Új hozzászólás Aktív témák
-
webwolf
csendes tag
Szia(sztok)! Anyósomnak vettem egy ilyet, vasárnap lesz egy hetes, de azóta kétszer produkálta ezt. Mindkét esetben a restart megoldotta, de elég zavaró. Legfrissebb SW van rajta. WoWiFi-t használunk, még max megpróbálom hogy kikapcsolom, de egyelőre nincs ötletem mi lehet. Kettővel ezelőtti telefonja egy Redmi 8 volt, aminél állítása szerint voltak hasonló problémák. Remélem nem túl gyakran jön majd elő, max még egy repülős be-ki-t megpróbálok, gyorsabb, mint az újraindítás. Apropó az ilyen jellegű hibákat hol érdemes jelezni Xiaomi-ék felé ahol sanszos, hogy foglalkoznak vele ha kellő számú bejelentés érkezik?
-
webwolf
csendes tag
Szia! Köszi, mstore-ban vettem a Lurdy-ban hivatalos Xiaomi garral, de mivel eléggé belakta és nincs tarcsi teló, így nem szívesen állítom vissza/viszem vissza. Én is SW hibára gyanakodtam még amit remélem hamarosan javítanak, kérdés mennyien jeleznek vissza és tudnak-e a problémáról. Addig arra gondoltam, hogy megnézek egy alternatív tárcsázót, azzal mit csinál. Bár ha valami RIL driver bug lehet akkor valószínűleg azzal is szar lesz. Meglátjuk. Azért köszi hogy megosztottad a tapasztalataidat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest