-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Gyakorlatilag a megjelenéskor megvettem. Azóta többé-kevésbe szem előtt tartom az acsik megszerzését. Rengeteget játszottam a.i. ellen. ~1000 cooperative játék, és vagy ~800 custom game. + Erre jön a kapmány, amit kb 4x toltam végig. Az exporation acsikat nem volt túl sok idő kipörgetni. A ladderen nem sokat játszok. 250 team win-em van meg Zerggel. Gyakorlatilag semmi egyéb. Szóval elég sokat tolom. Nagy átlagban este 8-9 környékén ülök le, és éjfélik, 1-ig tolom
Szóval sokat
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest