 párossal szaladgál ? Az M16 még mindig op vagy már felejtős ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
Szuper szerintem lehet nem ártana belinkelni a másik Cod topikba is , hogy a népek idetaláljanak . Valamint talán a topikgazdai gardedám sem nagyon hiányzik innen , mert ami a cw topikban ment ezen a címen az nevetséges volt.
-
jozefgucci1
addikt
válasz szinesz.bob #101 üzenetére
Emiatt az ingyenes hétvége miatt megint lefossák magukat a szerverek . Tegnap is többször behalt az egész és kidobált . Nem vettek elég darabszámot abból a fostalicska cw-böl , hogy ennyire nyomják az ingyenességet ?
-
jozefgucci1
addikt
Tegnap bebizonyosodott , hogy mocsok mód manipulálva van a rendszer itt is . Egy kezdő lányt hívtunk be játszani akinek 0,5 alatt van a K/D-ja ( nekünk 1+és 2 között ) Hárman körönként 30+ killt hoztunk a csaj max1-2-t ,de nyertünk is ez a lényeg . Mintha egy teljesen más ligában játszottunk volna ,akik ránk jöttek azok meghaltak és leabáltunk mindenkit .Aztán a csajszi mikor két óra múlva lelépett és csak hárman maradtunk , akkor jöttek a szokásos 2-3 kill és szopó körök Gusztustalan ez a rendszer . Szerencsére MW multiban már nem érezhető annyira ez mint anno .
-
jozefgucci1
addikt
Maga az acc ugye ingyenes ,de 1 dollár több oldalon is egy hitelesített kétlépcsős acc telefonszámmal + a csalás 10 dollár lehet nem tudom és meg is van Kérdés persze , hogy a csalók költenek e microtranzakcióra még a játékon belül ?
-
jozefgucci1
addikt
Sajnos ez ilyen lett a cw-s miliővel is kinyírták a játékot . A fények a színek kritikán aluli lett , arról nem beszélve , hogy egyre kevesebb az fps is .Mi is leraktuk két hete és nem bántam meg .
-
jozefgucci1
addikt
Nézegetem ezt a vanguard játékot és az a kérdésem , mint sokaknak , hogy hogyan fogják átvinni a 2.vh-s játékokat a warzonba ?
-
jozefgucci1
addikt
Nincs visszatartó erő sajnos , mert ingyenes és bármikor csinálsz egy másik accot ha pedig mégsem menne akkor 1 dollártól indul egy friss regelt acc a fullos amint kihúzott fegyók vannak pedig 15 .
-
jozefgucci1
addikt
válasz kisselandras #484 üzenetére
Mi eljutottunk oda , hogy megvárjuk mi lesz nov5.-én és ténylegesen bekerül e anticheat a játékba , mert ez a jelenlegi formájában nem játszható . Minden körben van csaló csapat és sokszor akár több körben is összekerülünk ugyan azon emberekkel Ez azért is furcsa mert elvileg "több millióan " játszanak vele ,de mégis egy este több emberrel összerak
-
jozefgucci1
addikt
Van valami hír a pacific mapról ami most jön a héten vagy megint eltolják a dolgot ? Esetleg mellé ténylegesen jön anticheat a játékba ?
-
jozefgucci1
addikt
válasz CrabRave #581 üzenetére
Kicsit reménykedek , hogy hátha , mert alapvetően jó játék lenne és még ha a mostanii térkép is jól összerakott , mert ugye idő az volt rá bőven akkor még akár játszható is lesz megint kevesebb csalóval .
-
jozefgucci1
addikt
Ez az új map olyan mintha a PubG-ből ollózták volna össze , még a színvilág is olyan . Nagyon fényes és fakó minden nem is értem és a karakterek is olyan picik vagy kisebbek lettek .Összességében szerintem elnagyolták , itt ott már szinte ocsmány . Amire nem jöttünk rá a loaduot-ot miért nem lehet venni ? Milyen küldetést kell hozzá megcsinálni , mert pénz van rá ,de venni nem enged ?
-
jozefgucci1
addikt
Tegnap összefutottunk az első csalóval ezen a mapon is a srác mindenkit követett a falon keresztül . Lőni azt nem tudott , gondolom csak a wh-t tolta . Rengeteg a hiba a mapon amúgy ezt így kiadni nagyon gáz , bár amilyen a Vanguard nem csoda . Más is tapasztalja , hogy teljesen random zoomol a fegyver a kezében , elég idegesítő . A loot valami össze vissza van elhelyezve vagy nagyon sok minden van besűrítve egy adott helyre vagy alig-semmi . Sniper-el leég jól lehet érvényesülni a hatalmas nyitott terek miatt .Ahogy kinéz a map már nem is írom , mert siralmas és néhol a PubG-pályaelemeit vélem felfedezni ( Shanok map )
-
jozefgucci1
addikt
Itt most ezen a mapon nagyon eldurvultak a kezdeti napokhoz képest . Levegőben szétszednek bármit csinálsz + világ végéről kiszednek , úgy AR el , hogy nem is látod ki volt . Mi lett a nagy antichet rendszerrel amit bejelentettek ?
-
jozefgucci1
addikt
-
-
jozefgucci1
addikt
Leginkább erre : " Nekem meg van 2000 win meg majdnem 6-os KD, még sem érzem, hogy gond lenne az assist. "
Arról nem beszélve több WZ streamer is csinált már az aim assistal kapcsolatban videót és codban elég erősre sikeredett .Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
Srácok másnak pc- n nincs olyan gond , hogy néha ki zoomol a fegyver illetve lerakja tálcára néha néha ?
-
jozefgucci1
addikt
Jó lenne ha a készítők foglalkoznának azzal a buggal is , hogy a BP-ben elérhető utolsó skin mennyire bugos . Van úgy , hogy csak a karakter feje látszik a + a fegyver és más nem , már lassan egy hónapja és semmi változás . Mondanom sem kell mindenki ezzel a skinnel megy .
A másik már megint nem engedi el az embert a vásárló box valamint a loadout is néha magához ragasztja az embert . Aztán ott van a Fire Sales bug is , hogy már rég lejárt ,de még mindíg aktív
-
jozefgucci1
addikt
Más is találkozott már azzal a problémával , hogy az első loaudout beesik a föld alá és így nem lehet kivenni ? Valamint a loot mennyiségén is tuti változtattak mert nincs most annyi pénz pl és jobb fegyvereket sem nagyon dobál .
-
jozefgucci1
addikt
válasz Tsebacsi #960 üzenetére
Nem baj a lényeg , hogy a következő cod hamarabb jön és nagyon úgy néz ki passzolni szeretnék minél hamarabb a jelenlegi warzone térképet is . Az anticheat is milyen jól működik már
-
jozefgucci1
addikt
válasz geckowize #1037 üzenetére
Én alapból R5 3600 mellé Corsair vengance-t vettem ami a listában van , szóval nem tudom A játék állandóan változik , így nehéz bármire is ráfogni a többletteljesítményt.
Mostanában minden 2. körben van megint csaló . Ma 2x szedtek le a földről kis pisztollyal , hogy akkor estem be , tehát nem láthatott belőlem semmit . Sok kis aimbot-os csaló van .
Kivették a Vanguard royalt is teljesen , már hetekkel ezelőtt ,de miért ezt nem értem ? azóta megint a kar98-swiss + Brenn a meta .
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz venom8888 #1040 üzenetére
Mi ezen a felháborító ? A 1080TI-k főleg ha lap változatok akkor már időzített bombák gari nélkül , szóval én is váltottam az enyémet 3070-re a gyerekét pedig 3060TI-re .
-
jozefgucci1
addikt
válasz venom8888 #1042 üzenetére
Pont Warzon-hoz 1440P+144Hz kevés már a 1080TI és akkor még nem is raktad maxra a grafikát . Van pár multi cím pl reddead 2 , a fostos BF2042 ahol még a 3070 is kevés nemhogy a 1080TI .
-
jozefgucci1
addikt
Csorognak infók a Warzone 2 érkezéséről és nincs itt egy bejegyzés sem ? Pedig a modern Warfare topik már pörög , mennek a neked is jaj nekem is és én is fergeteges posztok már talán egymás kezét is fogják
-
jozefgucci1
addikt
válasz geckowize #1500 üzenetére
Értem nagyjából amit írsz ,de ha jobban belegondolsz , így is úgy is ment volna minden a levesbe azzal hogy jön a WZ2+MW2 . Nálam is 3K BP van az accon+ minden fegyver kihúzva ,de nem igazán fog zavarni ha elengedem , sőt tulajdonképpen már elengedtem .
-
jozefgucci1
addikt
válasz Tsebacsi #1502 üzenetére
Nem hinném ,de ha tényleg lelövik a szervereket mikor elindul a wz 2 akkor az sok embert érzékenyen érinteni fog . Nekem is van ismerősöm aki egy kisebb vagyont költött a játékban és gyakorlatilag az minden elveszik. Biztos vagyok benne , hogy benne van az EULA-ban ez is , így nem lehet a kiadót e miatt támadni . Persze aki digitális szemétért ad ki vagyonokat , tudva , hogy nem örök életre szól azt nem tudom sajnálni .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elite: Dangerous
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Ukrajnai háború
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest