Hirdetés
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Keresek megvételre használt vagy új kis méretű USB-s merevlemezt laptophoz.
ugyanitt ingyen vihető egy rossz táp meg pár kábel, ez + az
privibe üzenjetek
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Hódmezővásárhelyen ugyanúgy megy a parkolás mint szegeden? Csak onnan gondolom, hogy szepark van ott is, talán.
szóval van egy nagy parkoló szelvény amit ki kell lyukasztani is kirakni a kocsiba? Ugyanaz jó oda is ami szegeden?
-
ALI_G
veterán
Ha lefotóznak a rend őrei akkor mennyi idő után ne várjam a csekket? Másik, a fényképet is elküldik ami készült?
-
ALI_G
veterán
Szakdolgozatot kell nyomtassak és köttessek jövőhéten.
Hova érdemes elvinnem?
szokásos követelményeim vannak: legyen kész ASAP, szép munkát végezzenek és legyen olcsó -
ALI_G
veterán
válasz adequate_cou #35398 üzenetére
És mennyi időre vállalják?
-
ALI_G
veterán
Akarok venni pálinka tornyot. Lehet nem ez a neve, még a pálinka házban se tudtak kijavítani, h mi a neve de nekem kell olyan
A cucc egy nagy üveg edény, amibe aszalt gyümölcsöket raknak, az alján pedig van egy kis csap.Ilyet hol lehet kapni? A somogyin lévő pálinka házban 25-ért akartak adni olyat amiben van pálinka is, de nekem csak ez az üveg edény kell.
Állítólag valahol Vásárhelyi Pál-nál lévő körforgalomnál "valamerre" van egy ilyen üzlet, de ez kicsit tág fogalom.
-
-
ALI_G
veterán
Keresek olcsó, jó állapotú sztereo hangszórót megvételre.
-
-
ALI_G
veterán
válasz Sada88 #35698 üzenetére
Nem perelik, hanem vizsgálódnak, hogy a térségben indokolatlanul magas árréssel dolgozott az elmúlt pár évben. De ez már a 3. ilyen eljárás ellenük, és egyik esetben sem marasztalták el.
Azért a jövedéki adó miatt senki se tudja, hogy mennyi a benzin bár megtalálható hogy mennyi a mértéke, így kiszámítható. -
ALI_G
veterán
Keresek olcsó, jó állapotú sztereo hangszórót megvételre.
-
ALI_G
veterán
működésképtelen, feltehetőleg leégett táp elvihető ingyen.
jelentkezni pü-ben.
Keresek használt, de jó állapotú sztereó hangfalpárt.
-
ALI_G
veterán
Vennem kell aszalt gyümölcsöt, sokat.
Hol tudok olcsón több fajtát is venni?
-
ALI_G
veterán
help!
A temesvári körúton az nhh szerint semmi értelmes internet nincs. Ez igaz?!
-
ALI_G
veterán
válasz Foolti #37149 üzenetére
munkalehetőség, bár nem épp informatikai
Amúgy most egyre több programozó állás van szegeden, szerintem tudsz találni párat. -
ALI_G
veterán
gecc, eljöttem az albimba pár cuccért, legalább 31 fok van, gatyában csurog rólam a víz, pedig elég jól bírom a meleget (motoron 40 fokban bőr cucc még sima).
Ti hogy bírjátok?
-
ALI_G
veterán
Telenor oldalán akarom befizetni az e-számlámat, és pont most kell karbantartani.
Dobálja a hibakódokat, hogy az talán segíthet megtalálni a hibát. Na de random minden alkalommal újat generál
(Hibakód: 7599348947027539)
7245273768114978
(Hibakód: 9896081688017867)
és így tovább[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Ezekkel az IPTV-s box-okkal (tré-s) lehet valamit operálni? écsbíjó stb?
-
ALI_G
veterán
válasz fero02 #37579 üzenetére
semmi extra, az IPTV settop-box-a mindig azt írja ki (mióta elment a szerelő), hogy XYZ hiba a kliensben. Ha megnyomom az OK gombot akkor a szerelő szerint elkezdi letölteni a szoftvert (látszott hogy bemagolt szöveg). meg hogy ne szakítsam meg, mert akkor újraindul. Na azóta 5x írta ki ugyanezt és nyomtam az OK gombra, már újra is indítottam minden dobozt de továbbra is egyhelyben toporgok.
digis netet akartam, de azok a b*zik azt mondták, hogy 4-5 év és elér odáig is ahol én lakom.
De, mezőberényi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Használt mosogatógépet keresek, jó állapotút, kis méretűt (nem tudom hány terítékes a legkisebb).
Hol lehet ilyen "lerértékelt" elektronikai cikkeket venni? Outlet vagymi?
Esetleg hol nézelődjek?
LCD tv is érdekelne, lehetőleg olcsó és jó minőségű fogalmam sincs melyik mit tud, vagy milyet érdemes most venni. -
ALI_G
veterán
válasz fero02 #37635 üzenetére
megcsinálták, kaptunk új box-ot, modemet, de kiderült, hogy csak az volt a baj, hogy nem kapott IP címet!!! ugyanis 3 ip cím kell egy IPTV-s, netes lakásba. Így nem csoda, hogy elfogy az ipv4. Szerelő geci ideges volt, de már az én tököm is tele volt, hogy nem tudják megcsinálni 1 hete.
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz LordVader80 #37782 üzenetére
Küldtem privit.
-
ALI_G
veterán
válasz Rommel6600 #37778 üzenetére
Újszegeden te hol laksz, hogy van tvnetwork? illetve újszegeden tudod-e hol érhető el majd a digi?
nekem kb belerögött a csaj a pofámba, hogy be akartam köttetni.[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Vennék új 1 terás vinyót, ugyanitt eladóvá válik 2x250 hitachi (SATA, SATA2) + kevés badsectoros maxtor 80 gb (ATA)
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Vennék eladó használt wifi routert. privátba írjatok!
-
ALI_G
veterán
Hali!
Kötöttem T-fos netet: [link], 5/0,5;
Újszegeden a körúton van bármilyen szolgáltató ami elérhető? -
ALI_G
veterán
Keresek wifi-s kártyához rácsavarható antennát, enyém elveszett
Keresek extra rövid UTP kábelt, 0,5 - 1 méterig.Ugyanitt elvihető 3 házi kiscica, INGYEN!!!!
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Újszegeden Bérkert utca és környékén keresek kiadó garázst. Jöhet privátba.
-
ALI_G
veterán
Hol adják a legjobb harcsapaprikást Szegeden? Eddig a St. István-ban próbáltam, ott finom volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest