Új hozzászólás Aktív témák
-
chaval
tag
Sziasztok! Új vagyok errefelé.... Notebook vásárlás elött állok és kinéztem egy Toshiba A200-1s9 -es cuccost illetve egy Msi ex600-253 -ast...olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy szerintetek melyik a megbízhatóbb, illetve melyik a jobb választás..... jó persze ez relatív... de mondjuk minőségileg....
Igazándiból Tshiba felé orientálódom, amint láttam Vistával nyomatják.... ilyen esetben gondolom mellékelnek hozzá vista cd-t javítsatok ki ha tévedek Nah de nem is ez a lényeg, hanem az h leginkább Xp Proffot tennék rá, mennyire macerás? illetve mennyire kivitelezhető?
Ezen felül aki ilyet használ annak milyen tapasztalatai vannak ezzel a notival kapcsolatvan (aksi elsősorban, mondjuk egy izmosabb grafiaki alkalmazás működtetése közben- film nézés közben- vagy csak netezéssel meddig bírja?).
Meg még annyit szeretnék megtudni hogy ténylegesen meddig bővíthető a memóriája....
valahol azt írják, hogy max 2 giga,de valahol 4et írnak....melyik az igaz???Előre is köszönöm a segítséget.....
Üdv....
-
chaval
tag
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,sokat segítettetek. Szval ha jól értem akkor 4 gigáig lehet bővíteni a memót és erre 2 busz áll rendelkezésre.....igazság szerint már itt nyugszik az asztalomon 1 gigás modul szval eleinte eldöcög majd 2 gigával Az nlite-os megoldásról mit kell tudnom? és mit kell pontosan beleintegrálni? Ha valaki tudna bővebb infóval szolgálni a megoldásról azt megköszönném.... mivel még nemigen próbálkoztam vele, ezért jó lenne lépésről lépésre :$ Egyébként PCX.hu-n néztem ki a vasat 178 610 HUF, és ingyenes házhozszállítás Már noti táskát is lestem mellé 3 rongy körül Esetleg volt olyan aki erre a vasra xp-t reparált?...kíváncsi lennék mennyire ment könnyen,mennyire stabil,stb stb
Jah meg még annyi: Egyik boltban összebalhéztam az előadóval...mert szerinte minden notira van xp támogatás, meg pofon egyszerü a telepítése meg blabla Szerinte az újabb sata drivereket már szereti az xp hát fura lenne,no mind1
[ Szerkesztve ]
-
chaval
tag
Én nem mások véleménye miatt döntöttem így. Én már jóideje egy külsőleg butított xp-t használok és pont a sebessége miatt Viszont köztudott, hogy egy vista mindig is többet kajol az erőforrásokból. Nah egyébként megrendeltem a cuccost...kíííváncsian várom Első noti, szval remélem ha csalódás lesz, akkor az pozitív lesz Még1xer köszönöm mindenkinek, és majd tartok jövőhéten élménybeszámolót
-
chaval
tag
Megrendeltem a cuccot, de már nincs fent pcx-en... remélem nekem még jut :S
-
chaval
tag
részben off részben pedig idevág:
Múltkorában újratelepítésre nálam volt egy Fudzsicu Szímensz
Nah a lényeg az hogy abban a notiban x3100-as van, gondoltam poénból gyalulás elött, meglesem mit bír az NFS Undergound, ami ugyebár nem egy mai darab....
A játék nem szaggatott, csak mintha bullett-time-ban toltam volna vele....lassú volt mint az állat.... meg lehetett vele fontolni minden egyes kanyart...... jah és mindezt közepes grafikán tette..... nekem nem jött be az a videókari.....
[ Szerkesztve ]
-
chaval
tag
válasz Ferenc1989 #3316 üzenetére
Hello!
Ha németektől rendeled érhet kellemetlenség..... Magyarrá varázsolni? vegyél rá minőségi matricát -
chaval
tag
válasz Ferenc1989 #3318 üzenetére
Ha jól tudom a dojcs gépekre autómatán reszelt beállított, természetesen dojcs windows van....driverek is benne meg ilyenek és valakitől mintha hallottam volna valami olyat, hogy rengeteg idejét vette el, míg sikerült rá reszelnie egy működő magyar xp-t! De nemtudom....
LEhet látni ilyen matricákat 300-1000 ft között bezárolóag fekete-fehér-világítós(foszforeszkál) Ha nagyon nem segít a gugli, adok pár linket -
chaval
tag
válasz Ferenc1989 #3320 üzenetére
Ezt nem lehet tudni de én egy biztos HU-s cuccot fogok venni...illetve már megrendeltem csak még nem szerezték be
-
chaval
tag
Egyébként leírhatná mindenki, hogy kinek milyen vasa van És hogy mik szólnak a gépe mellett illetve ellene Előre is köszönöm
-
chaval
tag
Ekkora szerencsétlenségem nem lehet...amit egy hete rendeltem notit, már soha nem fogom megkapni ugyanis kifutó modell. :S Ez már a harmadik noti amivel így járok (uccsó kettő Toshiba).
180 körül milyet érdemes venni,ha valamennyit játszani is szeretne az ember?
[ Szerkesztve ]
-
chaval
tag
Termék típusa: Hordozható...
Termékcsalád: Satellite
Terméksorozat: Satellite A Series
Típus: Satellite A200 (PSAE6)
Short Model No: PSAE6E
Operációs rendszer: Windows XPés amiket találsz ;) jó játék leszedni, tudom mert már 2 tipussal megcsináltam )
jah egyébként megtennéd, h megadod az msn címed? pont az a noti érdekelne ami neked van lenne majd pár kérdésem, meg stb ha nem baj
sok sikert a driverekhez ;)
[ Szerkesztve ]
-
chaval
tag
válasz Ferenc1989 #3345 üzenetére
Külföldről még mindig nem vásárolnék ilyet Sztem garanciális problémák felmerülhetnek,és az sztem elég nagy szívás lenne.....
-
chaval
tag
válasz 07_fecc_87 #3347 üzenetére
Hali... nem fogsz találni kifutott modell.... Én még akkor rendeltem meg amikor benn volt a listájukban, és visszaírtak most hogy már nem kapható mert kifutó modell... szval szívás de ez van,viszont valahol olvastam hogy a go 7300...nagyon gyér kari, és a 6600as széria lenyomja.....amiben most gondolkodom az az A200-1S9...de még elmélkedem
-
chaval
tag
válasz 07_fecc_87 #3349 üzenetére
A200-asnak tudtommal ugyan az a Designe-ja Egy boltban már letapiztam valamelyik A200-ast :$ )) nemrossz nemrossz Annó sokmindent nézegettem,olvasgattam sokmindenről (Asus,Msi,stb)...de sztem Toshibánál maradok
-
chaval
tag
válasz 07_fecc_87 #3353 üzenetére
jelent pillanatban egyik tetszetős modell 196E sztem bíztató [katt]. Egyetlen hátránya, hogy EGYENLŐRE?!? nincs hozzá Xp driver...de sztem ennek az ára nyár közepére lejebb fog csúszni
-
chaval
tag
Vidik:
[első] 5letes reklám Szép a külseje
[második]
[harmadik]
[negyedik]
[ötödik] ez aztán a biztonság -
chaval
tag
válasz 07_fecc_87 #3360 üzenetére
engem még irritál a none xp driver
-
chaval
tag
Nah külföldi oldalon feltűntek a Satellite A300-15E-hez XP driverek
Már csak legyen itthon több forgalmazója és menjen le az ára -
chaval
tag
Ahogy elnézem az A300-as szériát,kezd elterjedni Ha így folytatódik nyár közepén már beruházok egyre amiben elviselhető videókari lesz és max 185E-be kerül (addig csak nem mennek ki a gyártás alol,mint amikkel eddig jártam)
-
chaval
tag
-
chaval
tag
válasz polonic #3418 üzenetére
Ha már adnak hozzá oprendszert,akkor gondolom az az alap hogy normál telepítőt kapj hozzá. Az van ráírva h windows vista jár hozzá, de nem jár valójában... ez most olyan mintha venni akarnál egy xp-, megmondaná a boltos hogy oké, vidd be a géped, rárak egy xp-t, egy matricát és kapsz egy helyreállító lemezt..... :S jah egyébként meg ha letöltessz egy vistát az illegális.... biztonsági másolatot készíthetsz a lemezedről (egyet), viszont ha lemezt sem kapsz hozzá akkor mégis honnan lenne neked vista cd-d? az oké hogy a kód stimmel, meg oké hogy van rajta matrica,de mégis honnan a viharból szerezted,ha nem illegális módon? ezzel az erővel adhatnák a gépeket csak licenszel, vagy külön vásárolható licenszel.... de nem.... és ez sz@r.... most ez olyan dolog veszel egy autót, kapsz bele egy kertiszéket ülések helyett aztán vagizz vele és akkor büszkén hirdetik hogy ülés van hozzá.... de lóf....
-
chaval
tag
helyreállító cd gondolom üres partícióval nemtud mit kezdeni..... ha tévedek akkor sorry,de ha nem akkor itt téma lezárva akkor mégsem teljes értékü... a mankó nem pótolja az igazi lábat....
Jó persze egy egyszerü felhasználónak tökéletes lehet, de nem mindenkinek...[ Szerkesztve ]
-
chaval
tag
kíváncsi leszek mire fogtok jutni az üggyel kapcsolatban
-
chaval
tag
válasz Ferenc1989 #3451 üzenetére
szia
szerintem csak még nincs hozzá
-
chaval
tag
Szerintetek erősebb lehet a [A300-15E] vagy [A200-1S9]....
Bár külsőleg az újabb (A300) jobban tetszik de mint tudjuk nem minden a külső
Előre is köszönöm a hozzászólásokat És a véleményeket
Üdv...további jó fórumozást -
chaval
tag
válasz Balinov #3460 üzenetére
Üdv!
Ahogy hallottam dolgokat simán viszi a gépezet a cod 4et elfogadható grafikán.... Láttam mondjuk egy cod2-t Msi lapon, amiben Hd2400 volt és nem ment olyan rosszul,majdnem full grafón ment...néha kicsit belassult neki,de mituán lebutítottuk és kiszedtük az antialisinget,meg az ilyeneket már elég jó volt Havernak Asus notija van Go6600-al....és neki sem megy rosszul a cod4,és a go6600 tudtommal jóval gyengébb mint a hd2660 ;)[ Szerkesztve ]
-
chaval
tag
Üdv megint
mostanság mit érdemes 200 körül venni ha az ember le akarja váltani az asztali gépét,hordozhatóra... és még netán néha játszani is szeretne?
15,4" kijelzővel érdekelne,a 17" nálam már nem tartozik bele a hordozható kategóriába -
chaval
tag
Mit szóltok az A200-20N-hez? Egyik boltban állítólag 204E-ért árulják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 240 G7,14",Quad Core i5 10th Gen,8GB DDR4, 256GB SSD+1TB sata III, kitünő állapot,Olcsón,Garival.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eladó Acer Aspire 5 (a517-52g)
- Új gyári Lenovo Thinkpad L14 Gen1 Gen2 CPU-Fan , ventilátor eladó
- Eladó HP PRobook x360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest