- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
Nekem 226BW-m van. Játékra tökéletes. Amennyiben használtan veszed, figyelj oda, hogy pixelhibás-e, zúg-e, vagyis hogy ad-e ki valami sípoló, alacsony frekvenciás búgó hangot. Erre a modellre ez még nem jellemző, inkább az újabb modellekre jellemző, de az ördög sosem alszik. Ha csak akkor hallod ezt, ha nagyon közel hajolsz, az nem probléma.
A monitort 3 féle panellal szerelték, eleinte Samsung panellal, majd AUO, és végül CMO panellal. A dinamikus kontrasztot be se kapcsold, mert még nem tökéletesítették. Az RTA-t bekapcsolhatod, ettől lesz az alapjában véve 5ms-es monitor 2ms-es. De ez csak kb parasztvakítás, egyrészt, mert a különbséget a szem nem képes érzékelni, másrészt mert az a 2ms csak a szürkéből szürkébe váltás ideje. Viszont ha bekapcsolod, és PH-n scrollozol lefele, akkor a barna zöld effektet húz magával... Természetesen csak a scrollozás ideje alatt. Én egyszer bekapcsoltam még 1,5 éve az RTA-t kipróbálni, majd ki is kapcsoltam. Felesleges. A fórumban erről a monitorról sok pozitív, és sok negatív vélemény szerepel. Mennyiért vennéd? És mennyi idős? Mert ha közel van már a 3 évhez, vagy már elmúlt annyi(elvileg nem lehet annyi, mert annál frisebb modell), akkor nem biztos, hogy érdemes megvenni, mert a Samsung monitorok jellemzően 3 év után adják meg magukat. Vagyis ilyen esetről lehet hallani. Persze nem általános eset, nem midnennapi, de van rá példa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- GABA GL-2703QHD Gamer Monitor! 27"/2560x1440/TN/165hz/1ms/Gsync-Freesync/HDR
- Dell IPS 24" LED FullHD Monitor 24 " P2414Hb DisplayPort HDMI DVI VGA
- LG UHD 4K Gamer Monitor Új 6Hó jótállás+Áfás számlával!
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD VA 100Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest