Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csyo

    senior tag

    válasz puttputt #45 üzenetére

    A bors nálam 2002 ben játszott nagy szerepet.

    A pizzára annyit szórtam, hogy majd fekete lett az egész.
    Lüktetett az egész fejem, miután megettem.

    Egyre több borsot ettem, de abba lellett hagynom az epém miatt.

    Sajnos ráment a dologra az epém, igy még sima paprikát sem ehettem, se fhagymát, nemhogy borSOT:-dd

    Aztán idővel regeneráltam magam, oliva olaj kúrával rendbejött a belsőm.

    Most óvatosan, de fűszerezek ezerrel. Mindig más a favorit, most a petrezselyem.

    Volt mág oregano, és majoranna korszakom is, de az rágen volt.

    --

    Apropó, bors!

    Nagymamám is nagy borsos volt!

    Sütött kalácsot, ami ugy nézett ki, mint a kakaós kalács, de nem kakaó volt benne, hanem vastagon BORS

    Egy harapásnyi borsos kjalácstól lángolt a fejem, de ő meg igy ette. Néha köhhintett egyet, és ette a következő szeletet.

    Ide azért nem jutottam el:-DD

    Amugy sajnos gyomorrákot kapott, talán nem életlenül... Mindent fűszeresen, csípősen evett. Az meg bizony nbem ok a gyomornak:-(

    Legyen szép a napod!

Új hozzászólás Aktív témák