-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
válasz jonnyjoker01 #20341 üzenetére
Reggel volt meg, elnézést.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #20341 üzenetére
Ha ez vígasztal: anno a BrBa 5 évada egyszerre landolt nálam. Én az 5x01-el kezdtem
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz jonnyjoker01 #20367 üzenetére
Két és fél hónap alatt? Well played, mister.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Ragnar95
félisten
Nekem "csak" 243 óra
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #20331 üzenetére
Ööö...most néztem meg, és mi van a befejezéssel?
mayday: juhééééjj, slide to unlock
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Én most betoltam az összeset, amit eddig láttam az elmúlt 2,5 évben...kicsit ijesztő nekem is az a 936h... És még lehet valamit el is felejtettem amit láttam még, csak nem emlékszem...
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #20451 üzenetére
Nem is értem amerika miért nem háborodott még fel. Pár résszel ezelőtt kiderült, hogy ki kinek a kije, már az is elég durva volt, de ennek a résznek az utolsó pár perce még durvább...
Továbbra is úgy érzem, hogy valami változott, és nem jó irányba.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #20454 üzenetére
Olyan össze-visszaság van, amióta Michael kikerült a képből, azóta valahogy nem tudnak az írók mit kezdeni a szereplőkkel. A rész végén a megölése is teljesen gagyi volt és felesleges, semmi értelmét nem látom. Főleg, hogy azóta nem is jártunk a jövőben. Viszont kíváncsi vagyok, hogy a jövőben a bácsi tényleg Alan fia-e?
De a jelenben is csak a kavarodás van, többnyire mindenki súlytalannak tűnik, próbálnak írni mindenkinek nagy sorsfordító jeleneteket, de hát nem nagyon működik a dolog, mert nem igazán izgulok egyikükért sem, kerüljenek bármilyen helyzetbe.
+ majdnem az összes fő szereplőt kifordították önmagukból.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #20566 üzenetére
7-én jön
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Gyick
őstag
válasz jonnyjoker01 #20702 üzenetére
Úgy emlékszem hogy 2x volt ilyen,egyszer szakitottak egy hosszabb időre és megint összejöttek [ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
ha jól emlékszem, 5x14-ben (The Beta Test Initiation) jönnek össze újra. mod: igen a 3. elején jönnek össze először. még sose csináltam ilyen spoilereset félreértettem a kérdést....
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ígyvanferi
addikt
Szerintem a második évad. Bár konkrétan nem itt jönnek össze, hanem a 3. legelején, amikor visszajönnek az Északi-sarkról, Penny pedig megcsókolja Leonardot. -
brownus
veterán
válasz jonnyjoker01 #20763 üzenetére
yep, hülye f.sz. 30 év a sötétben, meg óda a türelemről, de rögtön ki akarja nyírni a nőt -
Louro
őstag
válasz jonnyjoker01 #20778 üzenetére
Szerintem meg Julie-t lőtték le. Azért, mert a jövőben ő tér vissza keresni a dokit. Ha fordítva lenne, akkor tudná hová ásta el vagy tudná mi történt vele. Vagy az is lehet, hogy Julie pont egy mögöttük megjelenő mitokusat lőtt le. Vagy megjelent az Ilaria egyik újabb "kaszása", aki lelőtte Alant és magával vitte Julie-t. Elég gyanús, hogy 30 éveket ugrálunk. A jövőben Julie segítője egy 30 körüli férfi, aki picit zakkant. Szerintem Saraht elrabolták, mert tisztogatott az Ilaria és ott kellett hagynia a gyerekét, aki túlélt 30 évet és ő lett Mr. San José. (Bár, hogy Hatake miként került a szigetre....lehet ő is Michealt kereste, de majd beleőrült. A fertőzést tűzzel megfékezték. Ezért nem maradt nagyon senki a szigeten. (Csak Micheal bebötörnözve és a lombikgyerek.) Bár, hogy akkor ki ásta el a holtesteket az épület körül, az nem illik a képbe. (Francba.) Na meg, hogy ki vésett valami nő csípőcsontjába. Kíváncsi leszek hogy hogyan zárják le a sztorit. Szerintem tartják magukat ahhoz, hogy egy éved, egy fertőzés. [ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
Louro
őstag
válasz jonnyjoker01 #20792 üzenetére
Azt tudom. Vették a gonosz katonák. De utána maradt még túlélő és Julie-nak el kell hinnie, hogy Alan ott halt meg a szigeten. Jah és csak a kiscsikó, Mr San José és Hataké marad a szigeten...szóval a többinek is hullnia kell. Szóval valami nagy katasztrófa kell, hogy történjen. (+ az épület is elég romos volt az időugrások során.) Hmmm, még az jutott eszembe, hogy túl triviálisnak tűnik ez a Sarah Jordan gyerek vs. jövőbeli 30-as zakkant. Lehet Soren lesz az bár ő meg félszemű...De lehet kapott új szemeket. Ez a Mr San José nagyon piszkálja a csőröm. Na meg, hogy Hatake miért is került a szigetre. Agyalok, de nem találok kapcsolatot. Na meg Hatake több évszázadig épelméjű maradt és a gyerekei és szerelmei után bekattan nem kicsit... [ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
Enton
addikt
válasz jonnyjoker01 #20901 üzenetére
Ha bírod az angol humort ezt még tetszhet is, jóféle komédia azokból az időkből:
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
brownus
veterán
válasz jonnyjoker01 #20901 üzenetére
hello,
Tudok mondani erdemleges, emlitesre melto
masodikelso vilaghaborus sorozatot? fekete vipera -
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #20922 üzenetére
Ez hype? Ne viccelj már
The Originalst nézted a héten?
(#20919) mayday00 Én kérek elnézést
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #20935 üzenetére
Ééérteeeem
Jó lesz, hidd el. Mármint a The Originals.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #20946 üzenetére
5 rész lesz még, 22 részes az évad.
-
mayday00
őstag
válasz jonnyjoker01 #20955 üzenetére
Nem pénteken. Egyszerre jön ki az egész évad.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #20962 üzenetére
Remélem a holnapi Helix évadzáró is ilyen lesz
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #20962 üzenetére
9.6, megy ez még lefelé.
-
S e t h
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #20968 üzenetére
Akkor mondjál már, ez alapján nem tudok kedvet kapni.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #20979 üzenetére
Hát, nem tudom...Az utolsó pár perc jó volt, szeretem a modern cuccokat, de nagyon meg kellene győzniük az esetleges új évaddal, hogy nézzem.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #20983 üzenetére
Neeem, az első pár részt persze, hogy meg fogom nézni. De most már bátrabban fogom kaszálni
(#20989) Louro
Azért annyira nagyot nem ugrottunk. Mármint az első évad végén is a jövőben jártunk, most meg ott vagyunk, ahol vagyunk (nem akarok spoilerezni), de még így is van bőven sok-sok év, amikor nem tudjuk mi történt.
Szóval még bármi lehet a sztoriból + ugye ez lehet egy nagyon kicsi kis szeletke az egész sztoriból, ezért (is) reménykedem picit, hogy ha lesz következő évad, akkor talán valami jót fogunk kapni. -
Jhonny06
veterán
válasz jonnyjoker01 #21010 üzenetére
Hát igen, elég gyatra minőségben kerültek ki, én is inkább várok és hetente nézem, normális minőségben. 720p esetén már nézném is..
-
bigdady
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #21081 üzenetére
X hónap kivárás után vmi ütősre voltam kiéhezve, mások stb
-
brownus
veterán
válasz jonnyjoker01 #21390 üzenetére
van
/k.baszott jo sorozat, gusztosos etelekkel :p, zsenialis szineszekkel/ lassan kezd is a 3. evad ha jol tudom
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
-
bobalazs
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #21398 üzenetére
HÁH! Jobban is befejezhették volna!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Nordic
Közösségépítő
válasz jonnyjoker01 #21406 üzenetére
Nekem alá járaton a film átlagos volt, így a sorozathoz is elvárások nélkül kezdtem hozzá. Az első 5 rész, semmi extra, de utána szépen felpörög. Még az utolsó 3 részt nem néztem meg felirat híján, de számomra pozitív eddig az összkép.
-
Gyick
őstag
válasz jonnyjoker01 #21390 üzenetére
Kicsit olyan mintha az NCIS-t és a Bates Motel-t összekeverték volna a Vacsoracsatával Nekem amúgy elég sokáig nem tetszett,de a második évad nagyon üt
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz jonnyjoker01 #21406 üzenetére
egynek elmegy, nem olyan rossz mint azt a nézettségi adatokból gondolná az ember. meg én szeretem az időutazós sztorikat. de ha a többi scifi jobb lesz, akkor ezt kukázom! (a fenti cikkben felsoroltak közül)
(#21448) mayday00, ezt jó tudni
[ Szerkesztve ]
-
Slukkica
őstag
válasz jonnyjoker01 #21475 üzenetére
A nagy része a munka helyen töltött életemből, úgy meg nem bánom
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #21554 üzenetére
Azt hiszem a 19. részben -
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #21562 üzenetére
Aztán nehogy megártson a sok új rész
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #21674 üzenetére
Ha jól tudom lesz idén karácsonyi rész.
-
KisTücsök
addikt
válasz jonnyjoker01 #21700 üzenetére
Na végre. Azt hittem, már sosem ért véget. Jöhet a jól megérdemelt dara.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #21722 üzenetére
+1
-
Gyick
őstag
Ha fix az hogy nem lesz több évad akkor nem szép dolog
-
Ragnar95
félisten
Filmek esetében az nem feltétlen baj, ha elgondolkodtat a vége és nem kapsz valamire egyértelmű választ, ez részben a sorozatokra is igaz lehet, de direkt cliffhangerrel zárni valóban nagy hiba, ha biztos,h nem lesz folytatás.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Gyick
őstag
válasz jonnyjoker01 #21728 üzenetére
Mondjuk szerintem a helix-ben nem hagytak elvarratlan szálakat...én azért is gondoltam már akkor hogy vége lesz
-
cattus
addikt
válasz jonnyjoker01 #22010 üzenetére
Én néha elkaptam TV-ben (nem tudom, most mikor adják, egy ideje nem néztem), de nekem is nagyon bejött. Lehet, hogy ha lesz kicsit több időm, nekikezdek az elejétől.
Do the thing!
-
bAtt001
addikt
válasz jonnyjoker01 #22135 üzenetére
tuti megint unalom^2 -
spiky03
veterán
válasz jonnyjoker01 #22135 üzenetére
Valóban végre egy jó rész volt, amiben nem csak duma van.
Igaz nekem egy kicsit
a World war Z ugrott be amikor támadtak a Mások.
De jól megvoltak csinálva.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spammer
veterán
válasz jonnyjoker01 #22146 üzenetére
Melyik sorozatra vonatkozik a spoiler? Azért azt nem árt jelezni (ha nem válaszként megy, bár még úgy sem árt).
szerk: visszatekertem, gyanítom, hogy GoT.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
aizen92
addikt
válasz jonnyjoker01 #22370 üzenetére
Eret akkor vágsz, amikor a 6-7 futó szálból lesz 4-5 cliffhanger hétfőn...
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest