-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
henter
tag
válasz Eliot Anders #24333 üzenetére
Szia!
Csak mondom, 3x raktam újra a SlimBean-t a hasomló telefonra, mindhárom alkalommal eltűnt az IMEI-szám. Legyen efs-mentésed, mielőtt feltennéd!
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
Sziasztok!
Van egy S1-em, ami a romok többségével bekapcsol, megjelenik a Galaxy S felirat, eltűnik, mintha töltene be, de folyton újraindul. Természetesen próbáltam 1 és 3 részes romokat is. Volt, amelyikkel nem indul újra, de a Galaxy S felirat után kikapcsol. A telepítés során semmi hibaüzenet nincs, a végén nagy zöld PASS-felirattal jelzi, hogy minden rendben van.
Egy rom van, valami öreg FROYO, talán 2.2, amivel bekapcsolás után zenél is, jelzi, hogy tölt, de nem tölti be a rendszert, hanem elsötétül a kijelző és ott megáll. Nem fagy le, mert a gombokra reagál. Egyszer ezzel a rommal betöltődött a rendszer, minden látszólag jól működött, de kikapcsoltam, hogy tegyek bele kártyát, azóta semmi. Amin viszont meglepődtem, hogy számtalan repart, wipe, reset után benne voltak a telefonban az előző tulaj képei, zenéi.
A legtöbb rom telepítése után első indításnál piros hibaüzeneteket ír ki, formázásra panaszkodik, meg valami UI-menüt ír. A FROYO-telepítése után első idításnál minden sárga, csak a Data wipe failed piros.
Van valakinek ötlete, hogy mit próbáljak még ki?Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Feltelepítettem a gyári romot, minden rendben végig megy, de a Samsung felirat után a telefon folyton újraindul.
Telepítettem CM9-et, de azzal meg nem tölt be, minden bekapcsoláskor a Recovery-be megy be.
Mi lehet a gond?Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
válasz S3RIOUS #24796 üzenetére
Találkozott már valaki hasonlóval?
Frissen telepített 2.3.6-ra Sema kernel telepítése után kártyáról telepítem a CM11-et. Indítás után látszólag minden rendben van, de kamera használatakor kéri, hogy helyezzek be kártyát.
Ha kiveszem a kártyát, amiről telepítettem, nem tölt be a rendszer, olyan, mintha a kártyát kezelné belső sd-ként, pedig telepítéskor még minden okés, az sd0 üres, a telepítő zip-ek az sd1-en vannak.Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
Uganez az alaplap a legtöbb gyári rommal boot után kikapcsol, vagy folyton újraindul, StupY 3.0-val bekapcsol, zenél, pulzál az S-betű, majd minden eltűnik a kijelzőről. Nem kapcsol ki, nem is fagy le, mert érintésre a gombok világítanak, csak nem tölt be a rendszer
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
A gyári recovery-ben (2e) csak 2 wipe van, ezek hibaüzenet nélkül lefutnak.
Nem tudom, hogy jelent-e valamit, de ha recovery-módban csatlakoztatom a pc-hez, "az eszköz gyorsabb működésre képes"-hibaüzenetet kapom.
Másik kérdés: hogy tudom a telepítő fájlokat a belső memóriába másolni, ha nem tölt be a gyári rom?Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
Létezik olyan főzött ROM, amiz odinnall lehet telepíteni, úgy, mint a gyárit?
-
henter
tag
Köszi, kipróbálom.
Előszedtem egy régebbi alaplapomat.
CWM v6.0.1.1 van rajta, bemásolom a belső memóriába a telepítőfájlokat, feltelepítem, de újraindítás után minden esetben recovery-be megy vissza. Mi lehet a gond?Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
Sikerült rendszert telepíteni az alaplapra, sema-kernel is felment, viszont a külső és a belső memóriára is azt írja ki, hogy össz. terület: nem elérhető, szabad terület: nem elérhető, telefon belső tárhelye 0,00B
Ilyenkor mi van, mit lehet tenni?Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
Szerintem nem, hiába nyomok rá az sd-kártya formázására, rögtön visszavált a tárhely adataira, nem hiszem, hogy ennyi idő alatt megformázza
Szerk.: amikor csatlakoztatom a pc-hez, egy pillanatra megjelenik az új meghajtó, de cd-meghajtóként.
[ Szerkesztve ]
-
henter
tag
Nekem nem ír ki ilyen hibaüzeneteket.
Elméletileg Linux alól újra kellene particionálni a belső tárhelyet, de ahhoz nem értekA CWM is tud particionálni, mik a gyári méretek? Ext. size? Swap size?
[ Szerkesztve ]
-
henter
tag
Kikészít ez a telefon!
Gyári rom hibátlanul felmegy, belső memóriából a főzött rom is, de minden esetben csak a recovery-be megy vissza. Próbáltam már mindenféle romot, kernelt, a végeredmény minden esetben ugyanaz, visszamegy recovery-be, nem indítja el a rendszert!
Ötlet?Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
válasz S3RIOUS #24873 üzenetére
Egyáltalán nem volt kártya a telefonban.
Odinnal gyári rom-odinnal sema kernel-Aroma file managerrel bemásolom a telepítő zip.-et és a gappsot (ha kell), majd belső memóriából telepítek. Az összes wipe hiba nélkül lefutSzerk.: a gyári rom se indul el, Samsung felirat után folyton újraindul
[ Szerkesztve ]
-
henter
tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy bármit telepítek, mindig recovery-be megy vissza, nem tölt be a rendszer? Full wipe hibátlanul végigmegy, de próbáltam már TsunamICS-t, CM 9-10.2-11-et, minden esetben kizárólag recovery-be megy vissza. Belső sd-ről telepítek
-
henter
tag
-
henter
tag
válasz henter #25011 üzenetére
Most vettem észre: ha kikapcsolt állapotban bedugom a töltőt, megjelenik a szürke akku, majd bekapcsol és egyből betölti a recovery-t. Semmi gombot nem nyomok meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest