Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz hombre[EU] #8206 üzenetére

    A Take-Two/Rockstar Games-től minden kitelik. Jelenleg annyit tudunk, hogy majd valamikor idén a második félévben érkezik az SX/PS5 kiadás GTA V-ből. És kb. ennyi. RDO esetében semmi infó.
    Én simán kinézem belőlük, hogy egy, csa külön megvásárolható kiadás lesz. Maximum kedvezményt kapsz ha megvan az One/PS4 kiadás (mint ahogy anno prevGEn-re volt ilyesmi, ha megvolt 360/PS3 kiadás... DLC-i).

    És ha lesz RDO-ból jelen generációs kiadás akkor ott is az lehet majd a szituáció mint ami majd lesz a GTA V-nél. Én számomra inkább az fontosabb kérdés, hogy mi lesz a Online-al. Átvihető lesz-e legalább azonos platformok között a profil. Mert ha nem akkor én szinte biztosan kihagyom, vagy legalábbis elég erősen meggondolom a vásárlást.

    GTA V esetében írták, hogy lesznek majd olyan Online dolgok amik csak jelen generációban és PC-n lesznek elérhetőek. De ez mlég nem azt jelenti, hogy az lesz mint GTA V prev-prevGen esetében, hogy 2015-től nincs rá támogatás. Illetve ugye PS-en, az Online-al játszók minden hónapban kapnak $1 000 000-t. Ennek igazából akkor van így értelme (szerintem), ha legalább a profilt át lehet majd vinni. És bár GTA V-röl írtam itt, szerintem ez egy lehetséges forgatókönyv a RDR2 esetében is.

    Hogy 60fps meglesz-e? Elviekben Stadia-n van 60fps mód 1080p (1440p?) esetében. Azért Stadia, mert teljesítményben elvileg hasonló a tudása (bár gyengébb) mint a jelen generációs konzolok esetében. Plusz a Stadia már a PC-s változat grafikaival extráival futtatja. Amúgy ott 4K-ban csak 30 fps van.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák