Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz ZolaMan #92460 üzenetére
Középkategóriában ha most kéne vennem tévét egyértelműen J6200-at vennék. Tavaly csak a 3D kipróbálása miatt vettem H6400-et. Most vett az egyik cimborám egy J6200-at, így jobban szemügyre tudtam venni. Nem csak papíron, hanem a valóságban is kisebb az utánhúzása mint aH6400-nek. Sportműsoroknál egyértelműen inkább egy ilyet néznék mint az enyémet. Szerintem nagyon jó tévé.
Egyébként a H6400-nél a C650-es tévémnek is valamivel jobb a képe. Viszont azt sem lehet mondani, hogy a H6400 rossz képpel rendelkezne.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
belan
addikt
válasz ZolaMan #92456 üzenetére
nem csak h széria ju széria is akcioba van ,55js8000 440 volt jó ár ,én egy ju 6800 vettem mert, nem jött össze a lg ,Flashget ju6800 ba 50hz a panel ?mert minden hol mást mondanak
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Flashget
félisten
válasz ZolaMan #92527 üzenetére
D6500-hoz (ami ugye edge led+ ultra clear panel)képest visszalépés képileg az összes utána kiadott samsung 6-os FHD tévé ezzel a backlightes szarjukkal, hogy ne legyen felhős..
1 dolgot tehetsz műszeres kalibrálást arra a bemenetre amin filmeket nézel (BD vagy média lejátszó)Realme GT Master Edition
-
veterán
-
veterán
-
digikábeles
aktív tag
válasz ZolaMan #92527 üzenetére
Ha minden tévécsatornánál mosottak a színek, az lehet hogy a készülék hibája. Én eddig egy tévécsatornán láttam hasonló gyatra színvisszaadást, a Digifilmen, amikor még kódolatlanul jött. Mintha egy színes celofánon keresztül néztem volna az adást. A médialejátszók is produkálják ezt a sivár képminőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest