- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen NETbookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Ahoy szárazföldi patkány! Csak nem szűk lett az édes anyaföld neked, hogy a tengeren keresel menedéket? Legendás kalóz szeretnél lenni, de még a tengeri lábad sem nőtt ki. Hamarabb csókolod meg a tüzér lányát, mintsem, hogy megkapd a fekete foltot. Kerüld a bajt ha nem akarsz Dawey Jones ládájába kerülni és fogadd meg a tanácsainkat - akkor mindig lesz grog és elgendő arany, hogy örökké tengeri vándor maradhass.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Régen nem vártam annyira játékot, mint most ezt.
Mentem pár kört egyedül, és nagy móka volt, de ha bármi gond van, akkor bukta van, egyedül, főleg támadás alatt nem igazán lehet mindent menedzselni ...
Aztán kipróbáltam a meccsmékinget, így tudtam nagy hajóval menni, meglepően értelmes társaságokkal, angol kommunikáció volt mindig, bár csak 3 esetről volt szó.
Alapjában véve nagyon tetszene, viszont ha kicsit messzebbről megnézem, akkor mindig az ugrik be, hogy ez a játék egy cross platform kalózos Dark Zone, és ettől nagyon félek.
Ki fogom próbálni a véglegeset és erre buzdítom a haverjaimat is (Game Pass-al) de biztos nem lesz preorder...
Life is shor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest